Käteisnostopalvelu

Nordean asiakkaana voit nostaa tileiltäsi käteistä rahaa korttiostosten yhteydessä Nordea Debit- ja Mastercard-yhdistelmäkorteilla, joissa on debit-ominaisuus.

  • Korttiostoksen yhteydessä tehtävän käteisnoston määrä on maksimissaan 400 euroa. Kauppias voi asettaa nostoille kuitenkin tätä alemman enimmäismäärän.
  • Käteisnosto kaupan kassalla on mahdollista vain kotimaassa ja ostokset nostot tulee maksaa maksukortin debit-puolelta. 
  • Maksutapahtuma varmennetaan tililtäsi ja samalla tarkistetaan, että käteisnoston osuus mahtuu korttisi vuorokausikohtaiseen nostorajaan. Huom! Nordea Debit -kortilla myös oston tulee mahtua maksuja koskevaan turvarajaan. Käteisnosto hyväksytään tunnusluvulla.  
  • Tililtäsi tehdään yksi korttioston veloitus, joka sisältää myös noston. Tiliotteelta näet kuitenkin myös käteisnoston osuuden eriteltynä (Cash back/käteisnosto xxx EUR). Käteisnoston osuus näkyy myös kaupan kuitilla.

Kortin debit-ominaisuudella tehdyt ostokset veloitetaan aina korttiin liitetyltä pankkitililtä. Käteisnostopalvelu on kauppiaan tarjoama palvelu ja kauppias vastaa siitä, että palvelu toimii. Kauppiaalla on oikeus hinnoitella palvelu sekä määritellä sen tarkemmat ehdot. Myös pankki voi kortin liikkeellelaskijana asettaa käteisnoston ylärajan ja sitä voidaan tarvittaessa turvallisuussyistä muuttaa.

Hae sinulle sopivaa korttia

K-ruokakaupat
Tokmanni
R-kioski