Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Tehdään unelmastasi totta!

Pienyrityksen ensiaskeleet voivat usein olla ne haastavimmat. Me autamme sinua hoitamaan käytännön järjestelyt ja väistämään pahimmat karikot.

Hoida yrityksen pankkiasiat helposti

Saadaksesi kassavirran käyntiin, tarvitset peruspankkipalvelut kuten yritystilin käyttöösi. Olemme tehneet tilin avaamisesta helppoa ja mutkatonta. Meiltä saat myös kaikki aloittelevan yrityksen pankkiasiointiin tarvittavat palvelut– ei enempää, eikä vähempää.

Paketti maksaa 11 euroa kuukaudessa ja sisältää:

  • Yritysasiakkaan pankkitilin
  • Yritysasiakkaan Visa Debit -kortin
  • Yritysasiakkaan verkkopankin ja mobiilipankin
  • E-laskupalvelun yritysasiakkaan verkkopankissa.

Kun yrityksesi kasvaa, voit muokata palveluvalikoimaasi milloin tahansa. Tule yritysasiakkaaksi Nordeaan jo tänään, niin pääset alkuun 5 arkipäivän kuluessa!  

Huom. Yritystoiminnan aloittaminen edellyttää perustamisilmoituksen tekemistä viranomaisrekistereihin. Lue lisää erilaisista yritysmuodoista liiketoiminnan käynnistämisen oppaastamme tästä.  Rekisteröi yrityksesi YTJ:n sähköisessä palvelussa tästäAvautuu uuteen ikkunaan.

Mobiilimaksaminen

Voit käyttää älypuhelintasi tai älykelloasi lähimaksamiseen Nordeam yrityskorteilla iOS- ja Android-laitteilla sekä tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden mobiilimaksamiseen esimerkiksi verkkokaupassasi Siirto-palvelun avulla. Nopeaa, turvallista ja helppoa.

Kaipaatko neuvoja? Ota meihin yhteyttä.

Jokainen kaipaa silloin tällöin hyviä neuvoja – varsinkin itsensä työllistävät yrittäjät. Haluamme olla mukana liiketoiminnassasi ja auttaa yritystäsi eteenpäin neuvomalla sinua henkilökohtaisissa ja yrityksesi raha-asioissa.

Kun valitset meidät kumppaniksesi, saat samalla tukea ja taloudellista neuvontaa. Suurin osa päivittäisistä pankkiasioistasi hoituu helposti ja nopeasti käyttäjäystävällisten verkkopalvelujemme avulla. Voit myös ottaa meihin yhteyttä chatin kautta tai puhelimitse, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella yritykseesi liittyvistä asioista. Useimmiten saat vastauksen kysymyksiisi välittömästi. Muissa tapauksissa järjestämme verkkotapaamisen silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Saat meiltä myös neuvoja siihen, millaiset rahoitusratkaisut sopivat parhaiten yrityksesi lyhyen ja pitkän tähtäimen aikavälin tarpeisiin, kuten

  • tuotekehitykseen
  • alkuinvestointeihin
  • koneiden ja laitteiden hankintaan
  • auton hankintaan yritykselle
  • epäsäännöllisen kassavirran tasoittamiseen.

Hallinnoi yritystoimintaasi sujuvasti

Yrittäjät tarvitsevat toimialasta riippumatta työkaluja ja palveluita, joiden avulla päivittäiset hallinnolliset tehtävät ja liiketoiminnan hoitaminen sujuvat saumattomasti ja tehokkaasti. Arkirutiinit eivät saisi koskaan olla taakaksi.

Tarjoamme yrityksellesi asiantuntevaa palvelua ajasta ja paikasta riippumatta. Tule Nordean yritysasiakkaaksi ja avaa pankkipalvelut verkossa, jotta saat käyttöösi monipuoliset ratkaisut yritystoiminnan pyörittämiseen. 

Etsitkö uusia mahdollisuuksia verkostoitua? Me teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten organisaatioiden, kuten UusyrityskeskuksenAvautuu uuteen ikkunaan ja Suomen YrittäjienAvautuu uuteen ikkunaan kanssa.

Tule yritysasiakkaaksi verkossa

Aloita tästä ja ota palvelut käyttöösi