Käteistä korttioston yhteydessä

Nordean asiakkaana voit nostaa tileiltäsi käteistä rahaa korttiostosten yhteydessä K-ruokakaupoista, Tokmanni-myymälöistä ja R-kioskeista. Pankki ei veloita kortinhaltijalta käteisnostosta nostopalkkiota, mutta kauppa voi halutessaan veloittaa tapahtumasta käsittelymaksun.

Käteisnostopalvelu

Nordean asiakkaana voit nostaa tileiltäsi käteistä rahaa korttiostosten yhteydessä Nordea Debit- ja Nordea Electron -sekä Mastercard-yhdistelmäkorteilla, joissa on debit-ominaisuus.

  • Korttiostoksen yhteydessä tehtävän käteisnoston määrä on maksimissaan 400 euroa. Kauppias voi asettaa nostoille kuitenkin tätä alemman enimmäismäärän.
  • Käteisnosto kaupan kassalla on mahdollista vain kotimaassa ja ostokset nostot tulee maksaa maksukortin debit-puolelta. 
  • Maksutapahtuma varmennetaan tililtäsi ja samalla tarkistetaan, että käteisnoston osuus mahtuu korttisi vuorokausikohtaiseen nostorajaan. Huom! Nordea Electron ja Nordea Debit  -korteilla myös oston tulee mahtua maksuja koskevaan turvarajaan. Käteisnosto hyväksytään tunnusluvulla.  
  • Tililtäsi tehdään yksi korttioston veloitus, joka sisältää myös noston. Tiliotteelta näet kuitenkin myös käteisnoston osuuden eriteltynä (Cash back/käteisnosto xxx EUR). Käteisnoston osuus näkyy myös kaupan kuitilla.

Kortin debit-ominaisuudella tehdyt ostokset veloitetaan aina korttiin liitetyltä pankkitililtä. Käteisnostopalvelu on kauppiaan tarjoama palvelu ja kauppias vastaa siitä, että palvelu toimii. Kauppiaalla on oikeus hinnoitella palvelu sekä määritellä sen tarkemmat ehdot. Myös pankki voi kortin liikkeellelaskijana asettaa käteisnoston ylärajan ja sitä voidaan tarvittaessa turvallisuussyistä muuttaa.

Hae sinulle sopivaa korttia

K-ruokakaupat

K-ruokakaupat

Nordean asiakkaana voit nyt nostaa tileiltäsi käteistä rahaa korttiostosten yhteydessä K-ruokakaupoista ympäri Suomea. K-ruokakauppojen käteisnostopalvelusta ei veloiteta kuluja.

Katso käteisnostopalvelua tarjoavat K-ruokakaupatAvautuu uuteen ikkunaan

Katso käteisnostopalvelua tarjoavat K-liikenneasematAvautuu uuteen ikkunaan

Tokmanni
R-kioski