Samsung Paylla korttisi on aina mukana

Samsung Paylla teet ostoksia fyysisessä liikkeessä näyttämällä vain älypuhelintasi tai -kelloasi. Lisäksi voit maksaa Samsung Paylla myös verkossa.

 • Helppo: Jätä fyysiset maksukorttisi huoletta kotiin ja maksa puhelimellasi tai kellollasi missä tahansa liikutkin – kaupassa, ravintolassa ja liikennevälineissä.
 • Nopea: Vilauta Samsungin älylaitettasi kaupan maksupäätteellä ja maksat ostokset Samsung Paylla. Puhelimella voit maksaa myös yli 50 euron ostokset lähimaksulla.
 • Turvallinen: Samsung Pay on turvallinen ja korttitietosi pysyvät salassa. Samsung Pay noudattaa samoja maa- ja turvarajoja, mitä olet määrittänyt kortillesi Nordean verkkopalvelussa.

Ota Samsung Pay helposti käyttöön

 1. Avaa Samsung Wallet -sovellus älypuhelimessasi. Samsungin puhelimissa sovellus on usein valmiiksi asennettuna.
 2. Etene Samsung Walletin ohjeiden mukaan.
 3. Lisää Nordean kortti sovellukseen. Voit syöttää Nordean korttinumeron Samsung Wallettiin joko manuaalisesti tai käyttämällä puhelimen kameraa. Kameran kautta kortin numero ja voimassaoloaika tuodaan sovellukseen automaattisesti. CVC-koodi tulee syöttää manuaalisesti ja löydät sen kortin kääntöpuolelta.
 4. Avaa Nordea Mobile -sovellus > valitse korttisi > Asetukset > Hallinnoi maksuvälineitä > vahvista kortin käyttö Samsung Payssa Nordea ID -sovelluksella.

Yrityskortin haltijat

Voit aktivoida Business Visa Debit -kortin Samsung Payhin Nordea Mobile -sovelluksessa, jos olet Nordean henkilöasiakas. Muuten voit tehdä kortin aktivoinnin soittamalla Nordea Business Centreen.

Jos sinulla on Nordea First Card tai Nordea Business Mastercard -kortti, soita Nordean yrityskorttien asiakaspalveluun ja aktivoimme korttisi Samsung Payhin puolestasi.

Katso Nordean yrityskorttien asiakaspalvelun yhteystiedot täältä

Samsung Payhin voit lisätä yhden tai useamman kortin

Samsung Payhin voi lisätä Nordean henkilöasiakkaiden ja yritysasiakkaiden kortteja. Esimerkiksi nämä Nordean kortit voit liittää Samsung Payhin:

Suosituin korttimme

Nordea Gold Mastercard

Nordea Gold on monipuolinen luottokortti, johon kuuluu myös matkavakuutus ja Tuoteturva-vakuutus.

Lue lisää Nordea Gold -luottokortista

Nordea Debit

Nordea Debit -pankkikortilla maksat ostokset suoraan pankkitililtäsi. Nordea Debit toimii niin Suomessa kuin ulkomailla.

Lue lisää Nordea Debit -kortista

Katso kaikki Nordean luottokortit

Nordealta löydät Mastercard-luottokortteja moneen tarpeeseen. Useimmat korttimme ovat credit/debit-yhdistelmäkortteja, joilla maksat joustavasti joko luotolta (credit) tai pankkitililtä (debit).

Tutustu Nordean luottokortteihin

Miten maksan Samsung Paylla?

Näin maksat kaupassa:

 1. Avaa Samsung Wallet -sovellus älypuhelimessasi. Jos olet ottanut pikakäyttö-ominaisuuden käyttöösi, riittää, että pyyhkäiset sormella näytön alalaidasta ylöspäin ja oletusmaksukortti tulee automaattisesti näkyviin.
 2. Vie laitteesi kaupassa maksupäätteen luo.
 3. Vahvista maksu älypuhelimellasi käyttämällä PIN-koodia tai biometristä tunnistautumista (esim. sormenjälkeä).
 4. Maksupääte ilmoittaa, kun maksu on onnistunut. Onnistuneesta ostoksesta saat kuitin normaaliin tapaan.

Näin maksat verkossa:

 1. Valitse verkkokaupassa tai sovelluksessa maksutavaksi Samsung Pay.
 2. Vahvista maksu asettamallasi PIN-koodilla tai biometrisellä tunnistautumisella.

Kysymyksiä ja vastauksia Samsung Paysta