Yrityksen lainalaskurilla selvität juuri yrityksellesi sopivan luoton

Yrityksesi tilanteella ja elinkaaren vaiheella on suuri merkitys, kun mietitään, millainen rahoitus yrityksellesi parhaiten sopii. Yrityksen perustaminen vaatii usein suuren kertaluontoisen alkupanostuksen, jota varten uuden yrityksen perustajat kääntyvät usein ulkopuolisten rahoituslaitosten, kuten pankkien, puoleen.

Nordea tarjoaa monipuolisia rahoituksen ratkaisuja jokaisen yrityksen tarpeisiin. Voit tutustua erilaisiin rahoitustuotteisiimme täällä

Mikäli rahoituksen tarpeesi on enintään 25 000 euroa, on helppo ja nopea ratkaisumme vakuudeton yrityslaina Yrityksen Joustoluotto.

Huomioi korkotaso

Yrityslainalaskuri  auttaa sinua suunnittelemaan minkä kokoinen luotto olisi yrityksesi tarpeisiisi sopiva. Yrityksen lainalaskurin avulla selvität kätevästi myös yrityksesi talouteen sopivan kuukausierän sekä lainasumman takaisinmaksuajan helposti ja nopeasti. 

Voit käyttää laskuria myös yrityksen korkolaskurina, sillä korkotason vaihtelu kannattaa ottaa huomioon heti rahoitusta haettaessa. Huomaa, että yrityslainalaskuri on suuntaa antava työkalu luoton hakuun.

Korkotason vaihdellessa on hyvä kiinniittää huomiota lainan korkomenoihin jo lainaa ottaessa. Tutustu korkosuojaukseen, joka turvaa korkomenojen suuret vaihtelut ja helpottaa kassavirran tasaamista.

Tarvitsetko yrityksellesi rahoitusta?

Etsi yrityksellesi paras rahoitusratkaisu

Tutustu eri rahoitusvaihtoehtoihin