Nordea Mastercard -luottokortit

Nordea Mastercard -luottokortit ovat helppo ja turvallinen tapa maksaa ja nostaa käteistä Suomessa ja ulkomailla.

Valitse paras luottokortti omiin tarpeisiisi

Nordea Mastercard -luottokorttien avulla teet ostoksia helposti ja turvallisesti niin verkossa kuin miljoonissa myyntipisteissä ympäri maailmaa.

Kaikki Nordean myöntämät Mastercard-luottokortit ovat kansainvälisesti hyväksyttyjä, mikä tarkoittaa, että maksusuoritusten ja käteisnostojen tekeminen käy vaivattomasti kotimaan lisäksi myös ulkomailla. Luottokortin avulla saat joustoa päivittäiseen rahankäyttöösi ja voit tehdä suuriakin ostoksia kerralla.

Suosituin korttimme

Nordea Gold

Nordea Gold Mastercard on valintasi, kun tarvitset ulkomaan matkoille kattavan matkavakuutuksen ja kodin hankinnoille Tuoteturvavakuutuksen. Gold-korttiin luottoa voit hakea 1 500 - 10 000 euroa. Kortin hakeminen onnistuu mobiili- ja verkkopankissa.

Lue lisää Nordea Gold -luottokortista

Nordea Credit

Nordea Credit Mastercard tuo joustoa talouteesi. Yhdistelmäkortilla valitset maksatko suoraan tililtä vai luotolla. Luottokortilla maksaessasi saat turvaa ostoksillesi Tuoteturvavakuutuksen avulla. Luottoa voit hakea 1 500 - 5 000 euroa.

Lue lisää Nordea Credit -luottokortista

Nordea Premium

Nordea Premium Mastercard -kortin lounge-etu tuo luksusta lomaan. Tässä Premium-asiakkaiden luottokortissa on kattava ulkomaan matkavakuutus ja Tuoteturvavakuutus. Luottoraja voi olla jopa 20 000 euroa.

Lue lisää Nordea Premium -luottokortista

Tuohi Mastercard

Tuohi Mastercard -kortin ainutlaatuinen hintaturvavakuutus takaa sinulle markkinoiden edullisimman hinnan.

Lue lisää Tuohi Mastercard -kortista

Finnair Plus Mastercard

Finnair Plus Mastercard sopii etenkin paljon matkustavalle. Tämän kortin avulla kerrytät Finnair Plus -pisteitä. Saat kaksi Finnair Plus -pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta, kun maksat kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.

Lue lisää Finnair Plus Mastercard -kortista

Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard -maksukortti on kätevä tapa hyödyntää Stockmannin kanta-asiakasohjelman edut. Kortissa on luotto-ominaisuus.

Lue lisää Stockmann Mastercard -kortista

Miten luottokortti eroaa pankkikortista?

Luottokortilla (credit) maksettaessa summaa ei veloiteta suoraan pankkitililtä, kuten pankkikortilla (debit) maksettaessa, vaan maksu veloitetaan korttiin liitetyltä luottotililtä. Nordea myöntää kaikille luottokortilla tehdyille ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuskauden lopussa luottokortin haltijalle lähetetään lasku tehdyistä ostoksista, jolloin luottokorttitapahtumien summasta on maksettava sovittu kuukausittainen minimilyhennysprosentti.

Hae uutta korttia verkkopankissa

Siirry verkkopankkiin Avautuu uuteen ikkunaan