Hae lyhennysvapaata tai muutosta yrityslainasi maksuerään

Haluamme auttaa ja tukea asiakkaitamme sekä hyvinä että haastavina aikoina. Jos yrityksesi takaisinmaksukyky on heikentynyt, voit hakea yrityslainaasi lyhennysvapaata tai muutosta yrityslainasi maksuerään tällä hakemuksella. Lyhennysvapaan jakson aikana maksat vain yrityslainasi korot.

Lyhennysvapaata haet lainallesi helpoiten suoraan Nordea Business-verkkopankissa.Avautuu uuteen ikkunaan Täytäthän hakemuksen viimeistään 14 pankkipäivää ennen lainanlyhennyksen eräpäivää. 

Olemme sinuun yhteydessä lisätietojen saamiseksi. 

Laina-aikaiset muutokset ovat maksullisia.

Jotta hakemuksesi voidaan käsitellä, tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Tilinpäätös (tulos ja tase) tai liiketoiminnan tulot viime vuonna.

Lähetä tarvittavat liitteet Nordea Omapostin välityksellä. Nordean Omapostiin voi kirjautua minkä tahansa suomalaisen pankin henkilöasiakkaan verkkopankkitunnuksilla. Valitse Omapostissa "uusi viesti" ja valitse aiheeksi "lainat". 

Hakemuksen käsittelyaika lyhenee, mitä nopeammin dokumentit on lähetetty Omapostin kautta. Päätöstä ei voida antaa ilman tuoreimpia taloustietoja (tuloslaskelma ja tase). 

Voit tarkistaa yrityksen lainan numeron verkkopankistasi tai lainasopimuksesta. Yrityksen joustoluoton numeron voit tarkistaa yrityksen mobiilipankista tai lainasopimuksesta.

Laina-aikaiset muutokset ovat maksullisia.