First Card

First Card-kortilla saat lisää aikaa hoitaa yrityksesi kuluja — tarjoamme keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Tutustu First Card-maksuaikakortin ominaisuuksiin

Business Visa Debit

Business Visa Debit -kortilla maksat missä ja milloin tahansa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Lue lisää Business Visa Debit -kortista

Nordea Yrityksen Talletuskortti

Yritysasiakkaille tarkoitettu kortti automaatilla tehtäviä käteistalletuksia varten.

Lue lisää Yrityksen Talletuskortista

Nordea Business Mastercard

Tuotteen uusmyynti on päättynyt. Olemassa olevia kortteja tuetaan edelleen ja sopimuksiin on mahdollista tehdä muutoksia.

Lue lisää Business Mastercard -kortista

Olemme valinneet yrityksellesi sopivat kortit

Yrityksille tarjoamamme kortit ja mobiilimaksamisen palvelut on suunniteltu täydentämään toisiaan. Näin sinun ei tarvitse käyttää aikaa samantapaisten korttivaihtoehtojen vertailuun, vaan saat juuri oman liiketoimintasi tarpeisiin sopivat kortit.

Perinteinen maksaminen

Maksuaikakortti on kätevä tapa maksaa päivittäiset menot – etenkin työmatkoilla. Se antaa myös etumatkaa kassavirran hallintaan, koska saat 15–30 päivää maksuaikaa ostoksillesi. Olemme koonneet kaikki parhaat ominaisuudet First Cardiin (MasterCard), jota suosittelemme suurimmalle osalle yritysasiakkaistamme. Hae korttia täällä.

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksaminen on korvannut pitkälti käteisen. Voit maksaa mobiililaitteellasi melkeinpä missä tahansa, kun olet lisännyt luottokorttisi valitsemaasi mobiilimaksusovellukseen. Ota käyttöösi Apple PayGoogle Pay tai Samsung Pay jo tänään. Tiesitkö, että voit käyttää Siirto Yrityksille -palvelua mobiilimaksujen vastaanottamiseen ja lähettämiseen?

Käteistalletukset

Jos sinä tai työntekijäsi teette päivittäin käteistalletuksia talletusautomaatteihin, yrityksesi tarvitsee siihen tarkoitetun talletuskortin. Voit hoitaa käteistalletukset joko erillisellä talletuskortilla tai Business Visa Debit -kortilla.