Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

MyLife-henkilövakuutus

Henkilövakuutus tuo taloudellista turvaa yrittäjälle ja hänen läheisilleen sekä mahdollistaa yritystoiminnan jatkuvuuden.

Yrittäjän turvaksi

Oletko miettinyt, miten sinä, yrityksesi tai perheesi selviäisi, jos joutuisit pitkäaikaiselle sairauslomalle tai joutuisit pysyvästi työkyvyttömäksi? 

Meillä Suomessa yrittäjä on itse vastuussa sosiaaliturvansa tasosta. Usein tämä turva ei kuitenkaan ole riittävä esimerkiksi vakavan sairauden yllättäessä. Henkilövakuutuksella voit helposti täydentää lakisääteistä vakuutusturvaasi juuri sinun ja yrityksesi tilanteeseen sopivaksi. 

Nordea MyLife on henkilövakuutus, joka toimii lisäturvanasi elämän ikävimpien yllätysten varalle. Se tuo taloudellista turvaa sinulle ja läheisillesi sekä suojaa yritystoimintasi jatkuvuutta

 • vakavan sairauden
 • pysyvän työkyvyttömyyden ja
 • kuoleman varalta.

Tutustu tarkemmin Nordea MyLifen vakuutusturviin sekä tilanteisiin, joissa vakuutuskorvaus voi tuoda sinulle ja läheisillesi sekä yrityksellesi apua.

Jos vakava sairaus yllättää

Jos vakava sairaus yllättää

Vakavan sairauden yllättäessä menee arki hetkessä uusiksi sekä sairastuneella itsellään että hänen läheisillään. Sairauden hoitoon ja toipumiseen voi kulua runsaasti voimia ja rahaa, ja normaaleista arjen menoista voi hetkessä tulla ylivoimaisia. Pitkä sairausloma voi pahimmillaan pysäyttää yritystoiminnan. 

Arki voi säilyä mahdollisimman ennallaan, kun sairauden vaikutusta talouteen ei tarvitse miettiä liikaa. Nordea MyLifen vakuutuskorvaus on mahdollista käyttää haluamallasi tavalla juuri siihen, mikä sinulle, läheisillesi tai yritystoiminnallesi on tärkeintä. Korvaus voi mahdollistaa esimerkiksi

 • nopean hoitoon pääsyn,
 • talouden tasapainottamisen toipumisaikana,
 • arjen ja yritystoiminnan kuluista selviämisen,
 • sijaisen palkkaamisen yritykseen tai
 • kevennetyn työhönpaluun parantumisen jälkeen.

Korvattavia sairauksia ovat:

 • Syöpä
 • MS-tauti
 • Sydäninfarkti
 • Akuutti pallolaajennus
 • Sepelvaltimon ohitusleikkaus
 • Aivohalvaus
 • Munuaisten vajaatoiminta
 • Suuri elinsiirto

Korvaus maksetaan kertakorvauksena diagnoosin tai hoitotoimenpiteen jälkeen. Vakuutetulle itselleen maksettava korvaus on veroton.

Mikäli yrityksessäsi on useampia työntekijöitä, suosittelemme vakavan sairauden turvaa otettavaksi kaikille työntekijöille samantasoisena.

Pysyvä työkyvyttömyys
Turvaa kuoleman varalta

MyLife Go - Reippaasti parempi vakuutusturva

Lisäämällä liikuntaa arkeesi voit paremmin, taloudellinen turvasi kasvaa ja voit samalla tehdä hyvää myös muille.

MyLife Go on Nordea MyLife -vakuutusasiakkaiden oma palvelu vakuutusturvan kasvattamiseksi. Sen voi liittää kaikkiin uusiin tai jo olemassa oleviin Nordea MyLifen vakuutusturviin. Liikkumalla enemmän voit kasvattaa vakuutusturvasi määrää, oli vakuutuskorvauksen saajana sinä itse tai läheisesi.

Tarjoamme käyttöösi suomalaisen Fjuul-aktiivisuussovelluksen. Fjuul tsemppaa sinut liikkeelle ja arjen reipas liikunta muuttuu Fjuul-sovelluksessa sinua hyödyttäviksi pisteiksi. Kuntosi kohoaa ja vakuutusturvasi määrä kasvaa. Fjuul huomioi pisteiden laskussaan muun muassa liikkumiseen käytetyn ajan, nopeuden ja matkan, joita se seuraa suoraan puhelimesta. 

Aktiivisuustasosi määräytyy Fjuul-sovelluksen keräämän aktiivisuustiedon ja siitä muodostettujen aktiivisuuspisteiden perusteella.  Esimerkiksi reilun puolen tunnin reipas kävely tuottaa 150 Fjuul-pistettä.

MyLife Go:n käyttäminen on maksutonta ja helppoa, asennat vain sovelluksen puhelimeesi ja lähdet liikkeelle!

mylifego-aktiivisuustasot

Lisätietoa MyLife Go -palvelusta

Lisätietoa MyLife Go -palvelusta

Mikä on MyLife Go?

MyLife Go on Nordea MyLife -henkilövakuutukseen liitettävä maksuton lisäpalvelu, joka kannustaa sinua liikkumaan. Saat käyttöösi Fjuul-aktiivisuussovelluksen, joka tsemppaa liikkeelle ja muuttaa arjen reippaan liikunnan Fjuul-pisteiksi. Pisteet kertovat aktiivisuustasosi, jonka perusteella vakuutusturvasi määrä voi kasvaa.

