Vapauta aikaa ja resursseja hallinnoimalla valuuttalikviditeettiäsi automaattisesti

AutoFX Liquidity Management on Nordean palkittu työkalu, joka mahdollistaa valuutanvaihtojen ja likviditeetin hallinnan täysin automaattisesti. Sen avulla voit helpottaa päivittäisiä valuutanvaihtoon liittyviä työtehtäviäsi, jotta voit käyttää enemmän aikaa ydinliiketoimintaasi. Ottamalla AutoFX Liquidity Managementin käyttöösi varmistat, että sinulla on aina juuri oikeat valuuttasaldot päivän päätteeksi. AutoFX voi myös käydä kauppaa kiinteillä ja toistuvilla summilla spot-, swap- ja termiinimarkkinoilla.

Voit itse valita summat ja sen, kuinka suuren osan kaupoistasi haluat hoitaa automaattisesti. AutoFX-työkalu on tällä hetkellä käytössä kaikenkokoisissa yrityksissä. Sillä hoidetaan esimerkiksi pieniä aikaa vieviä tehtäviä suuryhtiöiden taloushallinnossa tai koko valuutanvaihtoprosessia pienemmissä yrityksissä.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Miten AutoFX toimii?
Keskeiset toiminnot
Tärkeimmät hyödyt yrityksellesi
Kenelle työkalu on tarkoitettu?

AutoFX Liquidity Management -työkalun hyödyt yrityksellesi

Valuutanvaihtoprosessien automatisointi auttaa myös halutun valuuttastrategian noudattamisessa ja samalla hallitsemaan valuuttalikviditeettiä mahdollisimman optimaalisesti. Työkalun avulla pääset yrityksessäsi eroon turhista manuaalisista tehtävistä ja voit keskittyä ydinliiketoimintaan. Avaimet käteen -ratkaisu – Nordea huolehtii työkalun asentamisesta toiveidesi mukaisesti.

AutoFX Liquidity Management -työkalun avulla:

  • Vapautat resursseja ja vähennät manuaalisia tehtäviä
  • Minimoit operatiiviset riskit ja inhimillisen virheen mahdollisuudet
  • Hallitset valuuttariskiä lähes reaaliajassa
  • Vältät suuria pitkän aikavälin negatiivisia tai positiivisia valuuttasaldoja, sillä valuuttamarkkinoiden liikkeet vaikuttavat toimintasi tulokseen
  • Vähennät turhia korkokuluja kattamalla negatiiviset tilisaldot automaattisesti spot- tai swap-kaupoilla.

Lisää aiheesta: