Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Kvinne hjemme med laptop i sofa

Vakavan sairauden turva

Vakava sairaus voi osua kenen tahansa kohdalle. Sairaus saattaa kääntää elämän ylösalaisin ja pudottaa hetkeksi ulos työelämästä, jolloin kolaus voi olla sinulle ja läheisillesi merkittävä myös taloudellisesti.

Vakavaan sairastumiseen voi varautua

Joka viides suomalainen sairastuu syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen ennen eläkevuosiaan. Pitkän sairauspoissaolon aikana tulot voivat pudota jopa puoleen. Oletko miettinyt, miten sinä järjestäisit elämäsi, jos sairastuisit vakavasti?

Vakavan sairauden vakuutus turvaa sekä omaa että läheistesi taloutta, kun elämä menee uusiksi, mutta arjen on kuitenkin jatkuttava. 

”Vakuutuksenoton hetkellä vakava sairaus tuntui kaukaiselta asialta, joka kuului vain muiden ihmisten elämään. Mutta niin se vain tuli minun elämääni. Rankimpina aikoina mietin joskus: onneksi minulla oli edes yksi murhe vähemmän, kun ei tarvinnut murehtia omaa taloutta.” - Nainen, 35

Korvaus heti diagnoosin jälkeen

  • Verovapaa korvaus maksetaan heti diagnoosin tai hoitotoimenpiteen jälkeen.
  • Korvaus kahdeksan eri sairauden tai hoitotoimenpiteen johdosta: syöpä, MS-tauti, sydäninfarkti, akuutti pallolaajennus, sepelvaltimon ohitusleikkaus, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta ja suuri elinsiirto

Korvauksen voi käyttää haluamallaan tavalla

  • Voit käyttää korvauksen haluamallasi tavalla, juuri siihen, mikä sinulle on toipumisaikana tärkeää.
  • Korvauksesta voi olla apua esimerkiksi sairauden hoitokulujen tai lainan maksamisessa ja arjen juoksevissa kuluissa. 
  • Korvaus voi mahdollistaa lempeän paluun työelämään ilman, että tulotasosi laskee kohtuuttomasti.

Korvaussumma vapaasti valittavissa

  • Voit valita korvaussumman omiin tarpeisiisi parhaiten sopivaksi.
  • Verkossa valittavissa oleva korvaussumma on 10 000 - 300 000 euroa.
  • Korvaussummaa on mahdollista muuttaa esimerkiksi elämäntilanteiden muuttuessa.

Ole ajoissa - älä jätä päätöstä huomiseen

Liian moni meistä havahtuu vakuutuksen tärkeyteen vasta kun se on liian myöhäistä – eli silloin kun itselle tai läheiselle tapahtuu jotakin ikävää. Vakuutus kannattaa ottaa hyvissä ajoin, sillä elämän myötä syntyneet terveysongelmat voivat vaikeuttaa sen saamista. Aiemmin todettu sairaus ei kuitenkaan automaattisesti ole este vakuutuksen saamiselle, sillä vakuutus on usein mahdollista myöntää rajoitettuna. 

Laske sinulle sopiva korvaussumma

Saat suosituksen juuri sinulle sopivasta korvaussummasta helposti ja nopeasti vakuutuslaskurimme avulla.

”Mietin kovasti, mikä olisi minulle sopiva summa. Omaa elämäänsä on niin vaikea ajatella rahana. Laskin vuoden palkkani ja päädyin ottamaan vakuutuksen sillä summalla. Ajatus lähti siitä, että katsoin työkaverini selviämistä vakavasta sairaudesta ja samalla perheen selviämistä taloudellisesti vaikeista ajoista.” - Nainen, 51

Juuri sinulle sopiva vakuutusturva

Katso suosituksemme sinulle.

Laske hinta ja osta vakuutus

Haluatko apua vakuutuksen valintaan?

Autamme sinua valitsemaan sopivan vakuutusturvan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lisätietoja Nordea MyLife -vakuutuksesta

Voit hakea Nordea MyLife -henkilövakuutusta, kun olet 18-63-vuotias ja asut pysyvästi Suomessa. Henkilövakuutuksen hinta muodostuu yksilöllisesti ja siihen vaikuttavat ikäsi, valittavien vakuutusturvien turvamäärät sekä vakavan sairauden turvassa tupakointi.   

Turvat vakavan sairauden ja pysyvän työkyvyttömyyden varalta myöntää Nordea Vakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 2868440-8). Henkivakuutuksen eli kuolemanvaraturvan myöntää Nordea Henkivakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 0927072-8). Nordea MyLife -vakuutukseen liitettävän hyvinvointiedun tarjoaa Nordea Henkivakuutus Suomi Oy tai Nordea Vakuutus Suomi Oy. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy ja Nordea Vakuutus Suomi Oy myyvät Nordea MyLifea asiamiehenään toimivan Nordea Bank Oyj:n kautta. Tarkat vakuutuskorvausten perusteet sekä eri turviin liittyvät korvausrajoitukset ilmenevät vakuutusehdoista sekä niiden merkitystä tarkemmin selventävästä tuoteselosteesta. Yleisistä korvausrajoituksista on säädetty vakuutussopimuslaissa. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n ja Nordea Vakuutus Suomi Oy:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta, www.finanssivalvonta.fi. Verotiedot 15.6.2021 tilanteen mukaan. Verotus voi muuttua sopimusaikana.

Nordea MyLife -sovellus on tuotettu yhteistyössä Benify Ab:n kanssa.