Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Pankkitakaukset

Tarjoa sopimuskumppanillesi Nordean pankkitakausta, jotta sopimuskumppanisi tietää toimivansa luotettavan yhteistyötahon kanssa.

Pankin antama takaus antaa turvaa ja auttaa riskien hallinnassa erityisesti silloin, kun sinulla on uusi sopimuskumppani tai kyseessä on merkittävä kauppa.

Millaisiin tarpeisiin?

Pankkitakauksia voidaan käyttää lukuisissa yhteyksissä esim. erilaisten toimitusten, urakoiden, kauppahinnan ja muiden maksuvelvoitteiden vakuutena. Pankkitakaus käy myös erilaisten viranomaismääräysten ja lainsäädännön asettamien vakuusvelvoitteiden täyttämiseen.

Voit myös itse edellyttää yrityksesi sopimuskumppanilta pankkitakausta varmistuaksesi tämän kyvystä toimia sopimuksen edellyttämällä tavalla. Tarkista meiltä, voimmeko kantaa puolestasi ulkomaisen maa- ja pankkiriskin.

Kotimaan kaupassa käytetään pääsääntöisesti omavelkaista takausta. Kansainvälisessä kaupassa puolestaan on yleisesti käytössä On demand -takuu. Olemme laatineet ulkomaan kauppaa varten valmiit takaustekstit, joita voit tarjota kauppakumppaneillesi ympäri maailman - löydät ne täältäAvautuu uuteen ikkunaan. Valmiit takaustekstit nopeuttavat toimeksiantojen käsittelyä ja ovat kaikkien osapuolten kannalta hyvä ratkaisu.

Lue lisää pankkitakauksista esitteistämme.

Miten haen pankkitakausta?

Pankkitakausta voit hakea lähettämällä alla olevan hakemuksen täytettynä Nordean yhteyshenkilöllesi tai varaamalla ajan verkkotapaamiseen Nordea Business Centrestä. Tapaamista varten voit täyttää pankkitakaushakemuksen helposti alla olevasta linkistä. Kun olet täyttänyt lomakkeen, tulostathan pdf-asiakirjan itsellesi.

Hakemuslomake (uusi interaktiivinen lomake)Avautuu uuteen ikkunaan

Hakemuslomake (vanha PDF-lomake) (pdf, 1 MB)Avautuu uuteen ikkunaan

Mikäli tarvitset pankkitakauksia säännöllisesti, voit soittaa Nordea Business Centreen tai olla yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi.

Tarjoamme käyttöösi myös Trade Finance Global -palvelun, jonka kautta voit lähettää takaushakemuksia sähköisesti silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kerromme mielellämme lisää, ole meihin yhteyksissä!