Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Lainojen yhdistäminen

Nordean asiakas, onko sinulle kertynyt yksi tai useampi kulutusluotto toisesta rahoituslaitoksesta? Lainojen yhdistämispalvelun avulla maksat pois muualta otetut luotot ja nautit Nordean asiakkaille suunnatuista edullisista hinnoista. Tutustu lainojen yhdistämiseen ja ota yhteyttä!

Kolme syytä miksi lainojen yhdistäminen kannattaa

 1. Kilpailukykyinen hinta tuo säästöä sinulle. Nordean asiakkaat yhdistävät muualta otetut kulutusluotot, osamaksut ja luottokorttivelat yhdeksi lainaksi vain Nordean asiakkaille tarkoitetulla kilpailukykyisellä hinnalla. Lainoja yhdistämällä pystyt säästämään myös juoksevissa kuluissa, kun maksat vain yhden lainan menoja.
 2. Lainojen yhdistäminen on sinulle helppoa. Ilmoita mielenkiinnostasi palvelua kohtaan täyttämällä yhteydenottolomake. Mikäli laina voidaan myöntää, me yhdistämme lainat puolestasi!
 3. Ryhdy säästyvällä rahalla kuukausisäästäjäksi. Yhdistä lainat, säästä lainakuluissa ja aloita säästyvällä rahalla säännöllinen kuukausisäästäminen!

Haluan yhdistää lainani!

Lainoja yhdistämällä voit säästää ja keskittää lainasi Nordeaan. Täytä lyhyt lomake ja otamme sinuun yhteyttä lainojen yhdistämisestä.

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lainojen yhdistäminen - kenelle, miten ja miksi?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin liittyen lainojen yhdistämiseen.

Lainojen yhdistäminen - Usein kysyttyä

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen Nordeassa voi sopia sinulle, jos:

 • Olet Nordean nykyinen asiakas.
 • Olet jatkuvassa työsuhteessa tai eläkkeellä.
 • Sinulla on yksi tai useampi toisesta rahoituslaitoksesta otettu pienlaina tai luotto, yhteensä maksimissaan 50 000 euroa.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.
Miten lainojen yhdistäminen toimii Nordeassa?
 1. Ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella, jonka löydät tältä sivulta.
 2. Käsittelemme yhteydenottopyynnön ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kolmen pankkipäivän kuluessa sopiaksemme jatkosta.
 3. Lainahakemus käsitellään ja mikäli laina voidaan myöntää, me hoidamme vanhojen lainojen poismaksun puolestasi!

Käsittelemme hakemukset normaalien luotonmyöntökriteerien mukaan. Huomaathan, että lainojen yhdistäminen on mahdollista tässä vaiheessa ainoastaan Nordean asiakkaille.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistämiselle Nordeassa on monta selkeää syytä: hinta, helppous, taloudenhallinnan selkiytyminen ja vastuullisuus.

 1. Hinta. Nordean asiakkaat nauttivat aina kilpailukykyisistä hinnoista myös lainojen osalta. Tutustu hinnastoon täällä.
 2. Helppous. Mikäli laina voidaan myöntää, me hoidamme vanhan lainan poismaksun puolestasi!
 3. Taloudenhallinta helpottuu. Jatkossa seuraat Nordean mobiilipalveluissa kätevästi talouttasi kaikkien Nordean palveluiden osalta.
 4. Vastuullisuus. Haluamme tukea sinua taloudenhallinnassa ja siksi arvioimme huolellisesti taloudellisen tilanteesi sopivan ratkaisun löytämiseksi. Tarjoamme myös monia joustoja käyttöösi.

Pankkiasioiden keskittäminen kannattaa

Nordean asiakas, tarjoamme sinulle mahdollisuutta yhdistää ja keskittää muualta otettuja luottoja Nordeaan. Näin pääset hyödyntämään vain omille asiakkaillemme tarkoitetut hinnat ja edut.

Yhdistä lainat ja hallitset raha-asioitasi helpommin

Yhden lainan hallinnointi on paitsi halvempaa, myös helpompaa. Nordeassa seuraat lyhennyksiä helposti mobiilipalveluiden kautta. Voit myös tehdä monia muutoksia lainaan itsepalvelukanavissa.

Nordean laina joustaa arjessa

Nordeassa laina joustaa arjen mukana. Tarjoamme useita joustoja lainoihin ja kuukausierä sovitaan sinun talouteesi sopivaksi. Voit myös hakea korotusta jo myönnettyyn luottoon ja muuttaa kuukausierää tarvittaessa.

Yhdistä lainasi!

Täytä lyhyt lomake ja otamme sinuun yhteyttä.

Siirry yhteydenottolomakkeelle