Tilisiirtojen välitys nopeutui

Rahat välittyvät saajille pääosin saman pankkipäivän aikana.

Tämä koskee Nordean asiakkaiden välisiä tilisiirtoja sekä kaikkia Nordeasta toiseen rahalaitokseen välitettäviä euromääräisiä tilisiirtoja Suomessa ja Euroopassa jotka on vahvistettu ennen klo 14 Suomen aikaa (EET).

Hyödyt henkilöasiakkaille

  • Rahat välittyvät saajalle saman pankkipäivän aikana
  • Viikonloppuisin tehdyt maksut välitetään saajan pankille seuraavan pankkipäivän aikana

Tilisiirtojen välityksen nopeutuminen ei edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä eikä se aiheuta muutoksia nykyisten palveluiden käyttöön tai niiden ehtoihin.

Tilisiirto

Tilisiirtoja ja maksuja on mahdollista tehdä mobiilipankissa, verkkopankissa tai konttoripalveluna.

Tilisiirtoon tarvitset saajan IBAN-muotoisen tilinumeron (International Bank Account Number). Tilisiirto välitetään aina kotimaan maksun hinnalla.

Edut:

  • Tilisiirto välittyy eurooppalaisen pankkiin yhtä nopeasti kuin toiseen kotimaiseen pankkiin.
  • Maksat tilisiirron samalla tavalla riippumatta siitä, onko se menossa kotimaahan tai muualle Eurooppaan.
  • Edullinen kotimaan maksun hinnoittelu.
  • Tilisiirron määrä siirretään täysimääräisenä saajan tilille.

Itsepalveluna mobiili-tai verkkopankissa

Nordean Suomen tiliasiakkaiden tilien välillä tehdyissä tilisiirroissa varat siirtyvät lähettäjän ja vastaanottajan välillä samana kalenteripäivänä, myös viikonloppuisin ja arkipyhinä.

Nordea välittää tilisiirron/maksun toiseen pankkiin Suomessa tai Euroopassa saman pankkipäivän aikana tai seuraavaksi pankkipäiväksi. Maksu välitetään saajan pankille saman päivän aikana, jos maksu on tehty mobiili-tai verkkopankissa, mobiilipankissa ennen kello 14.00 (EET). Tämän jälkeen tehdyt maksut välitetään saajan pankille seuraavana päivänä.

Huomaathan, että maksuja muihin pankkeihin välitetään vain pankkipäivisin. Viikonloppuna tai arkipyhänä tehdyt maksut välitetään muihin pankkeihin vasta seuraavana pankkipäivänä.

Normaalihinnat
Hinnat konttoripalveluna