Yrittäjyys ja yhteiskuntavastuu

Yrittäjyyden peruspilarina ovat hyvät taloustaidot. Tuemme oman talouden hallinnan ja yrittäjyyden taitojen kehittämisessä vuosittain yli 100 000 suomalaista aina nuorista yrittäjänaluista suuriin yrityksiin. Tältä sivulta löydät tietoa Nordean kumppanuuksista ja hankkeista yrittäjyyden tukemiseksi.

Ajankohtaiset vastuullisuushankkeemme

Investor Speed Dating

Investor Speed Dating on Nordean virtuaalisesti järjestämä sijoittajatapahtuma startup- ja kasvuyrityksille. Tilaisuudessa startupit pääsevät tapaamaan pääomasijoittajia niin pohjoismaista kuin ympäri maailmaa. Investor Speed Dating -tilaisuuksia järjestetään eri kasvun vaiheessa oleville firmoille aina siemenrahoitusta keräävistä yrityksistä miljoonien rahoituskierroksia kerääviin yrityksiin. Katso tulevat tilaisuudet täältäAvautuu uuteen ikkunaan.

Slush
Yrittäjän päivän viikko

Investor Speed Dating Avautuu uuteen ikkunaan

Investor Speed Dating on Nordean virtuaalinen pikatreffi tapahtuma, jossa startupien omistajat pääsevät tapaamaan kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia. Investor Speed Datingissa Nordea yhdistää eri tahot keskenään ja erityisesti pikatreffit soveltuvat voimakkaan kasvun yrityksille sekä startup- että scaleupvaiheessa.

Siirry Investor Speed Datingin verkkosivulle Avautuu uuteen ikkunaan

Kasvu Open Avautuu uuteen ikkunaan

Kasvu Open on maksuton ja valtakunnallinen sparrausohjelma pienille ja keskisuurille yrityksille. Yhteistyömme on ympärivuotista. Yhdessä Kasvu Openin kanssa haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan kasvuyrityskansan.

Siirry Kasvu Open verkkosivulle Avautuu uuteen ikkunaan

SLUSH Avautuu uuteen ikkunaan

Slush on yksi globaalilla tasolla merkittävimmistä sijoittaja- ja startup-tapahtumista. Tapahtuman tavoitteena on auttaa maailmaa paremmaksi muuttavia startupeja kasvamaan ja verkostoitumaan.

Siirry SLUSH verkkosivulle Avautuu uuteen ikkunaan

Kasvuryhmä Avautuu uuteen ikkunaan

Kasvuryhmä on suomalaisten scaleup-yritysten verkosto, jossa jäsenet sparraavat toisiaan kasvamaan maailma muuttaviksi menestystarinoiksi. Nordea tuo mukaan verkostoon oman osaamisensa niin rahoituksen kuin kestävän liiketoiminnan johtamisen saralta.

Siirry Kasvuryhmän verkkosivulle Avautuu uuteen ikkunaan

4H Avautuu uuteen ikkunaan

4H:n kanssa yhdessä Nordea edistää nuorten mahdollisuutta kesäyrittäjyyteen. 4H-yrittäjyys on turvallinen tapa tutustua yrittäjyyteen. Nordean vapaaehtoiset toimivat nuorten rinnalla kulkijoina ja yritysohjaajina kesäyrittäjyyden aikana.

Siirry 4H:n verkkosivuille Avautuu uuteen ikkunaan

Maria 01 Avautuu uuteen ikkunaan

Maria 01 on Pohjoismaiden johtava startup campus ja aktiivinen verkoston ylläpitäjä sijoittajille, startupeille ja ekosysteemin asiantuntijoille.

Siirry Maria 01 verkkosivuille Avautuu uuteen ikkunaan

Yhteistyökumppanuudet

Tavoitteemme on tukea yritysten vastuullista kasvua ja innostaa nuoria yrittäjyyden poluille. Monet hankkeista teemme kumppaniverkoston kanssa yhteistyössä. Työntekijöillämme on vuosittain mahdollisuus osallistua hankkeisiin kahden palkallisen työpäivän ajan ja edistää näin yrittäjyystaitoja yhteiskunnassa.