Vastuullisuustyöhön kannattaa panostaa
Vastuullisuutta peräänkuuluttavat sekä kuluttajat että sääntelyviranomaiset, mutta se on ennen kaikkea sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen. Haluamme auttaa sinut alkuun!
Kaikkien yritysten tulisi sisällyttää vastuullisuus liiketoimintamalliinsa vähentääkseen riskejä ja tunnistaakseen uusia mahdollisuuksia. ESG-näkökulmia pidetään nyky-yhteiskunnassa erittäin tärkeinä, ja monet sidosryhmät edellyttävät yrityksiltä vastuullista toimintaa.
Vastuullisuutta peräänkuuluttavat sekä kuluttajat että sääntelyviranomaiset, mutta se on ennen kaikkea sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen. Haluamme auttaa sinut alkuun!
Vastuullisuuteen liittyvien ongelmakohtien kehittäminen auttaa sinua saamaan paremman käsityksen yrityksesi riskeistä ja niiden hallinnasta. Vastuullisuustyö auttaa
Kestävään tulevaisuuteen siirtyminen tarjoaa yrityksellesi myös mahdollisuuden
”Yritysten on valmistauduttava vihreään siirtymään monestakin syystä. Niiden on varauduttava uusiin lakeihin, vaatimuksiin ja säännöksiin, pystyttävä tunnistamaan uudet mahdollisuudet ja riskit sekä pysyttävä askeleen edellä kilpailijoitaan. Yritysten on myös oltava houkuttelevia sijoituskohteita osakkeenomistajilleen. Vastuullisuuden sisällyttäminen liiketoimintamalliin on erittäin tärkeää yritysten tulevaisuutta silmällä pitäen, sillä vastuullisuus ja kannattavuus liittyvät erottamattomasti toisiinsa.”
Kristina Løvenskiold, Nordean Business Bankingin vastuullisuusasiantuntija
44% asiakkaiden odotukset
39% haluaa parantaa yrityksen mainetta
17% lait ja säännökset
21% sisältyy yrityksen tarkoitukseen
Nordea Business Banking Sustainability Survey 2021
YK:n kestävän kehityksen tavoitteet (Agenda 2030)* – yhteinen toimintaohjelma, jonka pyrkimyksenä on poistaa äärimmäinen köyhyys maailmasta, vähentää eriarvoisuutta ja pysäyttää ilmastonmuutos vuoteen 2030 mennessä. Lue lisää YK:n kestävän kehityksen tavoitteistaAvautuu uuteen ikkunaan.
Pariisin ilmastosopimus* – kansainvälinen sopimus, jonka tarkoituksena on varmistaa, että kaikki maailman maat rajoittavat yhteistoimin ilmastonmuutosta. Tavoitteena on rajoittaa ilmaston lämpeneminen korkeintaan 2 celsiusasteeseen ja mieluiten alle 1,5 asteeseen ennen vuosisadan loppua. Lue lisää Pariisin ilmastosopimuksestaAvautuu uuteen ikkunaan.