Tervetuloa Nordean yritysasiakkaaksi!

Nordeassa pankkiasiointi on helppoa. Kun käytät digitaalisia palveluitamme, asiointisi on vieläkin helpompaa. Nordea Business -verkkopankin ja -mobiilipankin avulla voit hoitaa yrityksesi pankkiasiat silloin kun sinulle parhaiten sopii. ​

Miksi valita Nordea yrityksesi pankiksi?

Olemme mukana kaikissa yrityksesi kasvun vaiheissa

Kattavat digitaaliset palvelumme helpottavat arjen asiointia. Asiakkaanamme saat käyttöösi Nordea Digital -palvelupaketin, joka sisältää kaikki tärkeimmät palvelut yrityksesi päivittäisen pankkiasiointiin. Meiltä löydät monipuolisesti palveluita yrityksesi kaikkiin kasvun vaiheisiin.​ Kun yrityksesi kasvaa ja kehittyy, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivimmat ratkaisut, jotta sinulle jää enemmän aikaa yrittäjyyteen. 

Digitaaliset palvelumme on suunniteltu helpottamaan arkeasi

  • Hoidat helposti arjen raha-asiat Nordea Business verkko- ja mobiilipankin kautta. 
  • Kun tarvitset rahoitusta tai säästämisen neuvontaa, voit aloittaa tekemällä hakemuksen verkkopankissa tai varata ajan tapaamiseen. 
  • Voit olla suoraan asiantuntijoihimme yhteydessä verkko- ja mobiilipankista. Asiantuntijamme palvelevat sinua joka päivä.
Mitä yritystilin avaus maksaa?
Mitä palveluita suosittelemme?
Miten avaat palvelut yrityksellesi?

Yritystilin avaaminen ja muut palvelut

Asiakkaanamme saat käyttöösi yritysasiakkaiden palveluratkaisun, jolla saat tarvitsemasi peruspankkipalvelut yhteen hintaan. Lisäksi veloitamme yritysasiakkuuden avausmaksun alkaen 200€.

Yrittäjän palvelupaketti sisältää:

Palveluratkaisu Nordea Digital 15,70 e/kk*, sis. ALV.:

*Yksittäisten tapahtumien kulut eivät sisälly paketin kuukausihintaan.

Yritysasiakkaaksi verkossa

Osakeyhtiö, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö ja toiminimi

  1. Mikäli yhtiömuotosi on osakeyhtiö, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai toiminimi, täytä hakemus verkossa. Haemme osan tiedoista automaattisesti kaupparekisteristä. 
  2. Yrityksen allekirjoituslausekkeesta riippuen palvelu voi vaatia vahvistuksen myös toiselta yrityksen edustajalta.
  3. Käsittelemme hakemuksesi 1-2 viikon kuluessa. Hakemuksen jättämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä puhelimitse hakemuksesi käsittelyä varten.

Onko yritysmuotosi jokin muu?

Nordean vahva yritysosaaminen takaa erilaisten palvelutarpeiden ymmärtämisen. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja myös erilaisille toimialoille ja yritysmuodoille. 

Lue lisää toimialaratkaisuistamme.

*Nordea pidättää oikeuden olla avaamatta yritysasiakkuutta, mikäli yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä on maksuhäiriömerkintöjä.

Enemmän aikaa yrittäjyyteen

Haluamme että pystyt keskittymään yrityksesi pyörittämiseen, joten ratkaisumme on kokonaisvaltainen pankkiasiointi yhdessä paikassa. Nordea Business –verkkopankki tarjoaa käyttöösi monipuoliset toiminnallisuudet sekä vaivattoman yhteydenottokanavan pankkiisi. Nordea Business Mobile -sovelluksella hoidat yrityksesi päivittäiset pankkiasiat missä ja milloin vain.

Näillä palveluilla teet arjestasi sujuvampaa

Verkkolaskutus

Tarjoamme sinulle aina sopivan vaihtoehdon lähettää ja vastaanottaa e-laskuja, käytitpä sitten verkkopankkia tai omaa taloushallinnon järjestelmääsi.

Lue lisää e-laskupalveluista

Yrittäjän Nordea MyLife -henkilövakuutus

Vapaaehtoinen henkilövakuutus tuo taloudellista turvaa yrittäjälle ja hänen läheisilleen vakavan sairauden, pysyvän työkyvyttömyyden ja kuoleman varalta.

Lue lisää Nordea MyLife -henkilövakuutuksesta

Yritysrahoitus

Meiltä saat monipuoliset rahoitusratkaisut yrityksen kaikkiin tarpeisiin pankkitakauksesta leasingiin, ja luottolimiitistä osamaksuun.

Yritysrahoituksen ratkaisut

Usein kysytyt kysymykset

Vinkit yrittäjälle