Lainojen yhdistäminen - yhdistä lainasi ja säästä

Nordean asiakas, onko sinulle kertynyt yksi tai useampi kulutusluotto toisesta rahoituslaitoksesta? Silloin voi olla hyvä ajatus yhdistää erilliset lainat yhdeksi lainaksi, eli niin kutsutuksi yhdistelylainaksi. Kun yhdistät lainat, voit maksaa pois muualta otetut luotot ja nauttia Nordean asiakkaille suunnatuista edullisista hinnoista. Tutustu lainojen yhdistämiseen ja tee luottohakemus!

Kolme syytä miksi lainojen yhdistäminen kannattaa

  1. Kilpailukykyinen hinta tuo säästöä sinulle. Nordean asiakkaat yhdistävät muualta otetut kulutusluotot, osamaksut ja luottokorttivelat yhdeksi lainaksi, eli niin kutsutuksi yhdistelylainaksi. Yhdistämällä lainat Nordeassa, pääset nauttimaan vain asiakkaillemme tarkoitetusta kilpailukykyisestä hinnasta. Lainoja yhdistämällä pystyt säästämään myös juoksevissa kuluissa, kun maksat vain yhden lainan menoja. Yhdistelylainalaskuri kertoo, jos voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa tai kuukausierissä.
  2. Lainojen yhdistäminen on sinulle helppoa. Hae yhdistelylainaa täyttämällä luottohakemus. Mikäli laina voidaan myöntää, me yhdistämme lainat puolestasi!
  3. Ryhdy säästyvällä rahalla kuukausisäästäjäksi. Yhdistä lainat, säästä lainakuluissa ja aloita säästyvällä rahalla säännöllinen kuukausisäästäminen!

Haluan yhdistää lainani!

Täytä luottohakemus ja otamme sinuun yhteyttä lainojen yhdistämisestä.

Täytä luottohakemus Avautuu uuteen ikkunaan

Lainojen yhdistäminen - kenelle, miten ja miksi?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin liittyen lainojen yhdistämiseen.

Lainojen yhdistäminen - Usein kysyttyä

Pankkiasioiden keskittäminen kannattaa

Nordean asiakas, tarjoamme sinulle mahdollisuutta yhdistää ja keskittää muualta otettuja luottoja Nordeaan. Näin pääset hyödyntämään vain omille asiakkaillemme tarkoitetut hinnat ja edut.

Yhdistä lainat ja hallitset raha-asioitasi helpommin

Yhden lainan hallinnointi on paitsi halvempaa, myös helpompaa. Nordeassa seuraat lyhennyksiä helposti mobiilipalveluiden kautta. Voit myös tehdä monia muutoksia lainaan itsepalvelukanavissa.

Nordean laina joustaa arjessa

Nordeassa laina joustaa arjen mukana. Tarjoamme useita joustoja lainoihin ja kuukausierä sovitaan sinun talouteesi sopivaksi. Voit myös hakea korotusta jo myönnettyyn luottoon ja muuttaa kuukausierää tarvittaessa.

Haluan yhdistää lainani!

Täytä luottohakemus ja otamme sinuun yhteyttä lainojen yhdistämisestä.

Täytä luottohakemus Avautuu uuteen ikkunaan