Vakuutus työttömyyden tai sairausloman varalle

  • Vakuutus auttaa, jos sinua kohtaa työttömyys tai pitkä sairausloma ja sinulla on lainaa maksettavana. Vakuutuksen tärkeys korostuu entisestään, jos lainan takaisinmaksu on kokonaan sinun tulojesi varassa.
  • Vaikka sosiaaliturva on Suomessa maailman kärkiluokkaa, voivat tulosi tippua radikaalisti, jos sairastut tai jäät työttömäksi. Työttömäksi jäädessä ansiosidonnainen päivärahakaan ei pidä yllä totuttua elintasoasi.
  • Työttömyyden ja sairausloman (tilapäinen työkyvyttömyys) turvat myönnetään aina yhdessä, ja ne liitetään Nordean myöntämään lainaan, kuten asuntolainaan.
  • Kuukausittainen korvaussumma on valintasi mukaan 200–1 600 €, ja korvaus on käytettävissä kuukausittaisten lainanhoitomenojen maksamiseen.
  • Saat 10 %:n korotuksen vakuutuskorvaukseesi, jos sinulla on vakuutustapahtuman hetkellä alaikäinen lapsi.

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin saat suosituksen sinulle sopivasta vakuutusturvasta. 

Nordea MyLife on Kuluttajan testivoittaja

Kuluttaja testivoitto

Nordea MyLife nousi Kuluttaja-lehden testivoittajaksi lainaturvavakuutusten vertailussa syyskuussa 2022. Testissä arvioitiin pankkien tarjoamien lainaturvavakuutusten ehtoja ja hintoja. Testissä suppeat ja laajat vakuutukset arvosteltiin erikseen – Nordea MyLife voitti molemmat kategoriat ja sai kehuja edullisista hinnoista ja joustavista ehdoista.

Lue lisää Kuluttaja-lehdestäAvautuu uuteen ikkunaan (osa sisällöstä maksullista)

Nordea MyLife -henkilövakuutuksen voi räätälöidä omiin tarpeisiin sopivaksi. Se on saatavilla lainaturvavakuutuksena tai ilman lainakytköstä.

Vakuutuskorvaus
Kuinka paljon vakuutus maksaa?
Ehdot ja tuotemateriaali

Kenelle vakuutuskorvaus maksetaan ja mihin sitä voi käyttää?

  • Voit hakea vakuutuskorvausta sairausloma- ja työttömyysvakuutuksesta, kun joudut tuotannollisista tai taloudellisista syistä työttömäksi tai sairauden tai tapaturman vuoksi sairauslomalle, eli olet tilapäisesti työkyvytön.
  • Vakuutuksesta maksetaan sovittua kuukausikorvausta, joka on valintasi mukaan 200–1 600 euroa. Kuukausikorvaus on tarkoitettu kuukausittaisten lainanhoitomenojesi maksamiseen.
  • Saat 10 %:n korotuksen vakuutuskorvaukseesi, jos sinulla on vakuutustapahtuman hetkellä alaikäinen lapsi.

Paljonko sairausloma- ja työttömyysvakuutus maksaa?

Vakuutuksen hinta on yksilöllinen ja siihen vaikuttavat ikäsi sekä valitsemasi kuukausikorvauksen määrä.

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin soitamme sinulle ja saat suosituksen omaan elämäntilanteeseesi sopivasta vakuutuksesta.

Asiakasedut vakuutuksissa

Nordean Premium-asiakkaana tai Private Banking -asiakkaana saat vakuutuksen normaalihinnasta jatkuvan 20 % alennuksen. 

Vakuutusehdot, tuotetiedot ja vakuutuksen myöntäjä

Ehdot, tuoteseloste ja vakuutusta koskevat lisätiedot

Nordea MyLife hyvinvointietu

Vakavan sairauden vakuutuksen myöntää Nordea Vakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 2868440-8), joko asiamiehenään toimivan Nordea Bank Oyj:n kautta tai oman myyntikanavan kautta. 

Tarkat vakuutuskorvausten perusteet sekä eri turviin liittyvät korvausrajoitukset ilmenevät vakuutusehdoista sekä niiden merkitystä tarkemmin selventävästä tuoteselosteesta. Yleisistä korvausrajoituksista on säädetty vakuutussopimuslaissa. Nordea Vakuutus Suomi Oy:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta. Nordea MyLife -sovellus on tuotettu yhteistyössä Benify Ab:n kanssa.

Sairausloma- ja työttömyysvakuutus - FAQ

Kiinnostuitko sairausloman ja työttömyyden vakuutuksesta?

Ota yhteyttä, saat suosituksen juuri sinun elämääsi sopivasta vakuutusturvasta.

Jätä yhteydenottopyyntö