JoustoTalletus-tili

JoustoTalletus-tili on helppo tapa säästää arjen yllätyksiin. JoustoTalletus-tili on automaattisesti uusiutuva maksuton korollinen säästämisen tili, jonka säästöjä voit käyttää joustavasti rahantarpeen yllättäessä. Asiakkaanamme voit avata tilin helposti alla olevasta napista ja jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa sinulle parhaasta ratkaisusta, voit varata ajan tapaamiseen. Jos et vielä ole asiakkaamme, löydät tältä sivulta ohjeet asiakkuuden avaamiseen ja tapaamisen varaamiseen.

Talletuskorko ja koron määräytyminen

Jakson kiinteä talletuskorko2,25 %*
Jakson pituus12 kuukautta
Talletuksen vähimmäismäärä per tili500,00 euroa
Talletuksen enimmäismäärä per tili100.000,00 euroa
Tilien maksimimäärä per asiakas12 kappaletta
Tilin avaaminen ja tilin hoitomaksumaksuton**
Lisätalletukset ja siirrotTalleta lisää tai nosta tililtäAvautuu uuteen ikkunaan***

*) Tilillä olevat varat ovat vapaasti nostettavissa. Talletuskorko lasketaan kunkin JoustoTalletus-jakson alimmalle saldolle. Jakson aikana tehdyille lisätalletuksille ei makseta talletuskorkoa.

**) Huomioithan, että JoustoTalletus -tiliin liitettävä hoitotili tai lisäpalvelut voivat hinnoittelustasi tai tilistä riippuen olla maksullisia. Tarkista hinta hinnastosta.

***) Lisätalletukset JoustoTalletus-tilillesi onnistuvat ainoastaan siihen liitetyltä hoitotililtä. Talletusjakson ensimmäisenä päivänä klo 18.00 mennessä tehdyt lisätalletukset huomioidaan koron laskennassa. Huomaathan, että talletuskorko lasketaan kunkin JoustoTalletus-jakson alimmalle saldolle.

Hyödyt sinulle

  • Joustotalletus-tili on automaattisesti uusiutuva korollinen säästämisen tili sinulle, joka haluat säästää helposti, turvallisesti ja joustavasti.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia tilin päättymisestä tai säästöjen uudelleen tallettamisesta.
  • Tilin säästöjä voi käyttää tarvittaessa. Nostot ovat mahdollisia milloin tahansa ilman nostopalkkioita.
  • Talletukset ja nostot teet kätevästi mobiilissa tai verkkopankissa tiliin liitettävän hoitotilin kautta.
  • Tilillä olevat varat kuuluvat talletussuojan piiriin. Lue lisää talletussuojastaAvautuu uuteen ikkunaan.

Etkö ole vielä Nordean asiakas?

Jos et vielä ole Nordean asiakas ja haluat tallettaa varoja Nordeaan tai keskustella asiantuntijan kanssa;

JoustoTalletus-tilin jaksot

JoustoTalletus-tili muodostuu peräkkäisistä JoustoTalletus-jaksoista. Ensimmäinen JoustoTalletus-jakso alkaa heti, kun tilisopimus on solmittu ja varat on talletettu tilille.

Seuraavat JoustoTalletus-jaksot alkavat aina edeltävän JoustoTalletus-jakson päättymistä seuraavana päivänä.

Koron määräytyminen

Jokaiselle JoustoTalletus-jaksolle määritellään erikseen talletuskorko, jakson pituus sekä talletuksen vähimmäis- ja enimmäismäärä, jolle talletuskorkoa maksetaan. Korko määräytyy korkomarkkinoiden kehityksen pohjalta. 

Koron laskentatapa ja maksaminen

Talletuskorko lasketaan kunkin JoustoTalletus-jakson alimmalle saldolle ja se maksetaan JoustoTalletus-tilille kyseisen JoustoTalletus-jakson päättymistä seuraavana päivänä. 

Verotus

Tilille maksettavat talletuskorot ovat Suomessa lähdeveron alaisia.

Lisätalletukset ja tilisiirrot

Lisätalletukset ja tilisiirrot voit tehdä helposti täällä.Avautuu uuteen ikkunaan Huomioithan, että lisätalletukset JoustoTalletus-tilillesi onnistuvat ainoastaan siihen liitetyltä hoitotililtä. Talletusjakson ensimmäisenä päivänä klo 18.00 mennessä tehdyt lisätalletukset huomioidaan koron laskennassa. Huomaathan, että talletuskorko lasketaan kunkin JoustoTalletus-jakson alimmalle saldolle.

Hinnat

Katso myös muut säästötilit

Nordean valikoimista löytyy eri tarkoituksiin sopivia säästötilejä. Voit tutustua niihin alta.

ASP-tili

Kun säästät asunnon hinnasta vähintään 10 prosenttia, lainaamme sinulle loput. ASP-tilin voit avata jos olet 18-44-vuotias ensiasunnon ostaja. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää ASP-tilistä

Määräaikainen sijoitustili

Määräaikaisen sijoitustilin korko on aina etukäteen tiedossa. Talletuskorko on kiinteä koko talletusajan. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää Määräaikaisesta sijoitustilistä

EtuTili

EtuTili sopii säännölliseen säästämiseen. EtuTililtä voit tehdä tilisiirtoja ilman rajoituksia. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää EtuTilistä