Strukturoidut tuotteet

Strukturoidut tuotteet on tuotekategoria, johon kuuluu useita erilaisia strukturoituja joukkovelkakirjoja eri tuotto- ja riskiprofiileilla.

Ajankohtaiset strukturoidut tuotteet

Alta löydät strukturoitujen tuotteiden tuotelistat. Avaamalla tuotesivun löydät lisätietoa tuotteesta ja tuotteen dokumentit.

Nordean strukturoidut tuotteet

Pääomaturvatut Sijoitusobligaatiot ja pääomaturvaamattomat SijoittajanTodistukset ovat meidän yleisimpiä strukturoituja tuotteita, ja ne perustuvat Nordean markkinanäkemykseen.

Sijoitusobligaatiot

Nimellispääomaturvattujen Sijoitusobligaatioiden tuotto riippuu analyytikoidemme parhaaksi näkemien markkinoiden kehityksestä. Sijoitusobligaatioilla voit olla mukana markkinoiden nousussa samalla kun nimellispääomasi on turvattu kokonaan tai osittain.

Lue lisää Sijoitusobligaatioista

SijoittajanTodistukset

SijoittajanTodistukset ovat innovatiivisia ja mielenkiintoisia sijoituksia. Niiden tuotto perustuu erilaisiin markkinanäkymiin ja riskiprofiileihin. Ne voivat tuottaa markkinoiden noustessa, pysyessä paikallaan tai jopa laskiessa.
 
 
 

Lue lisää SijoittajanTodistuksista

Korkotodistukset

Osakemarkkinoiden korkean riskisyyden ja talletustilien tarjoaman matalan koron takia on syntynyt kysyntää sijoituksille, joiden arvonvaihtelu sijoittuu osakkeiden ja tilien välimaastoon. Tästä syystä Nordea on ottanut tuotevalikoimaansa Korkotodistukset.
 
 

Lue lisää Korkotodistuksista

Pörssinoteeratut sijoitustuotteet

Nordea tarjoaa myös pörssilistattuja Bulleja & Beareja, Warrantteja ja Turbowarrantteja