Kysy Novalta Avautuu uuteen ikkunaan

Tutustu uusiin tapoihin, joilla pankki voi auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi

Monilla on hyviä ideoita, mutta vain harva onnistuu jalostamaan idean menestyväksi yritykseksi. Me tunnemme tärkeimmät menestyksen edellytykset, ja kasvuyritysyksikkömme on erikoistunut auttamaan kaltaisiasi kasvuun tähtääviä startup-yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa.

Luotettava kumppani, joka tuntee toimialasi

Startup & Growth -yksikössämme on kasvuyritysten toimintaan erikoistuneita asiantuntijoita, jotka palvelevat päivittäin yli 2 500:aa startup- ja kasvuyritystä. Me tarjoamme käyttöösi monipuolisen verkostomme ja asiantuntemuksemme eri toimialoilta aina teknologiasta lääketieteen liiketoimintaan. 

Saat ennen kaikkea aina omaan toimialaasi ja tilanteeseesi räätälöityä neuvontaa. Mentorointimme avulla voit kiihdyttää yrityksesi nopeaan kasvuun.

Meillä on kasvuyritysyksikköjä kaikissa Pohjoismaissa. Niiden tehtävänä on auttaa yrityksiä muun muassa jakamalla tietoa sekä hyödyntämällä pohjoismaista verkostoamme.

Seuraa Suomen Startup & Growth yksikköä Twitterissä!Avautuu uuteen ikkunaan

Unelmiesi verkostoitumismahdollisuudet ulottuvillasi

Menestyvät startupit tekevät läpimurtoja kansainvälisille markkinoille, solmivat tuottoisia yhteistyösopimuksia ja saavat pääomasijoituksia kansainvälisiltä riskisijoittajilta. Siinä verkostoituminen on merkittävässä roolissa.

Meidän avullamme pääset osaksi sekä paikallisia että pohjoismaisia startup-ekosysteemejä sekä tutustumaan yhteistyökumppaneihimme ja asiakkaisiimme ympäri maailmaa. Voit liittyä kansainväliseen startup-verkostoon ja tehdä yhteistyötä johtavien kasvuasiantuntijoiden ja kiihdyttämöiden kanssa.

Saat tilaisuuden solmia yhteistyösopimuksia ja hankkia rahoittajia kasvuyritystapahtumissa ja yhteistyötiloissa, kuten Kasvu OpenissaAvautuu uuteen ikkunaan ja Maria 01:ssä.Avautuu uuteen ikkunaan Kerromme sinulle myös kaikista yrityksellesi sopivista kumppaneista.

Autamme sinua tutustumaan oikeisiin ihmisiin, jotta saisit kattavasta verkostostamme kaiken irti.

Laajenna verkostoasi Nordea Trade Clubissa. Tutustu kansainvälisiin liiketoimintakumppaneihin helposti verkossa. Nordea Trade Club on ilmainen kaikille yritysasiakkaillemme. Lue lisää Nordea Trade Clubista

Kiihdytä kasvua sopivalla rahoituksella

Jos eri rahoitusmahdollisuuksia tuntuu olevan loputtomasti, keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, mikä olisi juuri tämänhetkiseen tilanteeseesi sopivin vaihtoehto. Tarjoamme joustavia rahoitusratkaisuja kasvu-urallesi ja esittelemme startup-yrityksesi sopiville yhteistyökumppaneille.

Laajaan rahoitusvaihtoehtojen valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi:

  • yrityksellesi sopivat Nordean rahoitustuotteet
  • syndikoitu rahoitus paikallisilta ja pohjoismaisilta sijoittajilta (riskisijoittajilta ja bisnesenkeleiltä) 
  • rahoitus Nordean yksityisiltä sijoittaja-asiakkailta
  • joukkorahoitus
  • pienille ja keskisuurille yrityksille räätälöidyt senior ja junior lisälainat ja PK-bondit
  • yhteistyö paikallisten valtiollisten yritysavustus- ja takausinstituutioiden kanssa.