Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Auto FX Suite

Valuuttakaupan automatisointi tehostaa ulkomaankauppaa tekevien yritysten toimintaa ja vähentää manuaalista työtä. Pohjoismaiden johtavana valuuttakaupan automatisaatioratkaisuja tarjoavana pankkina Nordea tarjoaa automaattisia valuuttaratkaisuja yrityksen kasvun jokaiseen vaiheeseen.

Mitä on automaattinen valuuttakauppa?

Kansainvälisillä valuuttamarkkinoilla käydään kauppaa neljän eri maanosan aikavyöhykkeillä, 24 tuntia vuorokaudessa, viitenä päivänä viikossa. Kiivastahtiset valuuttamarkkinat vaativat jatkuvaa reagointia nopeisiin muutoksiin. Automatisoinnin käyttö voi tehostaa huomattavasti yrityksen valuuttakauppaan liittyviä toimintoja.

Nordea AutoFX -tuoteperheen ytimessä on valuuttakaupan optimointi. AutoFX -ratkaisujen kautta pystyt käymään valuuttakauppaa globaaleilla markkinoilla ympäri vuorokauden. AutoFX -tuoteperheen työkalut voivat auttaa hallitsemaan paremmin esimerkiksi valuuttamarkkinoiden volatiliteettivaikutuksia. 

Nordea AutoFX -tuoteperheen kolmen käyttäjäystävällisen työkalun avulla voit viedä yrityksesi valuuttakaupan uudelle tehokkuuden tasolle. AutoFX -ratkaisujen kautta tarkkailet vaihtokursseja, teet valuuttakauppaa ja hallinnoit valuuttatiliesi valuuttariskejä automaattisesti– jotta sinä voit keskittyä strategisempiin tehtäviin.

AutoFX IQ

Analysoi ja ennakoi valuuttatiliesi kassavirtaa fiksun päätöksenteon tueksi.

Lue lisää AutoFX IQ -palvelusta

AutoFX Liquidity Management

Automatisoi valuuttoihin liittyvä aikaa vievä likviditeetinhallinta ja vapauta aikasi muihin, strategisiin toimiin.

Lue lisää miten

AutoFX APIs Avautuu uuteen ikkunaan

Tee kauppaa ja hallitse riskejä reaaliaikaisesti integroimalla järjestelmäsi Nordean valuuttakaupan API-työkaluihin.

Tutustu FX API -ratkaisuihin Avautuu uuteen ikkunaan

Miksi automatisointi kannattaa?

Valuuttakaupan automatisointi on strateginen välttämättömyys

Valuuttakaupan automatisoinnin käyttöönottoa harkitessa on luontevaa pohtia sen oikeaa aloitustapaa. Mikä on sopiva automatisaation taso ja ovatko hyödyt haittoja suuremmat? Onko mahdollista menettää kontrolli kokonaan, jos koneille antaa pikkusormen? 

Näiden asioiden miettiminen on luonnollista. Kansainvälistä valuuttakauppaa seuratessa tulee kuitenkin nopeasti selväksi, että nykyisillä valuuttamarkkinoilla toimiminen vaatii jatkuvaa analyysiä ja nopeita reaktioita. 

Ympäristössä, jossa kilpailijat käyttävät sekunneissa kauppaa tekeviä valuuttakaupan automaatiotyökaluja, kyky pystyä analysoimaan vaihtokursseja ja muita valuuttamarkkinoiden signaaleja nopeasti on tarpeellinen.

Automatisaatiotyökaluja käytettäessä kontrolli on aina sinun käsissäsi: sinä määrittelet käytettävän valuuttariskipolitiikan ja suojaussääntöparametrit. Koneet ovat vain apuna valuuttakaupan toimissa ja yrityksesi päätöksenteossa. Ne voivat auttaa sinua pysymään ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu tänään, ja olemaan valmis huomisen haasteisiin.  

Keskity kasvuun
Keskeiset hyödyt

Haluatko tietää, miten Nordean AutoFX -ratkaisut voivat vauhdittaa yrityksesi ulkomaankauppaa ja kasvua?

Valuuttakaupan asiantuntijamme auttavat sinua optimoimaan valuuttakauppatoimintosi ottaen huomioon tämän päivän ja huomisen haasteet.

Avautuu uuteen ikkunaan

Lue lisää:

Lue lisää valuuttakaupan automatisaatiosta.