Luottokortti kattavilla eduilla

Nordean Mastercard-luottokortit takaavat turvallisen maksamisen kaupassa, verkossa ja ulkomailla, ja samalla hyödyt kattavista vakuutuseduista. Voit maksaa haluamallasi tavalla – joko fyysisellä luottokortilla tai puhelimen, kellon tai muun älylaitteen kautta.

Valitse sinulle sopivin Mastercard-luottokortti

Kaikki Nordean Mastercard-luottokortit tarjoavat ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa sekä monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Credit/debit-yhdistelmäkortilla maksat joustavasti joko luotolla (credit) tai suoraan pankkitililtä (debit).

Suosituin korttimme

Nordea Gold

Nordea Gold on monien etujen kortti. Kortin mukana saat kattavan matkavakuutuksen ulkomaille ja Tuoteturva-vakuutuksen kodin hankinnoille. Voit hakea korttiin luottoa 1 500 – 10 000 euron väliltä.

Lue lisää Nordea Gold -luottokortista

Nordea Gold opiskelijalle

Tiesitkö, että voit myös opiskelijana saada Nordea Gold -kortin? Voit hakea korttia, kun olet 18-vuotias ja sinulla on opiskelupaikka yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Luottoraja opiskelijalle on 2 000 euroa.

Lue lisää Nordea Gold -luottokortista opiskelijalle

Nordea Premium

Nordea Premium -kortin lounge-etu tuo mukavuutta lomaan. Tässä Premium-asiakkaiden luottokortissa on lisäksi kattava ulkomaan matkavakuutus ja Tuoteturva-vakuutus.

Lue lisää Nordea Premium -luottokortista

Nordea Credit

Uusien Nordea Credit -korttien myöntäminen on toistaiseksi päättynyt. Jos sinulla on Nordea Credit -kortti nyt käytössäsi, voit jatkaa korttisi käyttöä normaalisti.

Lue lisää Nordea Credit -luottokortista

Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard -maksukortti on kätevä tapa hyödyntää Stockmannin kanta-asiakasohjelman edut.

Lue lisää Stockmann Mastercard -kortista

Tuohi Mastercard

Tuohi Mastercard -korttia voit hakea Nordea Rahoituksen verkkohakemuksella sekä yhteistyökumppaneidemme myymälöissä. Kortin luottoraja on 2 000 – 10 000 euroa.

Lue lisää Tuohi Mastercard -kortista

Nordean luottokorttien edut ja ominaisuudet

Nordean luottokorteilla teet ostoksia kätevästi niin verkossa kuin miljoonissa myyntipisteissä ympäri maailmaa.

Luotto-ominaisuus

Lyhennä ja muokkaa luottoa kätevästi verkossa

Luottokortilla maksamillesi ostoksille saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Korttiluoton voit maksaa koska tahansa pois kokonaan, tai lyhentää sitä kuukausittain. Korottoman maksuajan jälkeen maksat korkoa luottokortin ehtojen mukaisesti.

Nordean mobiili- ja verkkopankissa voit maksutta:

  • muokata luottokorttisi kuukausittaista lyhennysprosenttia 3–100% välillä. Lyhennysprosentti tarkoittaa vähimmäismäärää, jonka maksat käyttämästäsi luotosta kuukaudessa. Voit halutessasi lyhentää luottoa enemmän joko kesken kuukauden tai muokkaamalla laskun loppusummaa.
  • pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Kun käytät lyhennysvapaan kuukauden, maksat silloin vain kertyneen luottokoron.
  • muokata luottokorttilaskusi eräpäivää. Esimerkiksi jos palkkapäiväsi muuttuu, voit vaihtaa luottokorttilaskusi eräpäivää sinulle sopivammaksi.

Lue lisää korttien joustomahdollisuuksista

Turvallista maksamista
Suojaa ostoksiin
Kansainvälinen kortti
Älykkäät tavat maksaa

Usein kysytyt kysymykset luottokorteista

Vinkit luottokortilla maksamiseen

Luottokortilla maksaminen tuo rahanarvoisia etuja. Keräsimme vinkit luottokortin hyötyihin ja turvallisuuteen.

Jos kaipaat tietoa luottokortin laskutukseen ja maksuihin, tutustu korttien ohjesivuun.

Hae uutta korttia verkkopankissa

Siirry verkkopankkiin Avautuu uuteen ikkunaan