Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Stockmann Mastercard

Nauti MyStockmann-kanta-asiakaseduista vuosimaksuttomalla Stockmann Mastercard -kortilla. Halutessasi voit yhdistää monipuoliseen korttiin myös debit-ominaisuuden, jolloin kortti toimii sekä pankki- että luottokorttina.

 • Stockmann Mastercard kortilla ei ole avaus- tai vuosimaksua.
 • Voit valita kortin luottorajan 1 500 - 10 000 euron väliltä.
 • Luottokortilla maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 35 miljoonassa myyntipisteessä. 
 • Saat kaikille luottokortilla tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Jos sinulla on tili Nordeassa, voit valita yhdistelmäkortin (Debit) ja tehdä ostoksia sekä käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla.
 • Saat halutessasi kortille kaksi (2) maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.
 • Mastercard-kortin etujen lisäksi saat kaikki MyStockmann kanta-asiakasohjelman edut.

Stockmann palvelee normaalisti - yrityssaneeraus ei vaikuta liiketoimintaan

Stockmann Mastercard käy maksuvälineenä ja Stockmann jatkaa liiketoimintaansa normaalisti. Lue lisääAvautuu uuteen ikkunaan.

Monipuolinen Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard on monipuolinen luottokortti, johon voit liittää haluamiasi ominaisuuksia. Stockmann Mastercardilla kartutat Stockmann kanta-asiakasohjelman ostokertymää käyttäessäsi kortin luotto-ominaisuutta. Kortin luottolimiitti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin, minkä lisäksi saat luotolla tehtyihin ostoksiin keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Stockmann Mastercard -luottokorttiin voit liittää myös debit-ominaisuuden.

 • Saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun. Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin). Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta*.
 • Valitset kortille kaksi (2) maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.
 • Voit liittää luottokorttiin haluamasi määrän rinnakkaiskortteja kaikille 15 vuotta täyttäneille perheenjäsenillesi.
 • Seuraat luottokorttitapahtumiasi kätevästi joko mobiili- tai verkkopankissa, tai OmaLuotto-palvelun kautta (nordearahoitus.fi/omaluotto), mikäli käytössäsi ei ole Nordean pankkitunnuksia. Verkkopalveluissa tarkistat myös korttisi käyttövaran, muokkaat korttiluottosi ominaisuuksia ja siirrät rahaa korttiluotolta omalle pankkitilillesi.

Hyödynnä Stockmann Mastercard -kortin edut

Stockmann Mastercard -kortinhaltijana saat sekä kaikki MyStockmann-kanta-asiakasohjelman edut että Mastercard-korttiin liittyvät yleiset edut.

Stockmannin MyStockmann-kanta-asiakasohjelmassa kerrytät pisteitä ja voit ansaita lisäpisteitä Stockmann Mastercard -kortin luotto-ominaisuutta käyttämällä.

Saat jokaisesta Stockmannilla tehdystä ostoksesta yhden (1) pisteen per käytetty euro (1€), kun maksat ostoksesi Stockmann Mastercard -kortilla. Kun käytät Stockmann Mastercard -kortin luotto-ominaisuutta laskutuskauden aikana Stockmannilla tai muualla, saat viisi (5) lisäpistettä/kuukausi.

Tutustu etuihin Stockmannin sivuilla.Avautuu uuteen ikkunaan

Hae Stockmann Mastercard -korttia

Kortin hakeminen onnistuu vaivattomasti. Nordean asiakkaana voit hakea Stockmann Mastercard -luottokorttia verkkopankissa alla olevan linkin kautta. Mikäli et ole vielä Nordean asiakas, voit hakea korttia liittymällä Nordean asiakkaaksi verkossa. 

Stockmann Mastercard -luottokorttiin voi liittää myös rinnakkaiskortin esimerkiksi puolisolle tai lapsille.

Lue lisää rinnakkaiskorteista.

Lue lisää Stockmann Mastercard -kortista (stockmann.fi).Avautuu uuteen ikkunaan

*Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle Stockmann Mastercard -luotolle on 24,4 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (06/2019) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilin ylläpitoon liittyvä maksu 4,00 euroa ja paperilaskun hinta. Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 12,5 %. Luottoraja on 1 500-10 000 euroa. Stockmann Mastercard on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille