Paremman tulevaisuuden puolesta

Kun teet arkipäivän päätöksiä, ajatteletko niiden vaikutusta esimerkiksi ilmastoon? Tiesitkö, että voit tehdä kestäviä valintoja myös raha-asioiden hoidossa?

Lue lisää alempaa

Säästä vastuullisesti - aloittaminen on helppoa

Säästämisessä on helppo tehdä kestäviä ratkaisuja. Valikoimassamme on useita vastuullisuutta painottavia rahastoja. Aloita jo tänään ja anna säästämisen valintojesi vaikuttaa.

 

Vastuullista tuottoa sijoitusvakuutuksesta

Sijoittamisen kokonaisratkaisu sinulle, joka painotat päätöksissäsi vastuullisuutta. Nordea Maapallokorit ovat sijoituskoreja, jotka voidaan liittää Nordea Henkivakuutuksen säästöhenkivakuutuksiin ja kapitalisaatiosopimuksiin.

Vihreä yrityslaina investointeihin

Jos suunnittelet tai olet tehnyt investointeja, joilla on positiivisia ympäristövaikutuksia, vihreät yrityslainamme sopivat sinulle. Tällaisia hankkeita ovat esimerkiksi CO2-päästöjen vähentäminen tai uusiutuvien energialähteiden hyödyntäminen.

Tukea ja joustoa raha-asioihin

Neuvomme raha-asioissa eri elämäntilanteissa ja jos oma maksukyky huolettaa. Tuotteissamme ja palveluissamme on ominaisuuksia, jotka auttavat talouden hallinnassa myös silloin, kun omat neuvot eivät riitä. Vastuuhankkeissamme autamme vuosittain noin 100 000:ta suomalaista taloustaitojen edistämisessä. Älä mene rikki rahasta.

Rahataidon sivu neuvoo raha-asioissa

Tähtirahastot - vastuullisuusasioissa loistavat yhtiöt

Tähtirahastot sijoittavat yrityksiin, joiden liiketoiminnassa vastuullisuustekijät ovat keskeisiä.

Lue lisää Tähtirahastoista

Tärkeää tietoa rahastoista ja sijoitusvakuutuksista

Näillä sivuilla annetut tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisiksi tuotetiedoiksi. Niitä ei tule pitää sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Aina on myös syytä pitää mielessä, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuksien ja sijoitusvakuutuksen sijoitussidonnaisten säästöjen arvo voi nousta tai laskea markkinoiden kehityksen mukaan, eikä ole varmaa, että sijoittaja saa takaisin koko sijoitetun pääoman.