Varaudu elämän yllätyksiin henkilövakuutuksilla

Elämään kuuluu monenlaisia vaiheita ja käänteitä, sekä odotettuja että yllättäviä. Osa käänteistä ei välttämättä ole iloisia, ja ne voivat pahimmillaan tuoda mukanaan myös taloushuolia sekä itselle että perheelle.

Useimpia yllätyksiä vastaan on onneksi mahdollisuus varautua. Kun oma ja lähestesi talous on turvattu yllättävien tilanteiden varalta, voit keskittyä elämään tässä ja nyt. Tutustu asiakkaittemme tarinoihin ja hyödynnä asiantuntijoidemme vinkit valitessasi itsellesi sopivaa vakuutusturvaa.

"En ollut aiemmin miettinyt kuolemaa tai sen seurauksia."

Uusi elämäntilanne sai Malinin ja hänen puolisonsa miettimään, miten perhe pärjäisi, jos toinen heistä kuolisi yllättäen. Lopulta molemmille oli selvää, että omasta kodista ei kumpikaan haluaisi luopua tiukan paikan tullen.

Lue Malinin tarina ja kokemuksia henkivakuutuksesta

"Moni fiksukin tyyppi jättää henkivakuutuksen ottamatta."

Yhteinen asuntolaina puolison kanssa ja tieto perheenlisäyksestä nosti Ilarin mieleen kysymyksen: mitä sitten tehtäisiin, jos jommallekummalle tapahtuisi jotain? Aiemmin turhalta tuntunut henkivakuutus muuttui tärkeäksi osaksi pariskunnan varautumista.

Lue Ilarin tarina ja kokemuksia henkivakuuttamisesta

Neljä hyvää syytä ottaa henkilövakuutus

Tiedätkö, kuinka monelta päivältä saat palkkaa, jos sairastut? Entä milloin kannattaa ottaa vakuutus, vaikka sinulla olisikin säästöjä pahan päivän varalle? Lue vastaukset näihin ja muihin tärkeisiin vakuutusaiheisiin kysymyksiin, joita et ehkä ole tullut ajatelleeksi.

Lue neljä faktaa henkilövakuutuksista

"Olemme apuna, kun pahin sattuu."

Moni saattaa ajatella, että vakuutukset ovat turhaa tuhlausta eivätkä vakuutusyhtiöt halua maksaa korvauksia asiakkailleen. Tämä myytti ei pidä paikkaansa, vaan autamme asiakkaitamme hädän hetkellä miljoonilla euroilla vuosittain. Vakuutuskorvauksen ansiosta on monella tarinalla onnellinen loppu.

Lue korvausasiantuntijamme Kirsin kokemuksia vakuutuskorvauksista

"Pitkään jatkuneen pelon jälkeen en arastele enää elää."

Vakava sairastuminen iskee usein yllättäen, ja näin tapahtui myös Niinalle. Vakavan sairauden vakuutuksesta Niina sai taloudellista apua rintasyövästä toipumiseen. Vakuutuskorvaus mahdollisti panostamisen omaan hyvinvointiin ilman rahahuolia.

Lue Niinan kokemuksia sairastumisesta ja vakavan sairauden vakuutuksesta

"On pysäyttävää, että joka kolmas meistä sairastuu vakavasti elämänsä aikana."

Vakava sairaus koskettaa aina myös sairastuneen läheisiä. Jos sairauden päälle tulevat vielä rahahuolet, voi tilanne olla erittäin raskas sekä sairastuneelle että hänen läheisilleen. Kaisa haastaa pohtimaan, olisiko sinulla varaa sairastaa ja toipua kaikessa rauhassa?

Lue Kaisan tarina ja kokemuksia vakavan sairauden vakuutuksista

Nuorikin voi sairastua vakavasti

Ystävien sairastumiset saivat Sailan tajuamaan, että kukaan ei ole kuolematon. Toteuttaessaan pitkäaikaisen haaveensa omasta asunnosta, päätti Saila turvata taloutensa vakavan sairauden vakuutuksella. Vakuutuksen hankinta siivitti hänet lopulta elämäntapamuutokseen.

Lue, miten Saila löysi liikunnan henkilövakuutuksen avulla

Vakuutuksen tuoma mielenrauha on yrittäjälle arvokasta

Evon Blomstedtille oman yrityksen kansainvälinen menestys oli odottamatonta, mutta niin olivat avioero, konkurssin partaalla käyminen ja rintasyöpäkin. Evon on oppinut, että elämässä voi tapahtua mitä tahansa. Yrittäjä sitoutuu väistämättä epävarmuuteen, mutta ikäviin seurauksiin voi varautua.

Tutustu Evonin tarinaan