Räätälöityä palvelua asiakkaan tarpeen mukaan

Nordealla on pitkä historia järjestöjen, säätiöiden sekä yhdistysten pankkina ja tunnemme hyvin näiden yhteisöjen toimintaympäristön ja erityispiirteet. Järjestöjen, säätiöiden ja yhdistysten tehtävät vaihtelevat suuresti, esim. pienen harrasteseuran pyörittämisestä hyvinkin laajaan koulutukseen, erilaisiin tapahtumajärjestelyihin ja edunvalvontaan, jolloin myös pankkipalvelutarpeet eroavat merkittävästi.

Usein päästään alkuun tileillä, verkkopankilla ja korteilla, myöhemmin mukaan tulevat helposti rahahuolto, korttimaksujen vastaanotto ja mahdollisesti verkkokaupankin maksamisen palvelut ja myös varallisuuden hoito. Kokonaisuus räätälöityy aina yhdistyksen tarpeiden mukaan.

Nordean palvelut järjestöille, säätiöille ja yhdistyksille on organisoitu toiminnan laajuuden mukaan. Näin on haluttu varmistaa yhteisön laadukas ja kaikki palvelutarpeet täyttävä ratkaisu.

  • Nordean Järjestöpankki on erikoistunut valtakunnallisiin järjestöihin
  • Paikalliset järjestöt ja yhdistykset saavat palvelua Nordea Business Centrestä numerosta 0200 2121.
  • Rekisteröimättömiä yhdistyksiä palvellaan Nordea 24/7:ssa puhelinnumerossa 0200 3000.

Nordea Järjestöpankki palvelee valtakunnallisia järjestöjä, säätiöitä ja yhdistyksiä

Kaikki järjestöpankin asiakkaat saavat oman yhteyshenkilön, joka vastaa kaikista järjestön palvelutarpeista pankissa.

Yhteyshenkilö Nordean Järjestöpankissa:

  • kokoaa Nordean ammattilaisista järjestön käyttöön tarvittavan palvelutiimin.

- Kassavarojen hallinnan, sijoittamisen ja varallisuuden hoidon ratkaisuissa apuna ovat sijoitusasiantuntijat ja Markets-asiantuntijat. Räätälöimme myös sijoituskoulutusta asiakkainamme olevien järjestöjen hallituksille tukemaan päätöksentekoa.

- Maksuliikeasiantuntijat auttavat löytämään jokaiselle järjestölle toimivimman maksuliikeratkaisun. Myös oikeat korttiratkaisut helpottavat matkakulujen ja pienhankintojen maksua sekä niihin liittyvää taloushallintoa.

- Myös rahoituksen palvelut ovat tarjonnassa mukana. Nordea Rahoituksen asiantuntija yhdessä oman yhteyshenkilömme suunnittelee tarvittavat rahoituspaketit.

  • järjestää asiakastilaisuuksia, joissa järjestöjen edustajilla on mahdollisuus verkottua toisten järjestöjen henkilöiden kanssa.

Nordea Järjestöpankki palvelee ajanvarauksella. Ajan saat varattua  Nordea Business Centrestä numerosta 0200 2121.