Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Familie i stue

Nordea MyLife -henkilövakuutus turvaa sinun ja läheistesi toimeentuloa

Pidä huolta tärkeimmistä - läheisistä ja itsestäsi. Voit valita omaan elämäntilanteeseesi sopivaa vakuutusturvaa joko yksittäisenä vakuutuksena tai laajempana moniturvana vakavan sairauden, työttömyyden, työkyvyttömyyden ja kuoleman varalta.

Vakavan sairauden vakuutus

Turvaa toimeentuloasi, kun elämä menee uusiksi ja on aika keskittyä toipumiseen. Vakuutus korvaa kahdeksan sairautta tai hoitotoimenpidettä. Voit käyttää kertakorvauksen haluamallasi tavalla sinulle tärkeisiin asioihin.

Lue lisää vakavan sairauden vakuutuksesta

Henkivakuutus eli kuolemanvaraturva

Henkivakuutus turvaa läheistesi toimeentuloa, jos sinä menehdyt. Henkivakuutuksen ottaminen on erityisen tärkeää, jos sinulla on puoliso tai lapsia. Korvaus voi auttaa esimerkiksi lainan takaisinmaksussa, arjen kuluissa tai perintöverojen maksussa.

Lue lisää henkivakuutuksesta

Pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus

Auttaa sinua taloudellisesti, jos menetät työkykysi pysyvästi sairauden tai tapaturman vuoksi. Työelämästä poisjääminen voi tarkoittaa, että tulotasosi putoaa pysyvästi jopa alle puoleen entisestä.

Lue lisää pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksesta

Työttömyys- ja sairauslomavakuutus

Jos jäät työttömäksi tai joudut tilapäisesti työkyvyttömäksi, voi tulojen menetys vaikuttaa merkittävästi lainan takaisinmaksukykyyn. Lainaan liitettävä vakuutus työttömyyden ja sairausloman varalta helpottaa vaikeassa tilanteessa.

Lue lisää työttömyyden ja sairausloman vakuutuksesta

Henkilövakuutuksen ottaminen Nordeasta kannattaa

 • Vakuutukset ja pankkipalvelut helposti saman katon alta. Saat Nordean asiakkaana kattavat henkilövakuutukset kilpailukykyisin hinnoin.
 • Olemme apunasi ja maksamme korvauksen nopeasti. Jopa 90 % korvauksista maksetaan viiden päivän sisällä hakemuksen ja liitteiden vastaanottamisesta. 
 • Nordea MyLife -henkilövakuutus on Suomen ainoa liikunnasta palkitseva vakuutus. Hyödynnä maksuton hyvinvointietu ja ansaitse 15-25 % korotus vakuutusturvaan liikkumalla. Ainutlaatuinen etu vain Nordeasta.
 • Vakuutuksen hankkiminen on helppoa. Voit hoitaa kaiken alusta loppuun verkossa tai henkilökohtaisesti asiantuntijoidemme kanssa. Vakuutuslaskurista saat suosituksen juuri sinulle sopivasta vakuutusturvasta. 
 • Vastuullinen vakuutusyhtiö turvanasi. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy on vakavarainen ja vastuullisuudestaan palkittu, suomalainen vakuutusyhtiö.

Henkilövakuutus vai henkivakuutus?

Henkilövakuutus ja henkivakuutus eroavat toisistaan. Henkivakuutus on turva kuoleman varalle ja se otetaan läheisten turvaksi. Henkilövakuutus, kuten vakavan sairauden vakuutus, puolestaan auttaa elämänaikaisissa kriiseissä myös sinun omaa talouttasi.

Mitä vakuutus maksaa?

Alla kolme esimerkkiä eri elämäntilanteisiin valituista vakuutusturvista ja niiden hinnoista. Huomaathan, että henkilövakuutuksen hinta muodostuu yksilöllisesti ja siihen vaikuttavat ikäsi, valittu korvaussumma sekä vakavan sairauden turvassa tupakointi.

Saat suosituksen sinulle sopivasta vakuutuksesta sekä vakuutuksen hinnan vakuutuslaskuristamme.  Siirry vakuutuslaskuriin

Sari, 43 vuotta

Sari asuu miehensä Markon ja perheen lemmikkien kanssa kodissa, josta ei ole enää paljoa velkaa jäljellä.

Sari valitsi vakuutukseensa:

 • henkivakuutuksen 80 000 €
 • vakavan sairauden turvan 40 000 €

40,80 € / kk

Laske sinulle sopivan vakuutuksen hinta

Ville, 34 vuotta

Ville elää ruuhkavuosia vaimonsa ja kahden tarhaikäisen lapsen kanssa. Perheellä on asuntolainaa.

Ville valitsi vakuutukseensa:

 • henkivakuutuksen 100 000 €
 • vakavan sairauden turvan 35 000 €

25,79 € / kk

Laske sinulle sopivan vakuutuksen hinta

Petri, 27 vuotta

Petri on ollut jo muutaman vuoden työelämässä valmistumisensa jälkeen ja hän asuu vuokralla.

Petri valitsi vakuutukseensa:

 • vakavan sairauden turvan 30 000 €
 • pysyvän työkyvyttömyyden turvan 30 000 €

10,08 € / kk

Laske sinulle sopivan vakuutuksen hinta

Laske hinta MyLife-henkilövakuutukselle

Katso suosituksemme sinulle ja laske hinta vakuutuslaskurilla.

Siirry vakuutuslaskuriin

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko henkilökohtaista neuvontaa henkilövakuutuksista?

Jätä yhteydenottopyyntö

Nordea MyLife -vakuutuksen ehdot ja tuotemateriaali

Vakuutusturvia koskevat lisätiedot

Nordea MyLife hyvinvointietu

Voit hakea Nordea MyLife -henkilövakuutusta, kun olet 18-63-vuotias ja asut pysyvästi Suomessa. Henkilövakuutuksen hinta muodostuu yksilöllisesti ja siihen vaikuttavat ikäsi, valittavien vakuutusturvien turvamäärät sekä vakavan sairauden turvassa tupakointi.  

Vakuutusturvat työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden, vakavan sairauden ja pysyvän työkyvyttömyyden varalta myöntää Nordea Vakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 2868440-8).  Henkivakuutuksen eli kuolemanvaraturvan myöntää Nordea Henkivakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 0927072-8). Nordea MyLife -vakuutukseen liitettävän hyvinvointiedun tarjoaa Nordea Henkivakuutus Suomi Oy tai Nordea Vakuutus Suomi Oy. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy ja Nordea Vakuutus Suomi Oy myyvät Nordea MyLife -vakuutusta asiamiehenään toimivan Nordea Bank Oyj:n kautta. Tarkat vakuutuskorvausten perusteet sekä eri vakuutusturviin liittyvät korvausrajoitukset ilmenevät vakuutusehdoista sekä niiden merkitystä tarkemmin selventävästä tuoteselosteesta. Yleisistä korvausrajoituksista on säädetty vakuutussopimuslaissa. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n ja Nordea Vakuutus Oy:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta, www.finanssivalvonta.fi. Verotiedot 15.6.2021 tilanteen mukaan. Verotus voi muuttua sopimusaikana.

Nordea MyLife -sovellus on tuotettu yhteistyössä Benify Ab:n kanssa.