Luotettava kumppani, joka tuntee tarpeesi

Startup & Growth -yksikkömme on erikoistunut palvelemaan kasvuyrityksiä ja voimakasta kasvua tavoittelevia aikaisen vaiheen yrityksiä. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, ja olla kumppanina tukemassa kasvua ja menestystä yrityksen koko elinkaaren ajan. 

Panostamme erinomaiseen asiakaskokemukseen, ja käytämme runsaasti aikaa mentorointiin ja osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme kilpailukykyisimmät lainaratkaisut erityisesti aikaisen vaiheen ja voimakkaan kasvun tarpeisiin. Tiimiimme kuuluu myös startup-yrittäjän varallisuudenhoidon ja neuvonnan tarpeisiin erikoistunut Startup & Growth Private Banker. Nordean yritysasiakkaana saat käyttöösi myös kattavat ratkaisut osakas- ja yrityskaupparahoitukseen, sekä kansainvälistä tunnustusta niittäneet maksuliikenne- ja ulkomaankaupan palvelut. Palvelemme 24/7 sekä henkilökohtaisissa että yrityksen pankkiasioissa.

Kumppanimme: Vahva verkosto Suomessa ja maailmalla

Laajaa verkostoamme hyödyntäen yhdistämme kasvunälkäiset yritykset johtaviin pääomasijoittajiin, kiihdyttämöihin ja muihin kasvusidosryhmiin. Näin vahvistamme suomalaista kasvuekosysteemiä ja lisäämme menestyksen edellytyksiä.  

VC-rahastot ja venture partnerit saavat kohdeyrityksensä nopeamman kasvun tielle järjestämämme syndikoidun rahoituksen avulla. Asiakaskunnastamme löytyy heille runsaasti potentiaalisia uusia kohdeyrityksiä. Tarjoamme myös pääomakutsujen siltarahoitusta ja toimimme aktiivisena välittäjänä exit-vaiheessa. Rahastoja kohtaan toimimme lisäksi sijoittajan roolissa. 

Suuryritysasiakkaidemme M&A ja R&D -osastot löytävät scouting-palvelumme avulla asiakaskunnastamme mielenkiintoisia kohteita.

Kiihdyttämöt ja kasvusidosryhmät, kuten FiBANAvautuu uuteen ikkunaan, Kasvu OpenAvautuu uuteen ikkunaan ja Maria 01Avautuu uuteen ikkunaan, saavat kauttamme uusia asiakkaita, mentoreita, kouluttajia, esiintyjiä ja tukea. 

Asiakkaamme: Yrittäjät, jotka eivät tyydy tavalliseen

  • Jo 75% suomalaisista startupeista on valinnut meidät kumppanikseen kasvun rakentamiseen. 
  • Asiakaskuntaamme kuuluu 2500 skaalautuvan liiketoimintamallin yritystä eri puolilta Suomea.
  • Meillä on pitkä kokemus eri toimialojen asiakkuuksista, erityisesti teknologia- ja terveysliiketoiminnasta. 
  • Jopa puolella asiakkaistamme on käytössään Nordean lainaratkaisu.
  • Meillä on kasvuyritysyksikköjä kaikissa Pohjoismaissa. Niiden tehtävänä on auttaa yrityksiä muun muassa jakamalla tietoa sekä hyödyntämällä pohjoismaista verkostoamme.
  • Etsimme asiakkaidemme joukosta aktiivisesti kumppaneita Nordean palvelukehitykseen ja kohdeyrityksiä omaan venture-toimintaamme. 

 

Luotettava kumppani, joka tuntee toimialasi

Haluatko nousta seuraavalle tasolle?
Täytä yhteydenottopyyntö!