Yrityslaina räätälöity tarpeidesi mukaan

Eurolainalla rahoitat kätevästi erilaiset yrityksesi investoinnit tai yritystoiminnan laajentamisen. Laina-aika ja muut rahoitusehdot sovitaan yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Näin haet yrityslainaa

Nordean asiakkaana pystyt hakemaan yrityslainaa Nordea Business verkkopankista aina 500 000 euroon asti. Voit myös hakea yrityslainaa kätevästi nordea.fi:n rahoitushakemuksen avulla. 

Muista lähettää tarvittavat liitteet Omapostin kautta! Ilman liitteitä emme voi käsitellä lainahakemustasi, joten tarkistathan, että sinulla on seuraavat tiedot käsillä: 

 • Tiedot yrityksen omistussuhteista
 • Tilinpäätös (tulos ja tase) tai liiketoiminnan tulot viime vuonna
 • Yrityksen kuvaus ja seuraavan vuoden budjetti
 • Liiketoimintasuunnitelma (uusi yritys)

Mihin yrityslaina sopii?

 • Konekannan modernisointiin
 • Toimitilojen laajentamiseen
 • Yritystoiminnan kehittämiseen, laajentamiseen tai uudistamiseen
 • Muut liiketoiminnan kannalta välttämättömiin investointeihin

Yrityslainalla pystyt tekemään suuria investointeja, jotka saattaisivat jäädä tekemättä ilman rahoitusta. Investointi voi olla yritykselle elinehto, jos se on esimerkiksi vanhentuneen konekannan vuoksi menettänyt kilpailukykyään ja jäämässä jälkeen muista alansa toimijoista. Yrityksen kannattaa kuitenkin investoida myös silloin, kun sen asiat ovat mallillaan.

Yrityslainan etuja yrityksellesi

 • Yrityslaina, eli Eurolaina on joustava rahoitusratkaisu. Räätälöimme sopivan ratkaisun yrityksellesi.
 • Yrityslainan korot, laina-aika, takaisinmaksutapa, lyhennysvapaat jaksot sekä muut lainaehdot ovat kaikki mahdollisia sovittaa yrityksesi tarpeisiin.
 • Yrityslaina mahdollistaa yritystoimintasi kehittämistä, laajentamista tai uudistamista. Kun yritys investoi, se panostaa samalla kilpailukykyynsä ja liiketoimintansa tulevaisuuteen.

Yrityslaina on täysin räätälöitävä rahoitusratkaisu

Nordea tarjoaa yritysasiakkailleen yrityslainaa, eli Eurolainaa, jonka ehdoissa yrityksesi tämänhetkinen taloudellinen tilanne, maksukyky ja mahdolliset muut tarpeet otetaan huomioon. Myöntäessämme yrityslainaa räätälöimme sen juuri sinun yrityksesi tilanteeseen sopivaksi. Lainaneuvottelujen kautta löydämme yhteisymmärryksen laina-ajasta, takaisinmaksutavasta, lyhennysvapaista ajankohdista ja kaikista muistakin lainaehdoista. Tavoitteena on yrityslaina, johon sekä me pankkina että sinä yrittäjänä voit olla tyytyväinen.

Yrityslainan joustavuutta parantaa entisestään se, että lainaehtoihin voidaan tarvittaessa sopia muutoksia laina-aikana. Totuus on, ettei viisainkaan yrittäjä voi ennustaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jos yrityksen liiketoiminnassa tapahtuu odottamattomia muutoksia, maailman ei tarvitse kaatua niskaan, kun yrityslainan ehdot ovat muovattavissa tilanteen vaatimalla tavalla. Lisäksi yrityslainaan on mahdollista sopia erilaisia korkosuojauksia.

Jos haluat lisätietoja yrityslainan hakemisesta, ominaisuuksista ja ehdoista, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Sinua voisi myös kiinnostaa nämä yritysrahoitukseen liittyvät aiheet

Pohditko vielä eri rahoitusmahdollisuuksien välillä? Oppaastamme löydät lisätietoa erilaisista yrityksille suunnatuista rahoitusvaihtoehdoista.

Yrityslainalaskuri on oiva apuri yrityslainan koon suunnittelussa. Muista, että autamme mielellämme sinua löytämään yrityksellesi sopivan rahoitusratkaisun!

Yrittäjänä tiedät, että riskienhallinta on elinehto yritystoiminnan jatkuvuuden kannalta. Yrityslainaa ottaessa kannustamme sinua harkitsemaan korkosuojauksen ottamista, sillä korkosuojaus takaa sinulle sovitut raamit lainasi kustannuksille vaikka korot nousisivat.

Kun käyt lainakeskustelua kanssamme, puheenaiheeksi nousee väistämättä yrityslainan vakuuden määrittäminen. Lue lisää, minkälainen vakuus sopisi yrityslainaasi. 

Etsitkö helppoa rahoitusvaihtoehtoa ilman vakuuksia? Yrityksen joustoluotto on nopea yritysluotto ilman vakuuksia aina 25 000 euroon asti. 

Usein kysyttyä yrityslainasta