Miksi sijoittaa yritykselle?

Yrityksen omistajana sinun on tärkeää miettiä, miten yrityksen pääomaa tulisi hallita. Lyhyellä aikavälillä kyse on likviditeetin hallinnasta ja vararahaston kerryttämisestä odottamattomien tapahtumien varalle. Pitkällä aikavälillä saattaa olla järkevää tehdä investointeja, jotta yrityksesi voi kasvaa ja parantaa kannattavuuttaan. Kun olet kerryttänyt varoja, joita et tarvitse yrityksen toiminnan pyörittämiseen, on hyvä miettiä, mihin nämä ylimääräiset varat kannattaisi sijoittaa. Ehkä haluat säästää eläkettä varten tai tehdä yritykselle kasvu- tai yrityskauppasuunnitelman.

Tutustu sijoitustuotteisiin

Olipa suunnitelmissasi lyhytaikainen sijoittaminen tai pitkäaikainen sijoittaminen, meiltä löydät juuri sinulle sopivat sijoitustuotteet.

Säästäminen Avautuu uuteen ikkunaan

Säästämällä voit kasvattaa yrityksellesi puskuria tai varautua tuleviin investointeihin. Säästäminen tuo yrityksellesi myös taloudellista varmuutta. Yrityksen kuukausisäästäminen on helppo aloittaa Nordea Business-verkkopankissa, muissa ratkaisuissa sinua avustavat sijoitusasiantuntijamme.

Aloita säästäminen yritykselle Avautuu uuteen ikkunaan

Sijoittaminen Avautuu uuteen ikkunaan

Yrityksen varojen sijoittamiseen on monia vaihtoehtoja aina osakkeista rahastoisin ja vakuutuskuoriin. Jos sinulta löytyy jo tarvittava osaaminen sijoitustoiminnan aloittamiseen, katso ohjeet sijoituspalveluiden avaamiseksi. Mikäli haluat keskustella juuri sinulle räätälöidystä sijoitusratkaisusta, asiantuntijamme ovat täällä sinua ja yritystäsi varten.

Aloita yrityksen varojen sijoittaminen Avautuu uuteen ikkunaan

Kassanhallinta Avautuu uuteen ikkunaan

Yrityksen likviditeetin tarve on riippuvainen alasta, jolla yritys operoi. Myös yrityksen riskit on tärkeä ottaa huomioon kassanhallintaa suunnitellessa. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tasapainon sopivan likviditeetin ja sijoitetun omaisuuden välillä.

Keskustele kassanhallinnasta kanssamme Avautuu uuteen ikkunaan