Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Stockmann Mastercard

Nauti Stockmannin kanta-asiakaseduista ja -tarjouksista joka kuukausi avaus- ja vuosimaksuttomalla Stockmann Mastercard -kortilla. Eniten hyödyt, kun keskität kaikki ostokset Stockmann Mastercard -kortille.

  • Ei avaus- tai vuosimaksuastockmann-mastercard
  • Voit valita kortin luottorajan 1 500 - 10 000 euron väliltä (Stockmann First -asiakkaat jopa 25 000 euroa).
  • Saat kaikille luottokortilla tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.
  • Mastercard-kortin etujen lisäksi saat kaikki Stockmann kanta-asiakasohjelman edut.

Monipuolinen Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard on monipuolinen luottokortti, johon voit liittää haluamiasi ominaisuuksia. Stockmann Mastercardilla kartutat Stockmann kanta-asiakasohjelman ostokertymää käyttäessäsi kortin luotto-ominaisuutta. Kortin luottolimiitti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin, minkä lisäksi saat luotolla tehtyihin ostoksiin keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Stockmann Mastercard -luottokorttiin voit liittää myös debit-ominaisuuden.

  • Saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun. Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin). Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta*.
  • Valitset kortille kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.
  • Voit liittää luottokorttiin haluamasi määrän rinnakkaiskortteja kaikille 15 vuotta täyttäneille perheenjäsenillesi.
  • Seuraat luottokorttitapahtumiasi kätevästi joko mobiili- tai verkkopankissa, tai ePalvelun kautta, mikäli käytössäsi ei ole Nordean pankkitunnuksia. Verkkopalveluissa tarkistat myös korttisi käyttövaran, muokkaat korttiluottosi ominaisuuksia ja siirrät rahaa korttiluotolta omalle pankkitilillesi.

Kun teet ostoksia Internetissä, tarvitset kortin numeron ja voimassaoloajan lisäksi kortin kääntöpuolelta löytyvän kolminumeroisen CVC2-turvakoodin. Turvallisimman verkko-ostoskokemuksen saat, kun käytät Mastercard SecureCode -tunnuksella varustettuja verkkokauppoja. Tällöin sinulta kysytään turvakoodia (SecureCode), joka voi olla joko mobiilipankin tunnus tai pankkisi sinulle tekstiviestitse lähettämä kertakäyttöinen koodi. 

Ostokertymää kaksinkertaisena - Stockmann Mastercard -kortinhaltijan yleiset edut

Stockmann Mastercard -kortinhaltijana saat kaikki Stockmann kanta-asiakasohjelman edut ja Mastercard-kortin ominaisuuksiin liittyvät yleiset edut. Stockmann ja Mastercard tarjoavat korttiin liittyviä pysyviä ja vaihtuvia etuja. 

Kaikki Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella (credit) tehdyt ostot lasketaan aina kanta-asiakasohjelmaan. Stockmannilla ja Stockmann -verkkokaupassa luotto-ominaisuudella tehdyt ostokset kerryttävät ostokertymää kaksinkertaisena. Eli tehdessäsi Stockmannilla 100 euron arvoisen ostoksen luotto-ominaisuudella, kerryttää se 200 euron arvoisesti ostokertymää. Stockmann-ryhmässä tehdyt, pankkitililtä veloitettavat tapahtumat eli debit-ostot, lasketaan myös mukaan kanta-asiakasohjelmaan.

Ostokertymää kerryttävät myös ostokset Stockmannin ulkopuolella, mikäli ostos on maksettu Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella. Esimerkiksi, jos asiakas käyttää Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuutta 100 euron ostoksiin muualla kuin Stockmannilla, ostokertymään lasketaan 100 euroa. 

Hae Stockmann Mastercardia

Kortin hakeminen onnistuu vaivattomasti. Nordean asiakkaana voit hakea Stockmann Mastercard -luottokorttia verkkopankissa alla olevan linkin kautta. Mikäli et ole vielä Nordean asiakas, voit hakea korttia liittymällä Nordean asiakkaaksi verkossa. 

Stockmann Mastercard -luottokorttiin voi liittää myös rinnakkaiskortin esimerkiksi puolisolle tai lapsille

Lue lisää rinnakkaiskorteista

Lue lisää Stockmann Mastercard -kortistaAvautuu uuteen ikkunaan (stockmann.fi) 

*Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle Stockmann Mastercard -luotolle on 24,4 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (06/2019) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilin ylläpitoon liittyvä maksu 4,00 euroa ja paperilaskun hinta. Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 12,5 %. Luottoraja on 1 500-10 000 euroa. Stockmann Mastercard on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille