Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Yritysrahoitus – monipuoliset rahoituspalvelut yrityksellesi

Toimiakseen tehokkaasti yritys, toimialasta tai koosta riippumatta, tarvitsee aika ajoin lainarahoitusta. Rahoitustarve on yleensä suurin yritystä perustettaessa, mutta kilpailukyky edellyttää investointeja myöhemminkin. Rahoitusratkaisuja miettiessäsi selviät helpoimmalla, kun olet yhteydessä Nordeaan.

Täytä rahoitushakemus

Tiedätkö jo, minkälaista rahoitusta yrityksesi tarvitsee? Hienoa! Pääset heti täyttämään hakemuksen, mutta tarkistathan vielä, että sinulla on seuraavat tiedot käsillä: 

  • Tiedot yrityksen omistussuhteista
  • Tilinpäätös (tulos ja tase) tai liiketoiminnan tulot viime vuonna
  • Yrityksen kuvaus ja seuraavan vuoden budjetti
  • Liiketoimintasuunnitelma (uusi yritys)

Löydä sopivin rahoitusratkaisu yrityksellesi

Erilaisia yritysrahoituksen käyttötarkoituksia voi olla yhtä monta kuin yrityksiäkin. Yrityksen perustaminen vaatii usein suuria investointeja sekä muita merkittäviä rahoitusjärjestelyjä. Myös vakiintuneemmassa elinkaarivaiheessa olevat yritykset tarvitsevat niin ikään rahoitusta toimintansa sekä kilpailukykynsä ylläpitämiseen tai tehostamiseen. 

Nordea tarjoaa erilaiset räätälöidyt vaihtoehdot yritysrahoitukseen, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. 

Yrityksen Joustoluotto

Yrityksen Joustoluotto on vakuudeton yrityslaina, joka sopii sekä nopeaan käyttöpääoman tarpeeseen että pieniin investointeihin 25 000 euroon asti.

Lue lisää yritysluotosta

Yrityslaina eli Eurolaina

Eurolainalla rahoitat erilaiset yrityksesi investoinnit tai yritystoiminnan laajentamisen. Laina-aika ja muut rahoitusehdot sovitaan yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää yrityslainasta

Tilin luottolimiitti

Maksuliiketili on yrityksen kassanhallinnan perusta, johon on tarpeen vaatiessa mahdollista lisätä tarpeisiisi sopiva luottolimiitti.

Lue lisää luottolimiitistä

Pankkitakaukset

Pankkitakaus auttaa rahoituksen riskienhallinnassa. Käytä pankkitakausta esimerkiksi erilaisten toimitusten, urakoiden, kauppahinnan tai muiden maksuvelvoitteiden vakuutena.

Lue lisää pankkitakauksista

Korkokattolaina

Korkojen nousulla voi olla merkittävä vaikutus korkokustannuksiin. Korkokattolaina antaa edullisen turvan viitekorkojen nousulle sovitun korkokattoprosentin mukaan.

Lue lisää korkokattolainasta

Yrityksen Korkoputkilaina

Ennakoi lainanhoitokustannukset yrityksen korkoputkilainalla, jolloin tiedossasi on viitekoron minimi- ja maksimitasot ennalta sovitun ajan.

Lue lisää Korkoputkilainasta

Vakuudet

Yrityksesi tulevaisuudennäkymät ja maksukyky ovat rahoituspäätöksen tärkeimmät perusteet. Lisäksi tarvitaan vakuus siltä varalta, että kassavirta ei riitä luoton maksuun.

Lue lisää vakuuksista

Valuuttaluotto

Valuuttaluotto on monipuolinen rahoitusvaihtoehto. Erityisesti se sopii yritykselle, jolla on valuuttamääräisiä tuloja tai investointeja.

Lue lisää valuuttaluotosta

Laskuluotto

Laskuluotto on luottolimiitti, jonka vakuutena toimivat yrityksen myyntisaatavat. Laskuluoton palveluita ovat perintä ja ostajariskin kattaminen luottovakuutuksella.

Lue lisää laskuluotosta

Leasing

Leasing ei sido yrityksesi pääomia omistamiseen, maksat vain laitteen käytöstä.

Lue lisää leasing-ratkaisusta

Nordea autorahoitus

Nordea Autorahoitus sopii uusien ja käytettyjen rekisteröitävien kohteiden rahoitukseen. Sillä voi rahoittaa mm. auton, veneen sekä matkailuauton tai -vaunun.

Lue lisää autorahoituksesta

Koneet ja laitteet

Nordea Rahoitus tarjoaa yrityksellesi kattavat rahoitusratkaisut kuljetuskaluston, koneiden ja laitteiden myyntiin sekä työkalut myynnin kannattavaan lisäämiseen.

Lue lisää koneiden ja laitteiden rahoituksesta

Osamaksu

Osamaksu eli Hankintarahoitus soveltuu yrityksesi investointien rahoitusmuodoksi silloin, kun hankittavan kohteen taloudellinen käyttöikä on pitkä.

Lue lisää osamaksusta

Kortti- ja kulutusluotot

Tarjoamalla asiakkaalle sopivaa tuotetta ja siihen riittävää maksuaikaa kaupanteon yhteydessä, voit edesauttaa ostopäätöstä.

Lue lisää kortti- ja kulutusluotoista

First Card

Helpota arkeasi First Card-yrityskortilla. First Card säästää aikaasi älykkäiden maksujen ja yksinkertaistetun hallinnan avulla jättäen enemmän aikaa yrittäjyyteen.

Lue lisää First Cardista

Taloyhtiölaina

Taloyhtiölaina on erityisesti taloyhtiöiden tarpeisiin räätälöity tuotepaketti, joka sisältää joustavan Remonttitilin ja taloyhtiölle sopivan Remonttilainan.

Lue lisää taloyhtiölainasta

Tarvitsetko rahoitusta yrityksellesi?

Hae rahoitusta nyt ja olemme yhteydessä sinuun.

Täytä hakemuslomake