Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Google Pay

Google Pay on helppo ja nopea tapa maksaa ostokset (kaupassa, verkossa ja eri sovelluksissa). Se toimii kuten lähimaksu. Avaa vain puhelimesi lukitus ja pidä sitä maksupäätteen lähellä. Sinun ei tarvitse edes avata sovellusta!

Google Pay

Nopea ja kätevä maksutapa

Google Pay on nopea ja helppo tapa hoitaa korttimaksuja Android-laitteella. Maksaminen on nyt helppoa ja nopeaa, teitpä ostoksia tavaratalossa, suosikkikahvilassasi tai verkossa. Google Pay toimii kaikkialla, missä lähimaksaminen on käytössä – tunnistat sen maksupäätteen lähimaksusta kertovasta kaarisymbolista. 

Maksaminen on turvallista 

Kun käytät puhelintasi maksamiseen kaupoissa, Google Pay ei lähetä debit-korttisi tai luottokorttisi numeroa maksun mukana. Sen sijaan käytetään virtuaalista tilinumeroa, joka sisältää tarvittavat tiedot – korttisi tiedot pysyvät turvassa.

Aloita Google Payn käyttö

Google Payn käyttöönotto kestää vain hetken. Voit tehdä sen joko Nordea Mobile-, Nordea Wallet- tai Google Pay- sovelluksessa kaikissa Android-laitteissa. Edellytyksenä on, että käyttöjärjestelmän versio on Android Lollipop 5.0 tai uudempi ja että puhelimesi tukee NFC:tä.

Nordea Walletin edut:

 • Voit seurata korttiesi tapahtumia.
 • Voit seurata kuukausikulutustasi.
 • Voit etsiä korttitapahtumia ostopaikan perusteella.
 • Saat kuvan kulutuksestasi.
 • Lisätietoja Nordea Walletista

Ota käyttöön mobiilipankissa

 1. Varmista, että sinulla on käytössäsi viimeisin versio Nordea Mobile -sovelluksesta (Google Play -kaupasta)Avautuu uuteen ikkunaan ja avaa se.
 2. Valitse mobiilipankin etusivulta kortti, jonka haluat liittää Google Payhin.
 3. Paina "Lisää Google Payhin" painiketta ja seuraa ohjeita sekä hyväksy palvelun käyttöehdot
 4. Nyt voit maksaa Google Payllä! Mikäli haluat hallita Google Payhin lisäämiäsi kortteja, lataa myös Google Pay -sovellus sovelluskaupastaAvautuu uuteen ikkunaan.

Ota käyttöön Nordea Walletissa

Nordea Wallet on sovellus, jossa näet kaikki Nordea-korttisi ja niillä tekemäsi ostokset. 

 1. Varmista, että sinulla on käytössäsi viimeisin versio Nordea Wallet -sovelluksesta (Google Play -kaupasta)Avautuu uuteen ikkunaan ja avaa se.
 2. Valitse Nordea Walletin etusivulta kortti, jonka haluat liittää Google Payhin.
 3. Paina "Lisää Google Payhin" painiketta ja seuraa ohjeita sekä hyväksy palvelun käyttöehdot.
 4. Nyt voit maksaa Google Payllä! Mikäli haluat hallita Google Payhin lisäämiäsi kortteja, lataa myös Google Pay -sovellus sovelluskaupastaAvautuu uuteen ikkunaan.

Ota käyttöön Google Payssä

Google Pay on täällä. Nyt voit maksaa ostoksesi helpolla tavalla kaupoissa, sovelluksissa ja verkossa.

 1. Lataa Google Pay -sovellus Google PlaystäAvautuu uuteen ikkunaan ja avaa sovellus.
 2. Napauta ”Lisää +”-painiketta Maksu-välilehdellä ja syötä kortin tiedot.
 3. Seuraa ohjeita sekä hyväksy palvelun käyttöehdot.
 4. Vahvista kortin rekisteröinti Nordea Wallet -sovelluksessa.
 5. Nyt voit maksaa Google Payllä!

Näin maksat

Google Pay on nopea ja helppo maksutapa miljoonissa paikoissa – kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Nopea, helppo ja turvallinen.

Kaupoissa älypuhelimella

Google Pay toimii kaikkialla, missä lähimaksu on käytössä.

 • Jos summa on pieni, sinun tarvitsee vain herättää puhelimesi ja pitää sitä maksupäätteen lähellä. Ostoksesi veloitetaan oletusmaksukortilta.
 • Jos summa on suurempi, avaa laitteesi lukitus ja pidä laitetta maksupäätteen lähellä. Sinun ei tarvitse edes avata sovellusta. Ostoksesi veloitetaan oletusmaksukortilta.

Mikäli haluat tehdä ostoksesi jollain muulla kortilla kuin asettamallasi oletusmaksukortilla, avaa puhelimen lukitus ja avaa Google Pay -sovellus. Tämän jälkeen valitse kortti jolla haluat maksaa ja vie puhelin maksupäätteelle. Näin helppoa se on.

Nopeasti verkossa

Google Payllä voit maksaa muutamalla nopealla napautuksella sovelluksissa ja verkossa. Seuraa vain maksuprosessia – se on helppoa. Sinun ei tarvitse antaa maksutietoja.

Google Pay - aloita käyttö!

Nordea Walletissa Avautuu uuteen ikkunaan