Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Yritysrahoitus – hae rahoitusta yrityksellesi

Toimiakseen tehokkaasti yritys, toimialasta tai koosta riippumatta, tarvitsee aika ajoin lainarahoitusta. Rahoitustarve on yleensä suurin yritystä perustettaessa, mutta kilpailukyky edellyttää investointeja myöhemminkin. Rahoitusratkaisuja miettiessäsi selviät helpoimmalla, kun olet yhteydessä Nordeaan.

Minkälainen rahoitus sopii sinun yrityksellesi?

Erilaisia yritysrahoituksen käyttötarkoituksia voi olla yhtä monta kuin yrityksiäkin. Kuitenkin suurin osa yritysten rahoitustarpeista ovat jokseenkin yleisiä, kuten kaluste- ja laitehankinnat, kausivaihteluiden tasoittaminen tai taloudellinen riskinhallinta. Nordea tarjoaa erilaiset räätälöidyt vaihtoehdot yritysrahoitukseen, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Missä elinkaaren vaiheessa yrityksesi on?

Suuret investoinnit saattavat olla elinehto yrityksen liiketoiminnan käynnistämiseksi tai kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Hankinnat edellyttävät kuitenkin usein huomattavaa pääomaa, mikä saattaa erityisesti aloittelevalle yritykselle osoittautua liiketoiminnan aloittamista hankaloittavaksi kynnykseksi. Nordea tarjoaa erilaisia yritysrahoitusratkaisuja myös aloitteleville yrityksille vakuudettomista luotoista isompiin lainoihin. 

Käyttöpääoma

Rahoituksen hakeminen käyttöpääomaksi on tyypillisimpiä yritysrahoituksen muotoja. Nordean tarjoamia joustavia ratkaisuja ovat esimerkiksi luotollinen tili, Yrityksen Joustoluotto tai laina.

Lue lisää käyttöpääoman rahoituksesta

Investoinnit

Investoinnit ovat perinteisesti yrityksen suurimpia yksittäisiä menoeriä ja vaativat usein lainarahoitusta. Nordea tarjoaa hyvät ja monipuoliset ratkaisut yrityksesi investointitarpeiden rahoittamiseen.

Lue lisää investointien rahoituksesta

Leasing

Leasing ei sido yrityksesi pääomia omistamiseen, maksat vain laitteen käytöstä.

Lue lisää leasing-ratkaisusta

Pankkitakaukset

Pankkitakaus auttaa rahoituksen riskienhallinnassa erityisesti suurten hankkeiden sekä uusien sopimuskumppanien tapauksessa. Nordea tarjoaa monipuoliset pankkitakauspalvelut käyttöösi.

Lue lisää pankkitakauksista

Myynnin rahoitus

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia vaihtoehtoja myynnin rahoittamiseen. Myynnin rahoituksella tarkoitetaan useimmin niin sanottua myyjäyhteistyötä, joka mahdollistaa rahoituksen tarjoamisen asiakkaillesi.

Lue lisää myynnin rahoituksesta

Rahoitus yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan tehostamiseen

Yrityksen perustaminen vaatii usein suuria investointeja sekä muita merkittäviä rahoitusjärjestelyjä. Kuinka taata esimerkiksi palkanmaksu sekä IT-infrastruktuurin ja muun laitteiston toimiminen yrityksen ensiarvoisen tärkeällä alkutaipaleella? Yritysrahoituksen tarjoajia toimii markkinoilla monia erilaisia, jotka myös tarjoavat palveluitaan toisistaan usein merkittävästi poikkeavin rahoitus- ja lainaehdoin. Rahoitusehtoihin onkin aina syytä perehtyä äärimmäisellä huolellisuudella.

Nordean yritysrahoitusvaihtoehtojen joukosta löydät varmasti sopivan ratkaisun joustavilla ja edullisilla rahoitusehdoilla. Tarvitseeko yrityksesi kertaluontoista lainarahoitusta investointeja varten vai onko tarpeesi enemmän jatkuva vetoapu käyttöpääoman tai myynnin rahoituksen muodossa? 

Myös vakiintuneemmassa elinkaarivaiheessa olevat yritykset tarvitsevat niin ikään rahoitusta toimintansa sekä kilpailukykynsä ylläpitämiseen tai tehostamiseen. Onko yrityksesi suunnitelmissa laitteiston uusiminen tai toiminnan laajentaminen joko samalla toimialla tai yli toimialarajojen?  

Meiltä löydät yritysrahoitusvaihtoehtoja eri tarpeisiin ja yrityksen eri elinkaarivaiheisiin. Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin tarkemmin oheisista linkeistä.

Tarvitsetko rahoitusta yrityksellesi?

Täytä hakemuslomake ja olemme yhteydessä sinuun.

Hae rahoitusta