Maksuliikevaltakirja

Käytä valtakirjaa silloin, kun valtuutat joko tili- tai isännöintitoimiston välittämään maksuliikeaineistoja yrityksesi puolesta. Huom! Valtakirjalle voi merkitä ainoastaan yrityksen eurotilejä. Valuuttatilejä koskevissa palveluiden avauksissa ja muutoksissa ota yhteyttä meihin.

Mikäli hoidat yrityksesi maksuliikenteen itse ja avaat palvelut omaan käyttöösi, varaa aika palveluneuvotteluun soittamalla Nordea Business CentreenAvautuu uuteen ikkunaan. Puhelun hinta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu.  

Yritykset (Oy, Tmi, Ay, Ky) - toimi näin:

  • Täydennä alla olevaan digitaaliseen lomakkeeseen valtuuttavan yrityksen sekä valtuutetun  välittäjän tiedot ja valitse tarvittavat palvelut. Valtakirjan voi täyttää joko yrityksen edustaja itse tai esim. valtuutettava tilitoimisto. 
  • Valtakirja ja sopimukset lähetetään yrityksen edustajalle allekirjoitettavaksi Yrityksen Asiakirjat -palveluun noin viiden pankkipäivän kuluessa (ilmoitamme tekstiviestitse, kun asiakirjat ovat saapuneet allekirjoitettavaksi). Yrityksen edustajalla on oltava valtuuttavan yrityksen nimenkirjoitusoikeus. 

Palvelu tulee käyttöön tai ilmoitettu muutos voimaan, kun pankki on päivittänyt tiedot omiin järjestelmiinsä allekirjoitetun valtakirjan perusteella.

Pyrimme avaamaan palvelut viiden pankkipäivän kuluessa siitä, kun sopimukset on allekirjoitettu Yrityksen Asiakirjat -palvelussa. Viranomaisten vaatimukset asiakkaan tunnistamisesta ja tuntemisesta saattavat joskus viivästyttää palveluiden avaamista. Tästä syystä varaathan päivityksille riittävästi aikaa.

Digitaalinen valtakirja maksuliikepalveluiden avaamiseen ja muutoksiin Nordeassa

 

Tilitoimisto tai ohjelmistotalo, jolla on ollut erikseen sovittu toimintamalli PDF-valtakirjan toimitukseen: 

Valtakirja maksuliikepalveluiden avaamiseen ja muutoksiin Nordeassa (pdf, 657 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

 

Rekisteröidyt yhdistykset, Säätiöt ja Taloyhtiöt - toimi näin:

  • Täydennä alla olevaan PDF-lomakkeeseen yrityksesi sekä valtuuttamasi välittäjän tiedot ja valitse tarvittavat palvelut.
  • Tulosta ja allekirjoita lomake.
  • Toimita allekirjoitettu lomake päivitettäväksi lomakkeessa olevien ohjeiden mukaisesti.

Palvelu tulee käyttöön tai ilmoitettu muutos voimaan, kun pankki on päivittänyt tiedot omiin järjestelmiinsä valtakirjan perusteella.

Pyrimme avaamaan palvelut kahden viikon sisällä, mutta viranomaisten vaatimukset asiakkaan tunnistamisesta saattaa joskus viivästyttää palveluiden avaamista. Tästä syystä varaathan päivityksille riittävästi aikaa.

Rekisteröidyt yhdistykset ja Säätiöt: Valtakirja maksuliikepalveluiden avaamiseen ja muutoksiin Nordeassa (pdf, 657 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Taloyhtiöt: Taloyhtiöasiakkaiden valtakirja maksuliikepalveluiden avaamiseen ja muutoksiin Nordeassa (pdf, 712 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Maksuliikevaltakirjan liite, pöytäkirjamalli isännöitsijän vaihtoon (docx, 36 KB)Avautuu uuteen ikkunaan