Yritysrahoitus – monipuoliset rahoituspalvelut yrityksellesi

Toimiakseen tehokkaasti yritys, toimialasta tai koosta riippumatta, tarvitsee aika ajoin lainarahoitusta. Rahoitustarve on yleensä suurin yritystä perustettaessa, mutta kilpailukyky edellyttää investointeja myöhemminkin. Rahoitusratkaisuja miettiessäsi selviät helpoimmalla, kun olet yhteydessä Nordeaan.

Yrityksen Joustoluotto

Yrityksen Joustoluotto on vakuudeton yrityslaina, joka sopii sekä nopeaan käyttöpääoman tarpeeseen että pieniin investointeihin 25 000 euroon asti.

Lue lisää yritysluotosta

Yrityslaina

Yrityslainalla rahoitat erilaiset yrityksesi investoinnit tai yritystoiminnan laajentamisen. Laina-aika ja muut rahoitusehdot sovitaan yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää yrityslainasta

Pankkitakaukset

Pankkitakaus auttaa rahoituksen riskienhallinnassa. Käytä pankkitakausta esimerkiksi erilaisten toimitusten, urakoiden, kauppahinnan tai muiden maksuvelvoitteiden vakuutena.

Lue lisää pankkitakauksista

Vihreät yrityslainat

Rahoita ympäristölle hyödylliset investoinnit vihreällä lainallamme.

Lue lisää vihreistä yrityslainoista

Valuuttaluotto

Valuuttaluotto on monipuolinen rahoitusvaihtoehto. Erityisesti se sopii yritykselle, jolla on valuuttamääräisiä tuloja tai investointeja.

Lue lisää valuuttaluotosta

Laskuluotto

Laskuluotto on luottolimiitti, jonka vakuutena toimivat yrityksen myyntisaatavat. Laskuluoton palveluita ovat perintä ja ostajariskin kattaminen luottovakuutuksella. Palvelun tuottaa Nordea Finance.

Lue lisää laskuluotosta

Leasing

Leasing ei sido yrityksesi pääomia omistamiseen, maksat vain laitteen käytöstä. Palvelun tuottaa Nordea Finance.

Lue lisää leasing-ratkaisusta

Osamaksu yrityksille

Osamaksu eli Hankintarahoitus soveltuu yrityksesi investointien rahoitusmuodoksi silloin, kun hankittavan kohteen taloudellinen käyttöikä on pitkä. Palvelun tuottaa Nordea Finance.

Lue lisää osamaksusta yrityksille

Myynnin rahoitus

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia vaihtoehtoja myynnin rahoittamiseen. Myynnin rahoituksella tarkoitetaan useimmin niin sanottua myyjäyhteistyötä, joka mahdollistaa rahoituksen tarjoamisen asiakkaillesi. Palvelun tuottaa Nordea Finance.

Lue lisää myynnin rahoituksesta

First Card

Helpota arkeasi First Card-yrityskortilla. First Card säästää aikaasi älykkäiden maksujen ja yksinkertaistetun hallinnan avulla jättäen enemmän aikaa yrittäjyyteen.

Lue lisää First Cardista

Taloyhtiölaina

Taloyhtiölaina on erityisesti taloyhtiöiden tarpeisiin räätälöity tuotepaketti, joka sisältää joustavan Remonttitilin ja taloyhtiölle sopivan Remonttilainan.

Lue lisää taloyhtiölainasta

Limiittilaina

Maksuliiketili on yrityksen kassanhallinnan perusta, johon on tarpeen vaatiessa mahdollista lisätä tarpeisiisi sopiva luottolimiitti.

Lue lisää limiittilainasta

Täytä rahoitushakemus

Tiedätkö jo, minkälaista rahoitusta yrityksesi tarvitsee? Hienoa! Pääset heti täyttämään hakemuksen, mutta tarkistathan vielä, että sinulla on seuraavat tiedot käsillä: 

  • Tiedot yrityksen omistussuhteista
  • Tilinpäätös (tulos ja tase) tai liiketoiminnan tulot viime vuonna
  • Yrityksen kuvaus ja seuraavan vuoden budjetti
  • Liiketoimintasuunnitelma (uusi yritys)

Löydä sopivin rahoitusratkaisu yrityksellesi

Erilaisia yritysrahoituksen käyttötarkoituksia voi olla yhtä monta kuin yrityksiäkin. Yrityksen perustaminen vaatii usein suuria investointeja sekä muita merkittäviä rahoitusjärjestelyjä. Myös vakiintuneemmassa elinkaarivaiheessa olevat yritykset tarvitsevat niin ikään rahoitusta toimintansa sekä kilpailukykynsä ylläpitämiseen tai tehostamiseen. 

Nordea tarjoaa erilaiset räätälöidyt vaihtoehdot yritysrahoitukseen, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.