Hoida yrityksesi pankkiasioita missä ja milloin tahansa

Nordea tarjoaa kaksi verkkopankkivaihtoehtoa riippuen yrityksesi tarpeista. Tutustu verkkopankkeihin ja löydä yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Nordea Business

Nordea Business -verkkopankki on yhden käyttäjän ratkaisu yrityksen päivittäisten pankkiasioiden hoitamiseen. Nordea Busineksella hoidat sujuvasti yksittäiset maksut, e-laskujen käsittelyn sekä aineistojen noudon ja lähetyksen. Nordea Busineksen käyttäjänä saat käyttöösi myös Nordea Business Mobile -mobiilipankin, jonka avulla hoidat pankkiasiasi milloin ja missä vain. Uusien palveluiden avaus Palvelumme-välilehdelläAvautuu uuteen ikkunaan tuo tuotevalikoimamme luoksesi missä ja milloin vain.

Corporate Netbank

Corporate Netbank (Yrityksen verkkopankki) mahdollistaa sekä kotimaisten, että ulkomaisten Nordean tilien ja maksujen käsittelyn. 

Corporate Netbank soveltuu erityisen hyvin niille yrityksille, joissa käyttäjiä on useita. Yrityksessäsi valtuutetut pääkäyttäjät voivat määritellä ja muokata käyttäjien valtuuksia itse. 

Valitse sopivin verkkopankki yrityksellesi

Näin valitset yrityksellesi sopivimman verkkopankin. Nordea tarjoaa yritysasiakkaiden käyttöön Nordea Business – ja Corporate Netbank -verkkopankin. Molemmat verkkopankit sopivat kaiken kokoisille yrityksille käyttötarpeesta riippuen.


Nordea Businesscorporate netbank   

SEPA- ja valuuttamaksut

KylläKyllä
Eräsiirtopalvelut
KylläKyllä
E-laskupalvelutKylläKyllä
LainatiedotKyllä

Kyllä

Usean käyttäjän hallinnointiKylläKyllä
Usean yrityksen tilit samalla sopimuksellaEiKyllä
KonsernitilitEiKyllä
Pohjoismaiset Nordean tilitEiKyllä
Säästämisen palvelutKylläEi
Yrityskorttien hallintaKylläEi
MobiilipankkisovellusKylläEi
Chat ja verkkopankin viestitKylläEi

Hanki yrityksen verkkopankki

Ota yhteyttä