Kasvuyrityksen rahoitus

Kasvun rahoitukseen on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja. Autamme sinua löytämään yrityksesi tarpeeseen sopivimmat rahoitusratkaisut, ja optimoimaan rahoitusrakennetta pitkällä tähtäimellä.

Tähtäimessä nopea kasvu?

Yrityksen kasvaessa liiketoiminnan pyörittäminen ja investoinnit vaativat runsaasti pääomaa, mutta rahoituksen ei tarvitse olla startup-yrityksen kasvun pullonkaula. Tarjoamme monipuolista rahoitusta myös alkuvaiheen ja nopean kasvun tarpeisiin.  Asiantuntijamme auttavat räätälöimään liiketoimintasi kehitystä ja vahvaa omistajuutta tukevan rahoituspaketin.

Ota yhteyttä!

Kasvuyritysyksikkömme palvelee startupeja ja kasvuyrityksiä ympäri Suomen. Aloitetaan keskustelu yrityksesi liiketoimintasuunnitelmasta, ja katsotaan kuinka palvelumme ja verkostomme voivat auttaa sinua menestymään! 

Kasvulaina

 Kasvulaina on liiketoiminnassaan pidemmälle ehtineen startupin työkalu, jolla pyritään mahdollistamaan liikevaihdon voimakas kasvu. Kasvulaina tyypillisesti yhdistetään yhteen tai useampaan muuhun rahoitusinstrumenttiin, ja koko rahoituspaketin vakuusjärjestely muotoillaan tarkoituksenmukaiseksi.

Venture Funding

Venture Funding on Nordean kehittämä palvelukonsepti, jossa yhdistämme ammattisijoittajat sekä varakkaat yksityiset sijoittaja-asiakkaamme ja pääomaa tarvitsevat kasvuyritykset. Venture Funding soveltuu parhaiten jo hieman kokeneemmille ja pidemmällä oleville yrityksille, jotka hakevat suurempaa rahoituspakettia. 

Joukkorahoitus

 Joukkorahoitus on näkyvä tapa kerätä uutta pääomaa digitaalisesti. Se soveltuu erinomaisesti kuluttajaliiketoiminnan ja vahvan tarinankerrontaa hyödyntävien alkuvaiheen yritysten rahoituksen lähteeksi. Joukkorahoitus mahdollistaa pienten kertasijoitusten myötä suuren osakas- ja kannattajakunnan rakentamisen.  

Tutustu joukkorahoitukseen tarkemmin tästä. 

Startup-laina

Startup-laina soveltuu hyvin alkuvaiheessa olevalle yritykselle, jolla on jo konkreettisia sopimuksia tai vahvat edellytykset kaupallisen kassavirran luomiseksi. Vakuusehdot ovat joustavat ja räätälöidään tapauskohtaisesti.

Juniorlaina

Juniorlaina on tapa rahoittaa kasvua pitäen yrityksen omistusosuudet ennallaan. Etsimme verkostostamme tarpeen mukaan tilanteeseesi sopivan juniorlaina-kumppanin täydentämään kasvulainaamme. 

Tähtäimessä nopea kasvu?

Ei ole sattumaa, että yli 75% suomalaisista startup-yrityksistä on valinnut kumppanikseen Nordean. Kasvuyritysyksikkömme on erikoistunut auttamaan kasvuun tähtääviä startup-yrityksiä ja tarjoaa käyttöösi monipuolisen asiantuntemuksen ja laajan valikoiman rahoitusratkaisuja.