Capital Corporate

Helppoon ja vaivattomaan yrityksen pitkäaikaisen sijoitusomaisuuden hallintaan. Sijoita kustannustehokkaasti yhden sopimuksen alla moniin erilaisiin sijoituskohteisiin.

Capital Corporate on yrityksille ja yhteisöille räätälöity pitkän aikavälin sijoitusratkaisu. Sen avulla tavoitteellinen pitkäaikainen sijoittaminen ja aktiivinen sijoitustenhoito on entistäkin yksinkertaisempaa. 

Hyödyt yritykselle

  • Valittavissasi on laaja valikoima sijoituskohteita, kuten rahastot, sijoituskorit ja sijoitusobligaatiot. Sijoituskoreihin pääset sijoittamaan vain sijoitusvakuutuksen kautta.
  • Markkinoiden heilahdellessa tai uutta sijoituskohdetta pohtiessa on varat mahdollista siirtää odottamaan matalariskiselle Vakuutustilille.
  • Mahdollista tuottoa ei veroteta sijoituskohteiden vaihtojen yhteydessä, vaan vasta kun sopimus erääntyy tai jos varoja nostetaan sopimuksen voimassaoloaikana.
  • Sijoituskohteiden vaihdot sopimuksen sisällä kuluitta.
  • Sijoitusta koskevia tietoja ei tarvitse erikseen huolehtia kirjanpitoon ja tilinpäätökseen sopimusaikana.

Nordea Capital Corporaten hyödyt tulevat parhaiten esille, kun yrityksen tarkoituksena on sijoittaa pitkäaikaisesti, sijoituskohteita aiotaan vaihtaa aktiivisesti ja säästöt hajautetaan useampaan sijoituskohteeseen.

Nordea Capital Corporate -sopimusta avatessa annetaan muille kuin ammattimaisille sijoitusyrityksille henkilökohtainen suositus sopimuksesta sekä siihen sijoitettavista määristä ja sijoituskohteista.

Capital Corporate joustaa yrityksen tarpeiden mukaan

  • Minimisumma kertasijoitukselle on 5.000 euroa, ja lisäsijoituksia voi tehdä milloin vain.
  • Kuukausisäästäminen sopii hyvin yritykselle, joka haluaa kerryttää pienemmissä erissä sijoitusvarallisuutta. Kuukausisäästämisessä minimisumma on 50 euroa kuukaudessa.
  • Suositeltava sijoitusaika Nordea Capital Corporate -sopimukseen on vähintään kolme vuotta. Tarkempi aika määräytyy valittujen sijoituskohteiden mukaan.
  • Säästöt on mahdollista nostaa tarvittaessa osittain tai kokonaan kesken sopimusajan.
  • Yritys voi valita tavoitteisiinsa ja tarpeisiinsa sopivan kokonaisuuden kattavasta sijoitusvalikoimasta. Capital Corporaten arvo kehittyy valittujen sijoituskohteiden arvonkehityksen mukaan.
Sijoituskohteet

Sijoituskorit

Voit liittää Nordea Capital Corporate -sopimukseesi valmiita sijoituskoreja, joihin pääset sijoittamaan vain Nordea Henkivakuutuksen sijoitusvakuutusten kautta. Sijoituskorit eivät ole sijoitusrahastoja, vaan vakuutusyhtiön itse määrittelemiä sijoituskokonaisuuksia, joita koskevat omat sääntönsä ja joihin sijoitetut varat sijoitetaan muihin sijoitusinstrumentteihin, kuten sijoitusrahastoihin, osakkeisiin, valtionlainoihin ja yrityslainoihin.

Maapallokorit

Maapallokorit ovat vaivattomia ja vastuullisia sijoituskoreja, joissa ammattilaiset ottavat huomioon ympäristöasiat, sosiaalisen vastuun ja hyvän hallinnointitavan sijoituskohteita valitessaan. Valitsemalla itsellesi sopivan Maapallokorin, voit vaikuttaa positiivisesti ympäristöön ja yhteiskuntaan. Maapallokorit tarjoavat erinomaisen omaisuuslajihajautuksen ja hinta-laatusuhteen. 

Voit valita omaan riskitasoosi sopivan vaihtoehdon viidestä riskiprofiililtaan erilaisesta Maapallokorista. 

Lue lisää Maapallokoreista

Graniittisalkut

Graniittisalkut ovat sijoituskoreja, joiden kivijalkana toimivat Nordea Henkivakuutuksen kiinteistösijoitukset. Ne parantavat sijoituskorin riski-tuottosuhdetta, tuovat tasaista kassavirtaa vuokratuottojen muodossa sekä mahdollistavat salkun lisähajautuksen perinteisten omaisuuslajien lisäksi. Graniittisalkkuihin sijoitetut varat hajautetaan laajasti ja kansainvälisesti useisiin omaisuuslajeihin. 

Voit valita omaan riskitasoosi sopivan vaihtoehdon viidestä riskiprofiililtaan erilaisesta Graniittisalkusta.

Lue lisää Graniittisalkuista

Osakekorit

Osakekorit sopivat sinulle, jos olet kiinnostunut sijoittamaan suomalaisiin yhtiöihin, seuraat kotimaisen osakemarkkinan kehitystä ja tunnet osakemarkkinoiden riskit.

Valittavanasi on 14 NASDAQ OMX Helsingin pörssissä noteerattua yhtiötä, joista voit rakentaa oman osakesalkkusi. Jokainen sopimukseesi liitetty Osakekori koostuu yhden pörssiyhtiön osakkeista, ja niiden arvonkehitys seuraa kyseisen osakkeen kokonaistuottoa. Kokonaistuotto muodostuu osakkeen kurssikehityksestä ja osinkotuotosta.

Lisätietoja Osakekoreista sekä muista sijoituskoreista saat Sijoituskorien arvot -palvelusta.

Nordea-rahastot

Voit valita joko yhden tai useamman osake-, korko- tai yhdistelmärahaston kattavasta Nordea-rahastojen valikoimasta.

Tutustu sijoitusvakuutuksiin valittavissa oleviin rahastoihin.

Vakuutustili

Vakuutustili soveltuu säästäjälle tai sijoittajalle, joka haluaa säästöilleen matalariskisen sijoituskohteen. Erityisen hyvin Vakuutustili sopii väliaikaiseksi kohteeksi etsittäessä uutta sijoituskohdetta tai parkkipaikaksi sijoituksille markkinanheilunnan keskellä.

Lisätietoja Vakuutustilistä saat Sijoituskorien arvot -palvelusta.

Sijoitusobligaatiot

Voit liittää sijoitussopimukseesi myös Nordea Henkivakuutuksen valitsemia sijoitusobligaatioita niiden merkintäaikana. 

Hinnat
Tuotemateriaali