Säästäminen ja sijoittaminen

Nordeassa voit säästää ja sijoittaa juuri sinulle sopivalla tavalla. Tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme tältä sivulta. Jos haluat keskustella kanssamme säästämisen ja sijoittamisen aloittamisesta, voit jättää yhteydenottopyynnön sijoitusneuvojillemme.

Säästäminen

Mitä aikaisemmin aloitat, sitä pienemmällä kertasummalla pääset tavoitteeseesi. Vuosien saatossa säästöt kerryttävät korkoa korolle.

Lue lisää säästämisestä

Sijoittaminen

Tutustu laajaan sijoittamisen tuotteiden ja palveluiden tarjontaamme sekä löydä ajankohtaiset artikkelit ja sisällöt.

Lue lisää sijoittamisesta

Kaupankäynti verkossa

Kaupankäyntipalveluissa voit hoitaa kaikki säästösi ja sijoituksesi sekä käydä kauppaa edullisesti kaikilla tärkeimmillä markkinoilla.

Lue lisää kaupankäynnistä verkossa

Kuukausisäästäminen

Kuukausisäästämiseen sopii hyvin esimerkiksi rahastosäästäminen, jolla voi tavoitella tilikorkoa parempaa tuottoa. Säännöllisen säästämisen voit aloittaa jopa vain 10 euron sijoituksella.

Lue lisää kuukausisäästämisestä

Näin säästät -opas

Säästäminen tuo turvaa talouteen, ei vaadi suuria tuloja eikä alkupääomaa ja sopii vararahastoa kartuttavalle. Tärkeintä on että aloitat.

Tutustu Näin säästät -oppaaseen

Säästötili vai sittenkin jotain muuta?

Lue viisi syytä siihen, miksi fiksumpi säästäminen ja sijoittaminen kannattaa aloittaa nyt.

Lue viisi syytä laittaa tilisäästöt töihin

Sijoita vastuullisesti kestävään tulevaisuuteen

Vastuullinen sijoittaminen on yksi tehokkaimmista keinoista rakentaa kestävää maailmaa. Lähde mukaan säästämään unelmien lisäksi myös maailmaa, vaikka euro kerrallaan.

Rahastotori

Avasimme ensimmäisenä isona pankkina Suomessa kaupankäyntipalvelumme paikallisten kilpailijoiden ja globaalien partnereiden rahastoille.