AutoFX Liquidity Management

AutoFX automatisoi valuuttasaldojen siirrot ja niihin liittyvät valuutanvaihdot asettamasi sääntöjen mukaan.

Vapauta aikaa ja resursseja hallinnoimalla valuuttalikviditeettiäsi automaattisesti

AutoFX Liquidity Management on Nordean palkittu työkalu, joka mahdollistaa valuutanvaihtojen ja likviditeetin hallinnan täysin automaattisesti. Sen avulla voit helpottaa päivittäisiä valuutanvaihtoon liittyviä työtehtäviäsi, jotta voit käyttää enemmän aikaa ydinliiketoimintaasi. Ottamalla AutoFX Liquidity Managementin käyttöösi varmistat, että sinulla on aina juuri oikeat valuuttasaldot päivän päätteeksi. AutoFX voi myös käydä kauppaa kiinteillä ja toistuvilla summilla spot-, swap- ja termiinimarkkinoilla.

Voit itse valita summat ja sen, kuinka suuren osan kaupoistasi haluat hoitaa automaattisesti. AutoFX-työkalu on tällä hetkellä käytössä kaikenkokoisissa yrityksissä. Sillä hoidetaan esimerkiksi pieniä aikaa vieviä tehtäviä suuryhtiöiden taloushallinnossa tai koko valuutanvaihtoprosessia pienemmissä yrityksissä.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Miten AutoFX toimii?

AutoFX automatisoi valuuttasaldojen siirrot ja niihin liittyvät valuutanvaihdot

Nordean AutoFX Liquidity Management on täysin automaattinen ratkaisu, jolla voit hallita yrityksesi valuuttavirtoja ja likviditeettiä. Voit antaa AutoFX Liquidity Management -työkalun hoitaa valuuttasaldojasi omien ohjeidesi mukaan, mikä poistaa tarpeen jatkuvasti valvoa valuuttatilejä ja tehdä spot- tai swap-kauppoja likviditeetin varmistamiseksi. Näin voit keskittyä tehtäviin, jotka tuottavat yrityksellesi enemmän lisäarvoa.

Keskeiset toiminnot
Tärkeimmät hyödyt yrityksellesi
Kenelle työkalu on tarkoitettu?

AutoFX Liquidity Management -työkalun hyödyt yrityksellesi

Valuutanvaihtoprosessien automatisointi auttaa myös halutun valuuttastrategian noudattamisessa ja samalla hallitsemaan valuuttalikviditeettiä mahdollisimman optimaalisesti. Työkalun avulla pääset yrityksessäsi eroon turhista manuaalisista tehtävistä ja voit keskittyä ydinliiketoimintaan. Avaimet käteen -ratkaisu – Nordea huolehtii työkalun asentamisesta toiveidesi mukaisesti.

AutoFX Liquidity Management -työkalun avulla:

  • Vapautat resursseja ja vähennät manuaalisia tehtäviä
  • Minimoit operatiiviset riskit ja inhimillisen virheen mahdollisuudet
  • Hallitset valuuttariskiä lähes reaaliajassa
  • Vältät suuria pitkän aikavälin negatiivisia tai positiivisia valuuttasaldoja, sillä valuuttamarkkinoiden liikkeet vaikuttavat toimintasi tulokseen
  • Vähennät turhia korkokuluja kattamalla negatiiviset tilisaldot automaattisesti spot- tai swap-kaupoilla.

Ota AutoFX Liquidity Management käyttöösi ja säästää aikaa ja resursseja.

Aseta omat kaupankäyntisäännöt ja anna AutoFX -työkalun hoitaa loput. Ota meihin yhteyttä, niin valuutta-asiantuntijamme auttavat sinut alkuun.

Lisää aiheesta: