International Subsidiary Banking -palveluidemme hyödyt

 • Yksi väylä kaikille pohjoismaisille markkinoille
 • Apua toiminnan laajentamiseen muihin Pohjoismaihin 
 • Palvelut on helppo ottaa käyttöön
 • Tehokasta pankkiasiointia kaikissa Pohjoismaissa
 • Rajat ylittävät pankkipalvelut joustavasti
 • Asiakaspalvelua englanniksi ja kaikilla pohjoismaisilla kielillä
 • Asiakirjat englanniksi ja kaikilla pohjoismaisilla kielillä 
 • Nordean pohjoismainen verkosto käytettävissäsi 
 • Aidosti pohjoismainen asiakaskokemus.

Nordea on yksi Euroopan suurimmista finanssipalveluyhtiöistä ja johtava pankki neljällä pohjoismaisella kotimarkkina-alueellaan (Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska). Siksi meillä on loistavat mahdollisuudet tarjota yrityksellesi pankkipalveluja, jotka varmistavat, että tytäryhtiöiden liiketoiminta sujuu tehokkaasti.

Keskustele asiantuntijoidemme kanssa

Lisätietoja International Subsidiary Group -yksiköistämme, yrityksen perustamisesta Pohjoismaihin sekä siitä, miten voit laajentaa yrityksesi toimintaa yhdestä Pohjoismaasta toiseen, saat lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen

ISGInternational@nordea.dk

ISGInternational@nordea.fi

ISGInternational@nordea.no

ISGInternational@nordea.se

Miksi Nordea?

Meillä Nordeassa on lähes 200 vuoden kokemus pohjoismaisesta pankkitoiminnasta. Yli 30 000 nordealaista tekee ahkerasti työtä ympäri vuorokauden voidakseen tarjota kaikille asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Ymmärrämme, että maiden rajat ylittävä liiketoiminta ja yrityksen kansainväliset pankkipalvelut edellyttävät vahvaa verkostoa ja sen tehokasta hoitamista. 

Nordea sitoutuu täyttämään yrityksesi pankkiasiointiin liittyvät tarpeet kaikkialla Pohjoismaissa riippumatta siitä, onko yrityksesi uusi asiakas, joka haluaa hyödyntää Nordean tarjoaman täyden tuen pankkipalveluissa, vai oletko uusi yrittäjä, joka haluaa luoda pitkäaikaisen asiakassuhteen. 

Sopiiko palvelu tarpeisiisi?

mature businesswoman leading meeting in office small overlay

Aiotko käynnistää toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa? Suunnitteletko yrityksesi laajentamista pohjoismaisille markkinoille? 

Nordean ISG-yksiköiden tarjoamat kansainvälisille tytäryhtiöille suunnatut palvelut soveltuvat hyvin kaikille kansainvälisille tai pohjoismaisille yrityksille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa toiseen Pohjoismaahan ja tarvitsevat apua oikeanlaisten kansainvälisten pankkipalvelujen käyttöönottoon. 

International Subsidiary Banking -palvelut soveltuvat sinulle, jos

 • yrityksesi on osa pohjoismaista tai kansainvälistä konsernia

 • yritykselläsi on toimintaa ja liiketoimintakumppaneita paikallisella markkinalla.

Miten voimme auttaa?

businessman consulting customer small overlay

Me Nordeassa ymmärrämme, että liiketoiminnan hoitaminen kotimaan rajojen ulkopuolella voi olla haastavaa. Lukuisten tytäryhtiöiden ja tilien hallinnoiminen voi nopeasti muodostua ylitsepääsemättömäksi tehtäväksi. 

Siksi International Subsidiary Group -yksikkömme (ISG) tarjoavat uusille ja olemassa oleville yrityksille apua kansainvälisten pankkiasioiden hoidossa ja toimivat yritysten väylänä Pohjoismaiden markkinoille. 

Pohjoismaiset ISG-yksikkömme haluavat helpottaa kansainvälisten yritysasiakkaiden päivittäisten pankkiasioiden hoitoa. Ne tarjoavat maiden rajat ylittäviä palveluja, jotka auttavat yritystäsi kehittämään liiketoimintaansa kotimaan ulkopuolella. 

International Subsidiary Banking -palveluidemme sisältö

ISG-yksikkömme tarjoavat Nordean yritysasiakkaiden kansainvälisille tytäryhtiöille vertaansa vailla olevat pankkipalvelut Pohjoismaissa. Ratkaisut räätälöidään yrityksesi tytäryhtiön erityistarpeisiin, ja tavoitteena on optimoida yrityksesi raha-asiat ja auttaa sitä kasvattamaan liiketoimintaansa. 

Autamme asiakkaitamme tilien avaamisessa ja muissa pankkipalveluissa kaikilla neljällä kotimarkkina-alueellamme. Asiakkaamme saavat jatkuvaa tukea eri Pohjoismaissa toimivilta ISG-yksiköiltämme. 

Sekä emoyhtiöt että tytäryhtiöt saavat palvelut helposti käyttöönsä ja pääsevät hyödyntämään sen tarjoamaa tehokasta pankkiasiointia, rajat ylittäviä palveluja ja Nordean pohjoismaista verkostoa. Kaiken tämän lisäksi kansainvälisen pankkitoiminnan asiantuntijamme tarjoavat alan parasta neuvontaa. Saatavilla ovat myös ensiluokkaiset valuutta- ja suojausratkaisumme.

Kiinnostuitko?

Anna Nordean auttaa yritystäsi kasvamaan yli rajojen. International Subsidiary Banking -palvelumme tarjoavat siihen erinomaiset eväät.

Jätä yhteydenottopyyntö