Laaja valikoima kaupan rahoituksen palveluja käytettävissäsi

Palvelu soveltuu kaikkiin kaupan rahoituksen välineisiin, minkä lisäksi raportointi hoituu myös kätevästi sen kautta. Itsepalvelun avulla tapahtumia on mahdollista seurata sekä kokonaisuutena että yksittäisinä tapahtumina.

Käyttäjäystävällinen ratkaisu

Kaupan rahoitus on jatkuvassa muutoksessa. Siksi tietoihin on päästävä käsiksi kansainvälisellä tasolla helposti ja kokonaisvaltaisesti – missä ja milloin tahansa. Nordean Trade Finance Global on turvallinen ja tehokas järjestelmä, joka huolehtii kaupan rahoituksen tarpeistasi. Sen avulla käsittelet tapahtumat nopeasti ja tarkasti sekä hoidat kätevästi raportointia, tilastoja ja tapahtumiin liittyvää viestintää.

Trade Finance Global on turvallinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu kaikkiin kaupan rahoituksen tarpeisiin. Sen avulla kaikki hoituu yhden kanavan kautta nopeasti ja maailmanlaajuisesti. 

Trade Finance Globalin edut

  • Sinun on mahdollista nähdä tiedot yrityksesi kaupan rahoitustapahtumista missä ja milloin tahansa.
  • Saat kattavan ja maailmanlaajuisen yleiskuvan kaikista yrityksesi kaupan rahoituksen tapahtumista. Lisäksi sinulla on yhteys Nordean Trade Finance yksiköihin kätevästi yhden kanavan kautta. Trade Finance Global kattaa kaikki kaupan rahoituksen tuotteet sekä havainnollistaa yrityksesi kaupan rahoituksen kokonaistilanteen.
  • Tapahtumat käsitellään joustavasti ja turvallisesti. Voit myös määrittää, millaiset käyttäjävaltuudet kullakin yrityksesi käyttäjällä on.
  • Säästät aikaa ja rahaa, sillä automaattinen prosessointi nopeuttaa ja tarkentaa tapahtumien käsittelyä. Sen ansiosta sinun on mahdollista kohdistaa resurssisi aiempaa tehokkaammin.
  • Raportointi ja tilastot hoituvat kattavasti itsepalveluna paranneltujen verkkoratkaisujen ansiosta.