Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

TUOHI Mastercard

Avaus- ja vuosimaksuton TUOHI Mastercard on joustava maksuväline suurempiakin hankintoja varten.

 • TUOHI_MasterCard_218x158Maksuväline kotimaassa ja ulkomailla.
 • Hintaturvavakuutus takaa markkinoiden edullisimmat ostokset.

 • Voit valita kortin luottorajan 2 000 - 10 000 euron väliltä.
 • Saat kaikille luottokortilla tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivän korottoman maksuajan.
 • Ei avaus- tai vuosimaksua. Tilin ylläpitoon liittyvä maksu 5€ veloitetaan vain silloin kun luotolla on laskutettavaa saldoa.

TUOHI Mastercard -kortinhaltijan edut

TUOHI Mastercard on avaus- ja vuosimaksuton luottokortti, jolla voit maksaa ostoksesi erissä ja siirtää rahaa luotolta pankkitilille. Tilin ylläpitoon liittyvä maksu 5 € veloitetaan vain silloin, kun luotolla on laskutettavaa saldoa.

TUOHI Mastercard -korttiin sisältyy myös automaattisesti maksuton Hintaturvavakuutus, joka takaa markkinoiden edullisimmat ostokset vakuutusehtojen mukaisesti kortilla tehdyille jatko-ostoille

Lue lisää vakuutusehdoista

TUOHI Mastercard -kortin ominaisuudet

TUOHI Mastercard maksuaika- ja luottokortti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin. TUOHI Mastercard -kortilla saat huippuedut ja ominaisuudet.

 • Saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun ja päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin). Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta*. 
 • Voit valita kortille kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa. 
 • TUOHI Mastercard -luottosopimus tehdään yleensä myyjäliikkeessä ensimmäisen oston yhteydessä.
 • Voit seurata luottokorttitapahtumiasi kätevästi joko verkkopankissa tai OmaLuotto-palvelun kautta (nordearahoitus/omaluotto), mikäli käytössäsi ei ole Nordean pankkitunnuksia. Voit myös muun muassa tarkistaa korttisi käyttövaran, muokata korttiluottosi ominaisuuksia ja siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi.
 • Mobiilipankissa näet muun muassa korttisi ominaisuudet, käyttövaran ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi. Voit myös rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä.
 • Jos sinulla on käytössäsi Nordean pankkitunnukset, voit itse valita kortillesi haluamasi tunnusluvun. Mikäli käytössäsi ei ole pankkitunnuksia, voit seurata luottokorttitapahtumiasi ja tehdä rahansiirtoja puhelinpalvelun avulla.

TUOHI Mastercard -kortilla maksat kaikkialla

Luottokortilla maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 35 miljoonassa myyntipisteessä. Lisäksi voit nostaa käteistä kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista.

TUOHI Mastercard -kortilla voit tehdä internetostoksia, kun olet rekisteröinyt korttisi verkkopankissa tai Nordean 24/7 -asiakaspalvelussa verkkomaksukelpoiseksi. Rekisteröinti onnistuu verkkopankissa kohdassa: Kortit/Maarajaus/Internetkäyttö.

Kun teet ostoksia Internetissä, tarvitset kortin numeron ja voimassaoloajan lisäksi kortin kääntöpuolelta löytyvän kolminumeroisen CVC2-turvakoodin. Turvallisimman verkko-ostoskokemuksen saat, kun käytät Mastercard SecureCode -tunnuksella varustettuja verkkokauppoja. Tällöin siirryt verkkokaupasta Nordean verkkopankkiin kuittaamaan ostokset omilla pankkitunnuksillasi.

Hae itsellesi Nordea TUOHI Mastercard

Voit siirtyä TUOHI Mastercard hakemukseen sivun alaosasta löytyvän linkin kautta, tai vaihtoehtoisesti voit tehdä hakemuksen Nordea Wallet -sovelluksella. Voit ladata Nordea Wallet -sovelluksen puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta. 

TUOHI Mastercard -korttia voi hakea 18-vuotta täyttänyt henkilö, jolla on vakituinen asuinpaikka Suomessa, säännölliset tulot ja jolla ei ole maksuhäiriöitä. 

Voit myös saada TUOHI Mastercard -kortin saatuasi opiskelupaikan korkeakoulusta, jolloin säännölliset tulot eivät ole edellytyksenä. TUOHI Mastercard -kortin luottoraja voi olla opiskelijalle jopa 2000 euroa. 

Lue lisää TUOHI Mastercard -luottokortista Tuohi.fi -sivustoltaAvautuu uuteen ikkunaan.

* Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle TUOHI Mastercard -tililuotolle on 27,9 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (06/2019) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu ja paperilaskun hinta. Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 14 %. Tilin ylläpitoon liittyvä maksu on 5,00 euroa. Luottoraja on 
2 000-10 000 euroa. TUOHI Mastercard on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA. 

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille

Hae TUOHI Mastercard -korttia

Hae korttia Avautuu uuteen ikkunaan