Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Hae lyhennysvapaata yrityslainaan koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi

Kenelle? Haluamme auttaa ja tukea asiakkaitamme sekä hyvinä että huonoina aikoina. Siksi tarjoamme väliaikaisen lyhennysvapaan 3 tai 6 kuukaudeksi pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille, joiden takaisinmaksukykyyn vaikuttaa koronaviruksen tilanne. Mikäli haluat hakea lyhennysvapaata taloyhtiölainaan, täytä hakemus tästä linkistä.

Mitä tämä tarkoittaa? Lyhennysvapaan lisääminen yrityslainaan tarkoittaa, että maksat lainasta pelkän koron ja lainanhoitokustannukset tietyn ajan (valintasi mukaan joko 3 tai 6 kuukautta). . Lyhennysvapaa toteutetaan tilanteesta riippuen joko nykyisen laina-ajan puitteissa tai laina-aikaa pidentäen. Tämä on meidän tapa auttaa yrityksiä, jotka kamppailevat likviditeetin kanssa vaikeina aikoina. 

Kuinka lyhennysvapaata haetaan? Täytä alla oleva lomake.

Lyhennysvapaan saamiseksi tulee asiakkaamme hakea lyhennysvapaata viimeistään 5 pankkipäivää ennen lainanlyhennyksen päivämäärää. 

Huomioithan, että emme ole yhteydessä sinuun erikseen, ellei hakemukseen tarvita lisätietoja. Saat vahvistuksen lyhennysvapaan hyväksymisestä ja voimaan tulemisesta Yrityksen asiakirjat-palveluun. 

HUOM. sinun ei tarvitse allekirjoittaa sopimusta lyhennysvapaasta erikseen Yrityksen Asiakirjat-palvelussa, lyhennysvapaa tulee automaattisesti voimaan käsiteltyämme hakemuksesi.

Mikäli haluat hakea samalla käyttöpääomarahoitusta 10 000 euroa tai enemmän, täytä hakemus painamalla tästä.

Mikäli haluat hakea samalla käyttöpääomarahoitusta alle 10 000 euroa, täytä hakemus painamalla tästä.

Mikäli olet aiemmin hakenut lyhennysvapaan 3 kk ja haluat pidentää jo haettua lyhennysvapaata 6 kuukauteen, valitse lomakkeen vaihtoehto 3. 

Mikäli olet jo hakenut 3 kuukauden mittaisen lyhennysvapaan ja haluat nyt pidentää lyhennysvapaan 6 kuukauteen, valitse vaihtoehto numero 3.
Voit tarkistaa yrityksen lainan numeron verkkopankistasi tai lainasopimuksesta. Yrityksen joustoluoton numeron voit tarkistaa yrityksen mobiilipankista tai lainasopimuksesta.

Lyhennysvapaan 3 kk tai 6 kk lisääminen yrityslainaan on maksutonta.