Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Tehdään unelmastasi totta!

Pienyrityksen ensiaskeleet voivat usein olla ne haastavimmat. Me autamme sinua hoitamaan käytännön järjestelyt ja väistämään pahimmat karikot.

Hoida yrityksen pankkiasiat helposti

Saadaksesi kassavirran käyntiin, tarvitset peruspankkipalvelut kuten yritystilin käyttöösi. Olemme tehneet tilin avaamisesta helppoa ja mutkatonta. Meiltä saat myös kaikki aloittelevan yrityksen pankkiasiointiin tarvittavat palvelut– ei enempää, eikä vähempää.

Valittavanasi on kaksi erilaista yritysasiakkaiden palvelupakettiaAvautuu uuteen ikkunaan, joihin voit valita esimerkiksi seuraavat palvelut:

  • Yritysasiakkaan pankkitilin
  • Yritysasiakkaan Visa Debit -kortin tai yritysasiakkaan luottokortin
  • Yritysasiakkaan verkkopankin ja mobiilipankin
  • E-laskupalvelun yritysasiakkaan verkkopankissa.

Kun yrityksesi kasvaa, voit muokata palveluvalikoimaasi milloin tahansa. Tule yritysasiakkaaksi Nordeaan jo tänäänAvautuu uuteen ikkunaan, niin pääset alkuun 5 arkipäivän kuluessa!  

Kaipaatko neuvoja? Ota meihin yhteyttä.

Jokainen kaipaa silloin tällöin hyviä neuvoja – varsinkin itsensä työllistävät yrittäjät. Haluamme olla mukana liiketoiminnassasi ja auttaa yritystäsi eteenpäin neuvomalla sinua henkilökohtaisissa ja yrityksesi raha-asioissa.

Kun valitset meidät kumppaniksesi, saat samalla tukea ja taloudellista neuvontaa. Suurin osa päivittäisistä pankkiasioistasi hoituu helposti ja nopeasti käyttäjäystävällisten verkkopalvelujemme avulla. Voit myös ottaa meihin yhteyttä chatin kautta tai puhelimitse, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella yritykseesi liittyvistä asioista. Useimmiten saat vastauksen kysymyksiisi välittömästi. Muissa tapauksissa järjestämme verkkotapaamisen silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Saat meiltä myös neuvoja siihen, millaiset rahoitusratkaisut sopivat parhaiten yrityksesi lyhyen ja pitkän tähtäimen aikavälin tarpeisiin, kuten

  • tuotekehitykseen
  • alkuinvestointeihin
  • koneiden ja laitteiden hankintaan
  • auton hankintaan yritykselle
  • epäsäännöllisen kassavirran tasoittamiseen.

Hallinnoi yritystoimintaasi sujuvasti

Yrittäjät tarvitsevat toimialasta riippumatta työkaluja ja palveluita, joiden avulla päivittäiset hallinnolliset tehtävät ja liiketoiminnan hoitaminen sujuvat saumattomasti ja tehokkaasti. Arkirutiinit eivät saisi koskaan olla taakaksi.

Tarjoamme yrityksellesi asiantuntevaa palvelua ajasta ja paikasta riippumatta. Tule Nordean yritysasiakkaaksi ja avaa pankkipalvelut verkossa, jotta saat käyttöösi monipuoliset ratkaisut yritystoiminnan pyörittämiseen. 

Etsitkö uusia mahdollisuuksia verkostoitua? Me teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten organisaatioiden, kuten UusyrityskeskuksenAvautuu uuteen ikkunaan ja Suomen YrittäjienAvautuu uuteen ikkunaan kanssa.

Nordea Kirjanpito Plus – sähköinen taloushallinto toiminimille

Tee yrityksesi arjesta helpompaa ja ota käyttöösi Nordea Kirjanpito Plus, asiakkaillemme räätälöity sähköinen yrityksen taloushallinnon palvelu. Se auttaa sinua hoitamaan laskutuksen, kirjanpidon ja viranomaisilmoitukset muutamalla klikkauksella.

Avautuu uuteen ikkunaan