Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Woman watching computer screen

FX Market Order API

FX Market Order API automatisoi valuuttamaksut ja -suojan ja säästää näin aikaasi.

Tee yrityksesi valuuttakaupasta vaivattomampaa

FX Market Order API:llamme yrityksesi on mahdollista käydä valuuttakauppaa omista järjestelmistä, esimerkiksi perustuen laskutukseen ja maksutietoihinne.

  • Automatisoimalla säästät aikaa ja voimavaroja
  • Taloussuunnittelu on helpompaa ja ennustettavampaa
  • Vaatii vain vähäisen IT-integroinnin

Automatisoitu likviditeetin- ja riskinhallinta

FX Market Order API:lla voit muuntaa valuuttaa markkinakurssiin suoraan omista järjestelmistäsi itse rakentamillanne säännöillä. Voit tehdä spot-kauppaa, termiinejä ja swappeja. 

APIn avulla ERP-järjestelmäso voidaan esimerkiksi ohjelmoida vaihtamaan saapuvat USD-maksut  automaattisesti euroiksi. API tekee tämän valitsemallasi arvopäivällä, tai jopa valuuttaswappina. Toisaalta, jos haluat säännöllisesti tasata tilien saldoja, API voi automatisoida halutut vaihdot tai swapit.

Näin API:t toimivat

API (Application Programming Interface) on välittäjä, joka mahdollistaa kahden sovelluksen tai järjestelmän keskinäisen keskustelun. Se mahdollistaa sellaisten tehtävien automatisoinnin, jotka yleensä hoidetaan manuaalisesti. Se mahdollistaa yrityksesi ja Nordean järjestelmien välisen yhteyden.

API tuotteemme ovat saatavilla Open Banking alustalla Avautuu uuteen ikkunaanasiakkaille, ja joissain tapauksissa kolmansille osapuolille. Tervetuloa tutkimaan ratkaisujamme  sandbox-ympäristöömmeAvautuu uuteen ikkunaan, jossa voit varmistaa tekniset valmiudet käyttää APIa. 

Mahdolliset riskit

Jos käytte FX Market Order API:n kautta kauppaa finanssijohdannaisilla, yrityksenne tulee tiedostaa ja ymmärtää mahdolliset riskit. API:n kautta sovittu valuutanvaihto on sitova, riippumatta siitä mitä markkinakursseille ja kaupallisille sopimuksillenne, joita teidän on tarkoitus suojata, tapahtuu.

Lisätietoa valuuttatermiineistä ja -swapeista löydätte asianomaisesta KIDistäAvautuu uuteen ikkunaan (avaintietoesite).

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Nordean yhteyshenkilöönne tai lähetä meille sähköpostia.

Ota yhteyttä Avautuu uuteen ikkunaan