Mitä on valuuttakaupan automatisointi?

Kansainväliset valuuttamarkkinat ovat auki 24 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa, sillä kauppaa käydään eri markkinoiden aukioloaikoina ympäri maailmaa. Valuuttamarkkinoiden nopea tempo ja ulkomaisiin vastapuoliin liittyvät ylimääräiset tehtävät edellyttävät yrityksiltä valmiutta nopeisiin muutoksiin ja uusiin tehtäviin. Tässä automaatiosta on erityisesti hyötyä.

Nordean AutoFX Suite on suunniteltu helpottamaan yrityksesi valuuttakauppaa. Valuutanvaihdon automatisointi voi parantaa tehokkuutta ja prosesseja, vähentää markkinariskejä ja operatiivisia riskejä, tukea päätöksentekoa sekä vapauttaa arvokasta aikaa muuhun yritystoimintaan. 

AutoFX Suite -ratkaisumme vastaavat monenlaisiin asiakastarpeisiin yrityksen koosta tai valuuttaprosessien monimutkaisuudesta riippumatta. Helppokäyttöiset ratkaisumme voivat nostaa valuuttakauppasi tehokkuuden uudelle tasolle. Niiden avulla saat tietoa valuuttakurssien vaikutuksesta yritykseesi, voit automatisoida valuuttakauppojen toteutuksen ja ottaa suojausstrategioita helposti käyttöön. Näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan.  

Nordean AutoFX -ratkaisut

AutoFX Liquidity Management

Vapauta aikaa ja resursseja hallinnoimalla valuuttalikviditeettiäsi automaattisesti.

Lue lisää valuuttavirtojen tehokkaasta hallinnoinnista

AutoFX APIs

Tee kauppaa ja hallitse riskejä reaaliaikaisesti integroimalla järjestelmäsi Nordean valuuttakaupan API-työkaluihin.

Tutustu FX API -ratkaisuihin

Miksi automaatio kannattaa?
Keskity kasvuun
Keskeiset hyödyt

Valuuttakaupan automatisointi on strateginen välttämättömyys

Osa taloushallinnon ammattilaisista ja varainhoitajista on saattanut epäröidä prosessin hallinnasta luopumista ja suhtautua varauksella automaatioon tai siihen, miten se vaikuttaa heidän rooleihinsa. Strategisesti hyödynnetyt automaatioratkaisut lisäävät kuitenkin toiminnan tehokkuutta, vähentävät riskejä ja vapauttavat aikaa muihin lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

Langat pysyvät yhä yrityksesi käsissä, kun määrität strategiasi mukaiset kaupankäyntisäännöt ja automatisoit muun. Automaatioratkaisut auttavat sinua ja yritystäsi tehostamaan itseään toistavia manuaalisia prosesseja, jotta voit keskittyä muuhun päivittäiseen toimintaan ja suunnittelemaan yrityksesi tulevaisuutta.

Sinä päätät mitä tehtäviä ja kuinka suuren osan prosessista haluat automatisoida. Teemme yhteistyötä sekä Pohjoismaiden suurimpien yritysten ja yhteisöjen että pienten startup-yritysten kanssa. Osa niistä automatisoi koko prosessin, kun taas toiset hyödyntävät automaatioratkaisuja pienten ja aikaa vievien tehtävien hoitamiseen. 

Keskity kasvuun, jätä rutiinit koneille

Automatisoidut valuuttaratkaisut ovat erityisen hyödyllisiä silloin, kun yrityksesi toimii ulkomailla, aikoo laajentaa uusille markkinoille tai käsittelee useita eri valuuttoja.

AutoFX-ratkaisumme on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat siirtää työntekijöiden panoksen hallinnollisista tehtävistä strategian kannalta keskeisempiin osa-alueisiin. Ratkaisujemme ansiosta varainhoitajat ja taloushallinnon ammattilaiset voivat keskittyä siihen, että talousosasto tukee yrityksesi kasvua nyt ja tulevaisuudessa. 

Nordean AutoFX Suite hyödyntää modernia teknologiaa ja sisältää kaiken, mitä tarvitset tehokkaaseen kaupankäyntiin valuuttamarkkinoilla. Olemme Pohjoismaiden johtava pankki valuuttakaupan automatisoinnissa.

Työkalujemme avulla voit optimoida valuutanvaihdon, vähentää siihen liittyviä kuluja ja maksimoida yrityksesi kasvupotentiaalin. Mikä tärkeintä, Nordea AutoFX Suiten työkaluja hyödyntämällä sinulla jää enemmän aikaa liiketoiminnan kasvattamiseen ja asiakaspalveluun.

 

Lue lisää valuuttakaupan automatisaatiosta: