AutoFX Hedging

Suojaudu valuuttariskiltä automatisoidun valuuttasuojauksen avulla

Helpota valuuttasuojauksia – tinkimättä kontrollista

Nordean AutoFX Hedging auttaa hallitsemaan valuuttariskiä järjestelmällisesti oman valuuttastrategiasti mukaisesti – ja ennennäkemättömän helposti. Se on täysin käyttövalmis paketti, jonka saat käyttöösi jopa muutamassa tunnissa. Sen avulla voit vähentää kansainväliseen liiketoimintaan liittyviä valuuttariskejä helpommin kuin koskaan. Voit määritellä valuuttasuojaukseen omat sääntösi – näin säilytät prosessin hallinnan itselläsi.


Katso, miten AutoFX Hedging auttaa yritystäsi suojautumaan valuuttariskiltä

Miten AutoFX Hedging toimii?

AutoFX Hedgingin käyttö onnistuu helposti nettiselaimella. Se tehostaa perinteistä valuuttasuojausta automatisoimalla valuuttariskin laskennan ja virtaviivaistamalla koko valuuttasuojausprosessin.  


Sen ansiosta voit unohtaa virheille alttiin manuaalisen työn ilman, että menetät kontrollin. Voit varmistaa aina ennen suojausten tekemistä, että ne ovat sellaisia kuin niiden pitää – ja vaikka halutessasi poiketa strategiasta. Automaatio ei tarkoita, että teknologia korvaisi sinut tai vähentäisi oman roolisi merkitystä. Sinun ei vain tarvitse itse laskea kaikkea manuaalisesti. Tämä vapauttaa sen sijaan aikaasi enemmän lisäarvoa tuottavaan strategiseen suunnittelutyöhön. Voit keskittyä laatimaan valuuttariskin hallinnan periaatteita ja rakentamaan toimivaa suojausstrategiaa. Sinun tehtäväsi on määritellä työkaluun haluamasi säännöt sekä valvoa, arvioida ja muokata suojausprosesseja.


Automatisoitu valuuttakaupankäynnin prosessi voisi näyttää esimerkiksi tältä: 

 

  1. Tunnista yrityksesi valuuttariskit ja määrittele suojausstrategia.
  2. Kirjaa strategia AutoFX Hedging -alustalle. Tätä ei tarvitse tehdä kuin kerran.
  3. Nouda tilaukset ERP-järjestelmästäsi yhdellä painalluksella – ilman raskasta integraatiota
  4. AutoFX Hedging yhdistää tilaukset ja avoimet valuuttakaupat – ja kertoo mitä kauppoja sinun pitäisi strategiasi mukaan tehdä.
  5. Halutessasi voit poiketa strategiasta – sekin on nyt helpompaa.
  6. Toteuta kaupat AutoFX Hedging-alustalla yhdellä klikkauksella.


Kaupankäyntiä varten ei tarvitse siirtää tietoja tai lähetellä sähköposteja, sillä kaikki hyväksynnät ja dokumentaatio hoituvat suoraan AutoFX Hedging -alustalla.  

Voit käyttää yksittäisiä tilauksia, laskuja tai suuntaa-antavia kassavirtaennusteita valuuttasuojauksen pohjana AutoFX Hedging -alustalla. Valitse 1-to-1 Hedging, jos haluat suojata yksittäisiä tilauksia tai laskuja, tai Forecast Hedging, jolloin voit päivittää kassavirtaennusteita helposti.   

  

AutoFX Hedging -alustan toiminnallisuudet
Tärkeimmät edut
Kenelle AutoFX Hedging sopii?

AutoFX Hedging auttaa säästämään resursseja

Ammattitaitoiset valuutta-asiantuntijamme auttavat valuuttasuojauksen automatisoinnissa suojausstrategiasi ja -tarpeesi huomioiden.