Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Digitaalinen sijoitusneuvonta

Säästämisen pitää olla helppoa. Digitaalinen sijoitusneuvojamme Nora on sinua varten, jos haluat aloittaa säästämisen nopeasti ja helposti. Aikaa kuluu vain 5–7 minuuttia.

Juuri sinulle sopivaa säästämistä mutkattomasti

Haluatko matkustella enemmän, piristää arkeasi, ostaa asunnon tai säästää eläkkeeseen? Olipa tavoitteesi tai unelmasi mikä tahansa, säännöllisen säästämisen aloittaminen on nyt helppoa. Digitaalinen sijoitusneuvojamme antaa juuri sinulle sopivan pitkäaikaisen säästämisen suosituksen. Palvelu toimii näin:

1. Vastaa muutamiin yksinkertaisiin kysymyksiin 

Vastaat muutamiin kysymyksiin, jotka koskevat taloudellista tilannettasi, tuotto-odotuksiasi, suhtautumistasi riskeihin ja sijoitusaikaa. Jos jokin askarruttaa, Nora auttaa sinua eteenpäin. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä myös chatilla tai puhelimitse. 

2. Suosittelemme sinulle sopivaa säästämisvaihtoehtoa 

Vastaustesi perusteella digitaalinen sijoitusneuvojamme Nora tekee juuri sinulle sopivan suosituksen. Nora tarjoaa yhteensä viittä riskitasoltaan erilaista rahastoa. Rahastot sisältävät sekä osakkeita että korkotuotteita, ja niiden painot vastaavat kutakin riskitasoa. 

3. Tee kertasijoitus tai aloita kuukausisäästäminen 

Voit tehdä kertasijoituksen tai aloittaa automaattisen kuukausisäästämisen. Voit myös valita molemmat vaihtoehdot. Tässä yhteydessä perustetaan uusi rahastosalkku, jossa rahasto-osuudet säilytetään. Alkuun pääsemiseen tarvitset vain tunnuslukusovelluksen ja 10 euroa, jonka jälkeen päätät itse, miten paljon haluat säästää.

4. Ota rennosti sillä aikaa kun hoidamme säästöjäsi 

Nora-rahastossa tarkistetaan osakkeiden ja korkotuotteiden painoa automaattisesti, jotta se vastaa juuri sinun sijoitusprofiiliasi. Voit siis ottaa rennosti ja käyttää aikasi muuhun. Voit seurata säästöjesi kehitystä mobiili- tai verkkopankissa ja nostaa rahat silloin kun haluat.

Kulut

Nora-rahastojen vuotuinen hallinnointipalkkio on 0,59-0,79 prosenttia.

Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuksien arvo voi nousta tai laskea markkinoiden kehityksen mukaan, eikä ole varmaa, että sijoittaja saa takaisin koko sijoitetun pääoman.

Starttaa säästäminen digitaalisen sijoitusneuvojamme avulla

Nopea startti säästämiseen mutkattomasti

Kirjaudu sisään ja aloita