Yrityslaina räätälöity tarpeidesi mukaan

Yrityslainalla rahoitat kätevästi erilaiset yrityksesi investoinnit tai yritystoiminnan laajentamisen. Laina-aika ja muut rahoitusehdot sovitaan yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Yrityslainan etuja yrityksellesi

  • Yrityslaina on joustava rahoitusratkaisu. Räätälöimme sopivan lainan yrityksellesi.
  • Yrityslainan korot, laina-aika, takaisinmaksutapa, lyhennysvapaat jaksot sekä muut lainaehdot ovat kaikki mahdollisia sovittaa yrityksesi tarpeisiin.
  • Yrityslaina mahdollistaa yritystoimintasi kehittämistä, laajentamista tai uudistamista. Kun yritys investoi, se panostaa samalla kilpailukykyynsä ja liiketoimintansa tulevaisuuteen.
Mihin yrityslaina sopii?

Mihin yrityslaina sopii?

  • Konekannan modernisointiin
  • Toimitilojen laajentamiseen
  • Yritystoiminnan kehittämiseen, laajentamiseen tai uudistamiseen
  • Muut liiketoiminnan kannalta välttämättömiin investointeihin

Yrityslainalla pystyt tekemään suuria investointeja, jotka saattaisivat jäädä tekemättä ilman rahoitusta. Investointi voi olla yritykselle elinehto, jos se on esimerkiksi vanhentuneen konekannan vuoksi menettänyt kilpailukykyään ja jäämässä jälkeen muista alansa toimijoista. Yrityksen kannattaa kuitenkin investoida myös silloin, kun sen asiat ovat mallillaan.

Kuinka paljon lainaa yritykseni voi saada?
Mitä yrityslaina vaatii?
Miten haen yrityslainaa?

Yrityslaina on täysin räätälöitävä rahoitusratkaisu

Yrityslainan joustavuutta parantaa entisestään se, että lainaehtoihin voidaan tarvittaessa sopia muutoksia laina-aikana. Totuus on, ettei viisainkaan yrittäjä voi ennustaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jos yrityksen liiketoiminnassa tapahtuu odottamattomia muutoksia, maailman ei tarvitse kaatua niskaan, kun yrityslainan ehdot ovat muovattavissa tilanteen vaatimalla tavalla. Lisäksi yrityslainaan on mahdollista sopia erilaisia korkosuojauksia.

Pohditko vielä erilaisten rahoitusvaihtoehtojen välillä?

Etsitkö helppoa rahoitusvaihtoehtoa ilman vakuuksia? Yrityksen joustoluotto on vakuudeton yrityslaina, jota voit hakea aina 25 000 euroon asti. Yrityksen joustoluottoa voit hakea rahoitushakemuksella tai suoraan yrityksen verkkopankissa. 

Oppaastamme löydät lisätietoa erilaisista yrityksille suunnatuista rahoitusvaihtoehdoista ja -ratkaisuista.

Usein kysyttyä yrityslainasta