Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Yrityskortit

Säästä aikaa, rahaa ja vaivaa yhtenäisellä korttikäytännöllä.

Olemme valinneet yrityksellesi sopivat kortit

Yrityksille tarjoamamme kortit ja mobiilimaksamisen palvelut on suunniteltu täydentämään toisiaan. Näin sinun ei tarvitse käyttää aikaa samantapaisten korttivaihtoehtojen vertailuun, vaan saat juuri oman liiketoimintasi tarpeisiin sopivat kortit.

  • Perinteinen maksaminen. Luottokortti on kätevä tapa maksaa päivittäiset menot – etenkin työmatkoilla. Se antaa myös etumatkaa kassavirran hallintaan, koska saat 15–30 päivää maksuaikaa ostoksillesi. Olemme koonneet kaikki parhaat ominaisuudet First Cardiin (MasterCard), jota suosittelemme suurimmalle osalle yritysasiakkaistamme.
  • Mobiilimaksaminen. Mobiilimaksaminen on korvannut pitkälti käteisen. Voit maksaa mobiililaitteellasi melkeinpä missä tahansa, kun olet lisännyt luottokorttisi valitsemaasi mobiilimaksusovellukseen Nordea Walletin kautta. Tiesitkö, että voit käyttää Siirto Yrityksille -palvelua mobiilimaksujen vastaanottamiseen ja lähettämiseen?
  • Käteistalletukset. Jos sinä tai työntekijäsi teette päivittäin käteistalletuksia talletusautomaatteihin, yrityksesi tarvitsee siihen tarkoitetun talletuskortin. 

First Card

Joustavien First Card -palveluiden avulla yrityksesi säästää aikaa ja rahaa.

Tutustu First Card-luottokortin ominaisuuksiin

Business Visa Debit

Business Visa Debit -kortilla voit käyttää yrityksesi pankkitiliä kaikkialla maailmassa.

Lue lisää Business Visa Debit -kortista

Nordea Yrityksen Talletuskortti

Yritysasiakkaille tarkoitettu kortti automaatilla tehtäviä käteistalletuksia varten

Lue lisää Yrityksen Talletuskortista

Nordea Business Mastercard

Tuotteen uusmyynti on päättynyt. Olemassa olevia kortteja tuetaan edelleen ja sopimuksiin on mahdollista tehdä muutoksia.

Lue lisää Business Mastercard -kortista

Mobiilimaksaminen

Voit käyttää älypuhelintasi tai älykelloasi lähimaksamiseen Nordeam yrityskorteilla iOS- ja Android-laitteilla sekä tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden mobiilimaksamiseen esimerkiksi verkkokaupassasi Siirto-palvelun avulla. Nopeaa, turvallista ja helppoa.