Opiskelijan tarvikkeita pöydällä

Vastuulliset valinnat raha-asioiden hoidossa

Ei ole yhdentekevää, miten elät ja asut, kulutat ja säästät. Kun taloudenpitosi perustuu vastuullisiin valintoihin, päätöksesi auttavat myös rakentamaan parempaa huomista.

Paremman tulevaisuuden puolesta

Kun teet arkipäivän päätöksiä, ajatteletko niiden vaikutusta esimerkiksi ilmastoon? Tiesitkö, että voit tehdä kestäviä valintoja myös raha-asioiden hoidossa?

Lue lisää alempaa

Sydänsymboli ohjaa vastuullisuuteen Avautuu uuteen ikkunaan

Vastuullisen valinnan tuotteissa vastuullisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Olemme merkinneet tämän valikoiman sydänsymbolilla.

Lue lisää Vastuullisen valinnan symbolista Avautuu uuteen ikkunaan

Säästä vastuullisesti - aloittaminen on helppoa

Säästämisessä on helppo tehdä kestäviä ratkaisuja. Valikoimassamme on useita vastuullisuutta painottavia rahastoja. Rahastojemme vastuullisen sijoittamisen prosessi on palkittu useana vuonna Euroopan parhaana. Aloita jo tänään ja anna säästämisen valintojesi vaikuttaa.

Vastuullista tuottoa sijoitusvakuutuksesta

Sijoittamisen kokonaisratkaisu sinulle, joka painotat päätöksissäsi vastuullisuutta. Nordea Maapallokorit ovat sijoituskoreja, jotka voidaan liittää säästöhenkivakuutuksiin ja kapitalisaatiosopimuksiin.

Vihreä yrityslaina investointeihin

Jos suunnittelet tai olet tehnyt investointeja, joilla on positiivisia ympäristövaikutuksia, vihreät yrityslainamme sopivat sinulle. Tällaisia hankkeita ovat esimerkiksi CO2-päästöjen vähentäminen tai uusiutuvien energialähteiden hyödyntäminen.

Sijoituspäätöksilläsi on väliä

Vastuullisiin rahastoihin säästäessäsi sinun ei tarvitse olla huolissasi sijoituspäätöstesi vaikutuksesta esimerkiksi ympäristöön tai sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen.

Tukea ja joustoa raha-asioihin

Neuvomme raha-asioissa eri elämäntilanteissa ja jos oma maksukyky huolettaa. Tuotteissamme ja palveluissamme on ominaisuuksia, jotka auttavat talouden hallinnassa myös silloin, kun omat neuvot eivät riitä. Vastuuhankkeissamme autamme vuosittain noin 100 000:ta suomalaista taloustaitojen edistämisessä. Älä mene rikki rahasta.

Rahataidon sivu neuvoo raha-asioissaAvautuu uuteen ikkunaan

Tärkeää tietoa rahastoista ja sijoitusvakuutuksista

Näillä sivuilla annetut tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisiksi tuotetiedoiksi. Niitä ei tule pitää sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Aina on myös syytä pitää mielessä, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuksien ja sijoitusvakuutuksen sijoitussidonnaisten säästöjen arvo voi nousta tai laskea markkinoiden kehityksen mukaan, eikä ole varmaa, että sijoittaja saa takaisin koko sijoitetun pääoman.