Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Luottokortit

Nordea Mastercard -luottokortit ovat helppo ja turvallinen tapa tehdä maksuja ja käteisnostoja Suomessa ja ulkomailla.

Valitse paras luottokortti omiin tarpeisiisi

Nordea Mastercard -luottokorttien avulla teet ostoksia helposti ja turvallisesti niin verkossa kuin miljoonissa myyntipisteissä ympäri maailmaa.

Kaikki Nordean myöntämät Mastercard-luottokortit ovat kansainvälisesti hyväksyttyjä, mikä tarkoittaa, että maksusuoritusten ja käteisnostojen tekeminen käy vaivattomasti kotimaan lisäksi myös ulkomailla. Luottokortin avulla saat joustoa päivittäiseen rahankäyttöösi ja kasvatat maksukapasiteettiasi, jolloin voit tehdä myös suurempia ostoksia kerralla.

Nordea Credit

Nordea Credit -maksukortin luotto-ominaisuus antaa joustoa talouteesi aina kun tarvitset. Luottokorttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus, jolla turvaat kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi tehdyt ostokset vakuutusehtojen mukaisesti. Nordea Credit -luottokorttiin voit valita luottorajan 1 500 ja 5000 euron väliltä.

Lue lisää Nordea Credit -kortista

Nordea Gold

Nordea Gold on Mastercard-maksukortti suurempiinkin hankintoihin. Nordea Gold -luottokortilla nautit kattavasta ulkomaan matkavakuutusturvasta vakuutusehtojen mukaisesti. Nordea Gold -kortin luottorajan voit saada jopa 10 000 euroon asti.

Lue lisää Nordea Gold -kortista

Nordea Premium

Nordea Premium -maksukortti tuo joustoa arkeen ja ylellisyyttä lomaan. Premium-asiakkaillemme suunnattu luottokortti sisältää lounge-edun, kattavat vakuutukset ja mahdollistaa suuremmatkin hankinnat.

Lue lisää Nordea Premium -kortista

TUOHI Mastercard

TUOHI Mastercard on luotto- ja maksuaikakortti, jonka Hintaturvavakuutus takaa sinulle markkinoiden edullisimman hinnan.

Lue lisää TUOHI Mastercard -kortista

Finnair Plus Mastercard

Maailmanmatkaajan oma luottokortti. Finnair Plus Mastercardin avulla kerrytät Finnair Plus -pisteitä jokaisesta luottokorttiostostasi. Finnair Plus maksukortin luottoraja on valintasi mukaan 2 000 – 10 000 euroa.

Lue lisää Finnair Plus Mastercard -kortista

Stockmann Mastercard

Vuosimaksuton Stockmann Mastercard -maksukortti on kätevä tapa hyödyntää Stockmannin kanta-asiakasohjelman edut. Kortissa on luotto-ominaisuus ja luottorajasi voit valita 1 500 – 10 000 euron väliltä.

Lue lisää Stockmann Mastercard -kortista

Miten luottokortti eroaa pankkikortista?

Luottokortilla maksettaessa summaa ei veloiteta suoraan pankkitililtä, kuten pankkikortilla maksettaessa, vaan maksu veloitetaan korttiin liitetyltä luottotililtä. Nordea myöntää kaikille luottokortilla tehdyille ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuskauden lopussa luottokortin haltijalle lähetetään lasku tehdyistä ostoksista, jolloin luottokorttitapahtumien summasta on maksettava sovittu kuukausittainen minimilyhennysprosentti.

Lisää luottokorttiisi ominaisuuksia haluamasi mukaan

Nordea Mastercard -luottokortteihin pystyt lisäämään erilaisia lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi debit-puolen luottokortin yhteyteen, jolloin maksukortti toimitetaan yhdistelmäkortin muodossa. Maksat ostokset turvallisesti verkossa, kun luottokortillasi on Mastercardin turvallisen verkkomaksamisen SecureCode -palvelu.

Hallinnoi luottokorttia verkkopankissa

Kuten muutkin päivittäiset raha-asiat, myös luottokortin hallinnoiminen onnistuu kätevästi Nordean verkkopankissa. Luottokortteihin liittyvät toimenpiteet, kuten luottotapahtumien seuraaminen reaaliajassa, luottokorttihakemuksen täyttäminen ja rahan siirtäminen luottotililtä käyttötilille, käyvät kaikki vaivattomasti verkkopankin kautta.