Yrityksen verkkopankki

Nordean verkkopankit tarjoavat laajan ja monipuolisen valikoiman pankkipalveluita kaiken kokoisille yrityksille helposti ja turvallisesti. Tarjoamme yrityksellesi kahta erilaista verkkopankkiratkaisua yrityksesi tarpeista riippuen. Lue lisätietoa verkkopankeistamme ja valitse sopivin yrityksellesi.

Hoida yrityksesi pankkiasioita missä ja milloin tahansa

Nordea tarjoaa kaksi vaihtoehtoa riippuen yrityksesi tarpeista:

  • Nordea Business -verkkopankki on yhden käyttäjän ratkaisu yrityksen päivittäisten pankkiasioiden hoitamiseen. Nordea Busineksella hoidat sujuvasti yksittäiset maksut, e-laskujen käsittelyn sekä aineistojen noudon ja lähetyksen. Nordea Busineksen käyttäjänä saat käyttöösi myös Nordea Business Mobile -mobiilipankin, jonka avulla hoidat pankkiasiasi milloin ja missä vain.

  • Corporate NetbankAvautuu uuteen ikkunaan (Yrityksen verkkopankki) mahdollistaa sekä kotimaisten, että ulkomaisten Nordean tilien ja maksujen käsittelyn. Corporate Netbank soveltuu erityisen hyvin niille yrityksille, joissa käyttäjiä on useita. Yrityksessäsi valtuutetut pääkäyttäjät voivat määritellä ja muokata käyttäjien valtuuksia itse. 

Valitse sopivin verkkopankki yrityksellesi 

Näin valitset yrityksellesi sopivimman verkkopankin. Nordea tarjoaa yritysasiakkaiden käyttöön Nordea Business – ja Corporate Netbank -verkkopankin. Molemmat verkkopankit sopivat kaiken kokoisille yrityksille käyttötarpeesta riippuen.


Nordea Businesscorporate netbank   

SEPA- ja valuuttamaksut

KylläKyllä
Eräsiirtopalvelut
KylläKyllä
E-laskupalvelutKylläKyllä
LainatiedotKyllä

Kyllä

Usean käyttäjän hallinnointiEiKyllä
Usean yrityksen tilit samalla sopimuksellaEiKyllä
KonsernitilitEiKyllä
Pohjoismaiset Nordean tilitEiKyllä
Säästämisen palvelutKylläEi
Yrityskorttien hallintaKylläEi
MobiilipankkisovellusKylläEi
Chat ja verkkopankin viestitKylläEi

Hanki yrityksen verkkopankki

Ota yhteyttä