Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Digitaalinen sijoitusneuvoja Nora

Säästämisen ja sijoittamisen pitää olla helppoa. Digitaalinen sijoitusneuvojamme Nora on sinua varten, jos haluat aloittaa säästämisen tai sijoittamisen nopeasti ja helposti. Aikaa kuluu vain 5–7 minuuttia ja alkuun pääset jo pienelläkin summalla.

Nora auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivat säästö- ja sijoituskohteet

Haluatko matkustella enemmän, piristää arkeasi, ostaa asunnon tai säästää eläkkeeseen? Olipa tavoitteesi tai unelmasi mikä tahansa, sijoittamisen tai säännöllisen säästämisen aloittaminen on nyt nopeaa ja vaivatonta. Digitaalinen sijoitusneuvojamme Nora antaa juuri sinulle sopivan suosituksen sijoittamiseen tai pitkäaikaiseen säästämiseen. Palvelu toimii näin:

Huom! Löydät Noran nyt myös mobiilipankista. Menet vain Lisää-välilehdelle ja klikkaat Nora-ikonia.

1. Vastaa muutamiin yksinkertaisiin kysymyksiin 

Vastaat muutamiin kysymyksiin, jotka koskevat taloudellista tilannettasi, tuotto-odotuksiasi, suhtautumistasi riskeihin ja sijoitusaikaa. Jos jokin askarruttaa, Nora auttaa sinua eteenpäin. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä myös chatin kautta tai puhelimitse. 

2. Suosittelemme sinulle sopivaa säästämisvaihtoehtoa 

Vastaustesi perusteella digitaalinen sijoitusneuvojamme Nora tekee juuri sinulle sopivan säästö- tai sijoitussuosituksen. Digitaalinen sijoitusneuvojamme Nora tarjoaa yhteensä viittä riskitasoltaan erilaista rahastoa. Rahastot sisältävät sekä osakkeita että korkotuotteita, ja niiden painot vastaavat kutakin riskitasoa. 

3. Tee kertasijoitus tai aloita kuukausisäästäminen 

Voit tehdä kertasijoituksen tai aloittaa automaattisen kuukausisäästämisen. Voit myös valita molemmat vaihtoehdot. Tässä yhteydessä perustetaan uusi rahastosalkku, jossa rahasto-osuudet säilytetään. Alkuun pääsemiseen tarvitset vain tunnuslukusovelluksen ja 10 euroa, jonka jälkeen päätät itse, miten paljon haluat säästää. Mikäli et ole vielä Nordean asiakas, voit liittyä asiakkaaksemme helposti verkossa.

4. Ota rennosti sillä aikaa, kun hoidamme säästöjäsi 

Nora-rahastossa tarkistetaan osakkeiden ja korkotuotteiden painoa automaattisesti, jotta se vastaa juuri sinun sijoitusprofiiliasi. Voit siis ottaa rennosti ja käyttää aikasi muuhun kuin säästöjesi ja sijoituksiesi kehityksen jatkuvaan tarkkailuun. Voit toki halutessasi seurata säästöjesi kehitystä mobiili- tai verkkopankissa ja nostaa rahat silloin kun haluat.

Noran tarjoamiin säästö- ja sijoitustuotteisiin liittyvät kulut

Nora-rahastojen vuotuinen hallinnointipalkkio on 0,59-0,79 prosenttia.

Aina on kuitenkin syytä pitää mielessä, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuksien arvo voi nousta tai laskea markkinoiden kehityksen mukaan, eikä ole varmaa, että sijoittaja saa takaisin koko sijoitetun pääoman.

Hups! Ota evästeet käyttöön nähdäksesi tämän sisällön Nordealta

Starttaa säästäminen digitaalisen sijoitusneuvojamme avulla

Nopea startti säästämiseen mutkattomasti

Kirjaudu sisään ja aloita