Mitä hyötyä voin saada MyLife Go -palvelun käytöstä?
 • Voit paremmin - Lisäämällä liikuntaa arkeesi hyvinvointisi kasvaa ja voit paremmin.
 • Taloudellinen turvasi kasvaa - Kun olet aktiivinen, saat suuremman vakuutusturvan samalla rahalla.
 • Voit tehdä hyvää myös muille - MyLife Go:n käyttäjänä sinulla on mahdollisuus olla mukana hyväntekeväisyyskampanjoissa.
Millaisen korotuksen voin saada vakuutusturvaani?

Fjuulin vakuutusyhtiölle ilmoittaman aktiivisuustasosi perusteella voit saavuttaa 0 %, 15 % tai 25 % korotuksen vakuutusturvaasi.

Mistä ajankohdasta alkaen saavuttamani vakuutusturvan korotus on voimassa?

Aktiivisuustasosi ja sen mukainen mahdollinen vakuutusturvan korotus tulee voimaan, kun olet käyttänyt palvelua 100 päivän ajan.

Vaikuttaako MyLife Go -palvelu vakuutukseni hintaan?

MyLife Go -palvelu on maksuton Nordea MyLife -vakuutukseen liitettävä lisäpalvelu, jolla ei ole vaikutusta vakuutuksen hintaan.

Miten saan MyLife Go -palvelun käyttööni?

Palvelun voi liittää uuteen tai olemassa olevaan Nordea MyLife -vakuutukseen. Soita asiakaspalveluumme Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) 24h/vrk tai lähetä meille viesti Nordean verkko-/mobiilipankin kautta.

Kun uusi vakuutuksesi tai palvelun lisäys jo olemassa olevaan vakuutukseen tulee voimaan, pääset aloittamaan palvelun käytön linkistä, jonka saat Nordealle ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon.

Lisätietoja saat palvelun käyttöönottovideosta.

MyLife Go -palvelun käyttö Fjuulissa

Tutustu tarkemmin

Lisätietoja Nordea MyLifesta

Tarkemmat tiedot Nordea MyLifen vakuutusturvien sisällöstä saat tuoteselosteesta (pdf, 871 KB) (pdf, 1 MB)Avautuu uuteen ikkunaan sekä ehdoista (pdf, 92 KB)Avautuu uuteen ikkunaan. Tutustu myös vakuutusturvia koskeviin lisätietoihin: Pysyvän työkyvyttömyyden turva (pdf, 137 KB)Avautuu uuteen ikkunaan, Vakavan sairauden turva (pdf, 137 KB)Avautuu uuteen ikkunaan. Tarkemmat tiedot MyLife Go:sta saat palvelun säännöistä (pdf, 289 KB)Avautuu uuteen ikkunaan.

Voit hakea Nordea MyLife -henkilövakuutusta, kun olet 18-63-vuotias ja asut pysyvästi Suomessa. Vakuutusturvan määrässä ei ole ylärajaa. Vakuutuksen hinta muodostuu yksilöllisesti ja siihen vaikuttavat ikäsi, valittavien vakuutusturvien turvamäärät sekä vakavan sairauden turvassa tupakointi. Vakuutusmaksut ovat pääsääntöisesti vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa, lisätietoja saat yrityksen vero-oppaasta. 

Jos terveydentilastasi johtuen emme voi myöntää sinulle kuolemanvaraturvaa ja pysyvän työkyvyttömyyden turvaa koko laajuudessaan, voit ottaa nämä turvat tapaturmien varalta.

Soita asiakaspalveluumme Nordea Business Centreen 0200 2121 (mpm/pvm) ma-su 24h/vrk ja varaa aika verkkoneuvotteluun. Autamme valitsemaan juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat vakuutusturvat.

Turvat työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden, vakavan sairauden sekä tapaturmaisen pysyvän työkyvyttömyyden ja tapaturmaisen kuoleman varalta myöntää Nordea Vakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 2868440-8). Kuolemanvaraturvan myöntää Nordea Henkivakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 0927072-8). Nordea MyLife -vakuutukseen liitettävän MyLife Go:n tarjoaa Nordea Henkivakuutus Suomi Oy tai Nordea Vakuutus Suomi Oy. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy ja Nordea Vakuutus Suomi Oy myyvät Nordea MyLifea asiamiehenään toimivan Nordea Bank Oyjn kautta. Tarkat vakuutuskorvausten perusteet sekä eri turviin liittyvät korvausrajoitukset ilmenevät vakuutusehdoista sekä niiden merkitystä tarkemmin selventävästä tuoteselosteesta. Yleisistä korvausrajoituksista on säädetty vakuutussopimuslaissa. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n ja Nordea Vakuutus Suomi Oy:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta, www.finanssivalvonta.fi. Verotiedot 1.10.2019 tilanteen mukaan. Verotus voi muuttua sopimusaikana.

Fjuul-sovelluksen tuottaa Fjuul Vision Oy (Y-tunnus 2576529-6). Fjuul Vision Oy vastaa Fjuul-sovelluksen käyttöön liittyvistä asioista. Yhtiöön voi olla yhteydessä sähköpostitse: support@fjuul.com.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä