Vahinkovakuutukset

Jatkuvuuden turvaamiseen tarvitaan ennakoivaa riskienhallintaa, yrityksen tarpeisiin mitoitettua vakuutusratkaisua ja sujuvaa korvauspalvelua. Nämä palvelut saat Nordean vakuutuskumppanilta, If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:ltä.

If yritysvakuutukset

Yrityksen vakuutukset kaikille toimialoille

Valitse yrityksesi vakuuttamiseen kokenut kumppani. Tunnemme toimialasi riskit, ja saat käyttöösi parhaat asiantuntijat. Tarjoamme yksilölliset yrityksen vakuutukset liiketoimintasi koosta tai toimialasta riippumatta.

Vahingon sattuessa voit luottaa meihin. Hoidamme vahingonkorvausprosessin ripeästi ja luotettavasti. Näin vahingon taloudelliset seuraukset jäävät niin pieniksi kuin mahdollista, ja yritystoimintasi voi jatkua.

Lue lisää yritysvakuutuksista.Avautuu uuteen ikkunaan

Uusi yritys tarvitsee vakuutusturvan

Uuden aloittavan yrittäjän kannattaa varmistaa oma ja läheisten toimeentulo ja yrityksen jatkuvuus asianmukaisella vakuutusturvalla. Heti toiminnan alkaessa on tärkeää selvittää If Oikea Turva -kartoituksella yritystoiminnan riskit ja vakuuttamistarpeet. Tärkein uuden yrittäjän vakuutus on lakisääteinen eläkevakuutus (YEL). Yhteistyökumppanimme työeläkevakuutuksissa on Varma.

Lue lisää aloittavan yrityksen vakuutuksista.Avautuu uuteen ikkunaan