Miten hyödyt e-Marketsista?

e-Markets on helppokäyttöinen työkalu kaikkiin valuuttatarpeisiisi; sen avulla voit ostaa ja myydä valuuttoja, lukita valuuttakurssisi ja hallinnoida dokumentteja.

Työkalun avulla voit:

  • ostaa ja myydä valuuttaa
  • lukita valuuttakurssit
  • selvittää valuuttariskisi 
  • hallinnoida asiakirjoja.

Kenelle e-Markets on tarkoitettu?

Nordean e-Markets on sekä pienille että suurille yrityksille suunnattu ammattimainen valuuttariskin hallintatyökalu, jota on helppo käyttää. 

Riskin vähentäminen

Ulkomaan valuutassa käytävässä kansainvälisessä kaupassa on aina omat riskinsä. Riskit kohdistuvat erityisesti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

Valuuttakurssimuutokset voivat vaikuttaa yrityksesi tuottoihin merkittävästi: pahimmassa tapauksessa ne syövät yrityksen tuotot osin tai kokonaan.

e-Marketsin avulla voit lukita tulevan kaupan valuuttakurssin, mikä auttaa suunnittelemaan budjettia ja likviditeettiä sekä pitämään yrityksesi talouden tasapainossa.

Kokeile demoversiotaAvautuu uuteen ikkunaan, niin näet, miten helposti voit käydä valuuttakauppaa e-Marketsin avulla.

Tietoa yrityksesi maksuvalmiudesta ja valuuttatarpeista

Mihin suuntaan yrityksesi liiketoiminta kehittyy, ovatko yrityksesi valuuttatarpeet hoidossa, millaisia trendejä kaupankäynnissäsi on ja millainen on yrityksesi likviditeettitilanne? Kaikki nämä tiedot ovat tarpeen, jotta voit tehdä oikeita päätöksiä nopeasti. Nordean Dashboard- portaalista näet keskeiset Yrityksen verkkopankin ja e-Marketsin talousluvut –yhdessä paikassa.

e-Markets

e-Markets on ilmainen työkalu. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja korot.  Haluatko kuulla lisää? Ota suoraan yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi Nordeassa tai Nordea Marketsiin. 

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet