Mitä FX API -valuuttarajapinnat ovat?

Ohjelmointirajapinta eli API (Application Programming Interface) on välittäjäsovellus, joka mahdollistaa kahden ohjelman tai järjestelmän keskustelun keskenään. Valuuttakaupassa API -ratkaisujen avulla voidaan automatisoida tehtäviä, jotka yleensä hoidettaisiin puhelimitse tai erillisillä alustoilla. Saat parhaan hyödyn automaattisesta valuuttakaupasta, kun integroit omat järjestelmäsi, esimerkiksi ERP-järjestelmän tai Excelin, suoraan Nordean AutoFX API ratkaisuihin, joiden kautta voit toteuttaa valuuttakauppoja ja hakea tarvitsemiasi tietoja reaaliaikaisesti – ja täysin automaattisesti.

Nordean FX API -valuuttarajapinnat

Voit valita kahden erityyppisen API:n, ns. Trading API:n ja Information API:n, välillä omien tarpeidesi mukaan. Kaupankäyntirajapintojen avulla voit automatisoida kaiken kaupankäyntisi, yksinkertaisista spot-valuutanvaihdoista monimutkaisiin suojausstrategioihin. Tietorajapintojen kautta voit noutaa reaaliaikaisia valuuttakursseja ja käyttää niitä sisäisissä prosesseissasi, kuten raportoinnissa, laskelmissa ja sijoituspäätöksissä. Voit myös hakea aiempia kaupankäyntitietojasi kirjanpitoa ja muita kauppojen jälkeen tehtäviä toimenpiteitä varten.

 

Market Order API

Tee valuuttakauppaa yrityksesi omista järjestelmistä täysin reaaliaikaisesti, esimerkiksi perustuen laskutukseen ja maksutietoihinne.

Tutustu Market Order API -ratkaisuun

FX Listed Rates API

Käy spot-kauppaa etukäteen ilmoitetuilla kiinteillä kursseilla, jotka ovat vain tietyn ajan voimassa (esim. 24 tunnin kiinteä hinta, mukaan lukien viikonloput).

Tutustu FX Listed Rates API -ratkaisuun

Trade Retriever API Avautuu uuteen ikkunaan

Nouda historiallisia kaupankäyntitietojasi ja hoida kaupan jälkeiset toimenpiteet ja kirjanpito automaattisesti.

Lue lisää Trade Retriever API:n mahdollisuuksista Avautuu uuteen ikkunaan

Pricing API Avautuu uuteen ikkunaan

Nouda nykyiset valuuttakauppakurssit (spot, swap ja forward) täysin reaaliaikaisesti.

Lue lisää Pricing API:stamme Avautuu uuteen ikkunaan

Minkä valuuttarajapinnan valitsisin?
Tärkeimmät hyödyt yrityksellesi
Minkälaisille yrityksille FX API -ratkaisut toimivat?