Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard -maksukortti on kätevä tapa hyödyntää Stockmannin kanta-asiakasohjelman edut. Kortissa on luotto-ominaisuus.

Stockmann Mastercard - asiakasedut

Stockmann Mastercard -kortinhaltijana saat sekä kaikki MyStockmann-kanta-asiakasohjelman edut että kätevän korttimaksamisen edut. 

Saat 50 MyStockmann-pistettä Stockmann Mastercard -luoton avauksen yhteydessä. Jokaisesta Stockmannilla tehdystä ostoksesta saat: 1 euro = 1 piste ja maksutapaetua 0,5 %, kun maksat ostoksesi Stockmann Mastercard -kortilla. 

Lisäksi maksamalla Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuudella Stockmannilla tai muualla, saat 5 lisäpistettä/kk.

Stockmann Mastercard lyhyesti

  • Kortin luottoraja on 1 500 - 10 000 euroa. 
  • Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 12,5 %.
  • Saat kaikille luottokortilla tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. 
  • Saat kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa. 
  • Stockmann Mastercard -kortilla ei ole avaus- tai vuosimaksua.

Näin haet korttia

Korttia voit hakea MyStockmann-asiakkaana. Asiakkaaksi liityt verkossa osoitteessa stockmann.com/mystockman. 

Kortin saamisen edellytyksiä ovat muun muassa 

  • säännölliset tulot 
  • hyvin hoidetut raha-asiat 
  • ei maksuhäiriömerkintää. 

Korttia voit hakea yhteisvastuullisesti myös samassa taloudessa asuvan, 18 vuotta täyttäneen, perheenjäsenen kanssa. Rinnakkaiskortteja voit hakea yli 15-vuotiaille perheenjäsenillesi.

Maksa omalla tavallasi

Lähimaksu älypuhelimella ja -kellolla - small

Lähimaksulla maksat alle 50 euron ostoksesi turvallisesti maksupäätteeseen koskematta. Myös yli 50 euron ostokset onnistuvat maksupäätteeseen koskematta, kun otat käyttöösi älymaksamisen ja maksat älypuhelimella- kellolla tai muulla älylaitteella. 

Lisäksi voit nostaa käteistä kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista. 

Kun liität korttiisi debit-ominaisuuden, voit tehdä ostoksia ja käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla.

Joustoa talouteesi

Kortti ja pöytäkalenteri - small

Voit maksaa ostoksesi erissä ja siirtää rahaa luotolta pankkitilille. 

Saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun. Päätät itse laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin). Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta. 

Pysyt kätevästi ajan tasalla luottokorttitapahtumistasi joko mobiili- tai verkkopankissa tai mikäli sinulla ei ole Nordean pankkitunnuksia OmaLuotto-palvelun kautta (nordearahoitus.fi/omaluotto); seuraat muun muassa korttisi  käyttövaraa ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi. 

Kortin käyttö

Miten otan käyttöön Nordea Walletin?

Nordea Wallet -sovellus kokoaa kaikki Nordean maksukorteilla tehdyt ostokset yhteen. Sovelluksen saat käyttöön, kun sinulla on Nordean kortti ja tunnuslukusovellus. Se on ladattavissa uusimpiin iOS-puhelimiin ja Android-puhelimiin.

Nordea Walletilla seuraat helposti korttiostoksiasi ja näet kulutuksesi luokiteltuna eri kategorioihin, kuten ruoka ja koti. 

Lue lisää ja lataa Nordea Wallet

Mitä tarkoittaa korttiluoton 30 päivän koroton maksuaika?

Koroton maksuaika on käytännössä ilmaista lainaa vähintään 30 päivän ajan. 

Esimerkki pölynimurin ostosta

Luottokortin eräpäiväksi on sovittu jokaisen kuun 15. päivä ja laskutuskausi on 25.3.–26.4. Eräpäiväksi kannattaa valita säännöllisen tulon maksupäivä, jolloin lasku tulee helposti maksettua sinä päivänä kun rahaa on käytettävissä. 

1.4. Pölynimurin osto

15.4. Luottokorttilaskun eräpäivä, jolloin edellisen laskutuskauden eli maaliskuun lasku maksetaan.

26.4. Laskutuskausi vaihtuu, ja tämän päivän jälkeen ostetut tuotteet laskutetaan kesäkuussa.

15.5. Eräpäivä huhtikuun ostoksille, tässä tapauksessa myös pölynimurille.

Jos pölynimurin ostaakin 26.4., maksetaan se silti 15.5. Jos pölynimuri ostettaisiin 27.4, on eräpäivä vasta 15.6. Luottokorttilaskun laskutuskauden voi optimoida mahdollisimman pitkäksi. Pölynimurille on mahdollista saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa ostamalla se 27.4. 

Katso lisää vastauksia kortin käytöstä

Katso kaikki kortteihin liittyvät kysymykset ja vastaukset

Korko

Korko

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,1 % ja luottohinta 1 684 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (11/2020) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille
Oikeutesi kuluttajana, kun maksat Euroopassa