AutoFX APIs

Automatisoi valuuttakaupankäyntisi ja suojaudu riskeiltä reaaliaikaisesti kytkemällä järjestelmäsi Nordean helppokäyttöisiin AutoFX API -valuuttarajapintoihin. Täysin vaivatonta kaupankäyntiä omilla ehdoillasi ja prosesseillasi.

Mitä FX API -valuuttarajapinnat ovat?

Ohjelmointirajapinta eli API (Application Programming Interface) on välittäjäsovellus, joka mahdollistaa kahden ohjelman tai järjestelmän keskustelun keskenään. Valuuttakaupassa API -ratkaisujen avulla voidaan automatisoida tehtäviä, jotka yleensä hoidettaisiin puhelimitse tai erillisillä alustoilla. Saat parhaan hyödyn automaattisesta valuuttakaupasta, kun integroit omat järjestelmäsi, esimerkiksi ERP-järjestelmän tai Excelin, suoraan Nordean AutoFX API ratkaisuihin, joiden kautta voit toteuttaa valuuttakauppoja ja hakea tarvitsemiasi tietoja reaaliaikaisesti – ja täysin automaattisesti.

Nordean FX API -valuuttarajapinnat

Voit valita kahden erityyppisen API:n, ns. Trading API:n ja Information API:n, välillä omien tarpeidesi mukaan. Kaupankäyntirajapintojen avulla voit automatisoida kaiken kaupankäyntisi, yksinkertaisista spot-valuutanvaihdoista monimutkaisiin suojausstrategioihin. Tietorajapintojen kautta voit noutaa reaaliaikaisia valuuttakursseja ja käyttää niitä sisäisissä prosesseissasi, kuten raportoinnissa, laskelmissa ja sijoituspäätöksissä. Voit myös hakea aiempia kaupankäyntitietojasi kirjanpitoa ja muita kauppojen jälkeen tehtäviä toimenpiteitä varten.

 

Market Order API

Tee valuuttakauppaa yrityksesi omista järjestelmistä täysin reaaliaikaisesti, esimerkiksi perustuen laskutukseen ja maksutietoihinne.

Tutustu Market Order API -ratkaisuun

FX Listed Rates API

Käy spot-kauppaa etukäteen ilmoitetuilla kiinteillä kursseilla, jotka ovat vain tietyn ajan voimassa (esim. 24 tunnin kiinteä hinta, mukaan lukien viikonloput).

Tutustu FX Listed Rates API -ratkaisuun

Trade Retriever API Avautuu uuteen ikkunaan

Nouda historiallisia kaupankäyntitietojasi ja hoida kaupan jälkeiset toimenpiteet ja kirjanpito automaattisesti.

Lue lisää Trade Retriever API:n mahdollisuuksista Avautuu uuteen ikkunaan

Pricing API Avautuu uuteen ikkunaan

Nouda nykyiset valuuttakauppakurssit (spot, swap ja forward) täysin reaaliaikaisesti.

Lue lisää Pricing API:stamme Avautuu uuteen ikkunaan

Minkä valuuttarajapinnan valitsisin?

Näin FX API:t toimivat

Voit valita kahden erityyppisen rajapinnan, kaupankäyntirajapinnan ja tietorajapinnan, välillä omien tarpeidesi mukaan. Kaupankäyntirajapintojen avulla voit automatisoida kaiken kaupankäyntisi, yksinkertaisista spot-valuutanvaihdoista monimutkaisiin suojausstrategioihin. Päätät itse, mikä laukaisee kaupan – esimerkiksi jokin toimeksianto, maksu tai tietty valuuttasaldo, joka toteutuu järjestelmässäsi. Tietorajapintojen kautta voit noutaa reaaliaikaisia valuuttakursseja ja käyttää niitä sisäisissä prosesseissasi, kuten raportoinnissa, laskelmissa ja sijoituspäätöksissä. Voit myös hakea aiempia kaupankäyntitietojasi kirjanpitoa ja muita kauppojen jälkeen tehtäviä toimenpiteitä varten.

Market Order API ja FX Listed Rates API ovat valuuttakaupankäyntirajapintoja, joiden avulla voit tehdä spot-, swap- ja termiinikauppoja reaaliaikaisilla kursseilla tai spot-kauppoja etukäteen ilmoitetulla kiinteällä kurssilla, joka on voimassa esimerkiksi 24 tuntia.

Pricing API ja Trade Retriever API ovat tietotyökaluja, joiden avulla pääset käsiksi ajantasaisiin spot-, swap- ja termiinimarkkinakursseihin, haet tietoja aiemmin tekemistäsi kaupoista ja hoidat kirjanpitosi automaattisesti.

 

Tärkeimmät hyödyt yrityksellesi
Minkälaisille yrityksille FX API -ratkaisut toimivat?

Kiinnostuitko AutoFX API -ratkaisujen mahdollisuuksista?

AutoFX API -rajapinnat tukevat suoraa kaupankäyntiä ja tietojenkäsittelyä omissa järjestelmissäsi. Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

Lue lisää aiheesta: