Maksuliikevaltakirja

Käytä valtakirjaa silloin, kun valtuutat joko tili- tai isännöintitoimiston välittämään maksuliikeaineistoja yrityksesi puolesta. Huom! Valtakirjalle voi merkitä ainoastaan yrityksen eurotilejä. Valuuttatilejä koskevissa palveluiden avauksissa ja muutoksissa ota yhteyttä meihin.

Mikäli hoidat yrityksesi maksuliikenteen itse ja avaat palvelut omaan käyttöösi, varaa aika palveluneuvotteluun soittamalla Nordea Business CentreenAvautuu uuteen ikkunaan. Puhelun hinta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu.  

Yritykset (Oy, Tmi, Ay, Ky) - toimi näin:

Täydennä digitaaliseen lomakkeeseen valtuuttavan yrityksen sekä valtuutetun  välittäjän tiedot ja valitse tarvittavat palvelut. Valtakirjan voi täyttää joko yrityksen edustaja itse tai esim. valtuutettava tilitoimisto.

Digitaalisen valtakirjan maksuliikepalveluiden avaamiseen ja muutoksiin Nordeassa löydät täältä.

Valtakirjan käsittelyaika on noin 10 pankkipäivää. Viranomaisten vaatimukset asiakkaan tunnistamisesta ja tuntemisesta saattavat joskus viivästyttää palveluiden avaamista. Tästä syystä varaathan päivityksille riittävästi aikaa.

  • Sopimukset lähetetään noin viiden pankkipäivän kuluessa yrityksen edustajalle allekirjoitettavaksi Yrityksen asiakirjat -palveluun.
  • Yrityksen nimenkirjoittajat allekirjoittavat sopimukset sähköisesti. Sopimukset on allekirjoitettava, jotta palvelujen päivitykset astuvat voimaan.
  • Uudet palvelut tulevat yrityksen käyttöön viisi pankkipäivää sen jälkeen kun sopimukset on allekirjoitettu, tai asiakkaan pyynnöstä myöhemmin. 

 

Tilitoimisto tai ohjelmistotalo, jolla on ollut erikseen sovittu toimintamalli PDF-valtakirjan toimitukseen: 

Valtakirja maksuliikepalveluiden avaamiseen ja muutoksiin Nordeassa (pdf, 657 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

 

Rekisteröidyt yhdistykset, Säätiöt ja Taloyhtiöt - toimi näin:

  • Täydennä alla olevaan PDF-lomakkeeseen yrityksesi sekä valtuuttamasi välittäjän tiedot ja valitse tarvittavat palvelut.
  • Tulosta ja allekirjoita lomake.
  • Toimita allekirjoitettu lomake päivitettäväksi lomakkeessa olevien ohjeiden mukaisesti.

Palvelu tulee käyttöön tai ilmoitettu muutos voimaan, kun pankki on päivittänyt tiedot omiin järjestelmiinsä valtakirjan perusteella.

Pyrimme avaamaan palvelut kahden viikon sisällä, mutta viranomaisten vaatimukset asiakkaan tunnistamisesta saattaa joskus viivästyttää palveluiden avaamista. Tästä syystä varaathan päivityksille riittävästi aikaa.

Rekisteröidyt yhdistykset ja Säätiöt: Valtakirja maksuliikepalveluiden avaamiseen ja muutoksiin Nordeassa (pdf, 657 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Taloyhtiöt: Taloyhtiöasiakkaiden valtakirja maksuliikepalveluiden avaamiseen ja muutoksiin Nordeassa (pdf, 712 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Maksuliikevaltakirjan liite, pöytäkirjamalli isännöitsijän vaihtoon (docx, 36 KB)Avautuu uuteen ikkunaan