FX Listed Rates API voi auttaa yritystäsi parantamaan kilpailukykyä

Voimme auttaa yritystäsi kasvamaan ja automatisoimaan toiminnan tarjoamalla automaattisen yhteyden järjestelmiemme välillä ja turvaamalla kiinteän valuuttakurssin yrityksesi ulkomaisille asiakkaille.

Ominaisuudet

  • Tarjoamalla hintoja ja maksuja paikallisessa valuutassa voit kasvattaa liiketoimintaanne ja lisätä myyntiä
  • Riippumatta valuuttaheilahteluista voit tarjota vakaat hinnat ulkomaisessa valuutassa
  • Vaatii vain vähäisen IT-integroinnin

Näin FX Listed Rate API voi edistää liiketoimintaasi

FX Listed Rate API on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat tehdä rajat ylittävää kauppaa ja samalla minimoida valuuttariskin. API voi integroida kiinteät valuuttakurssit suoraan sovelluksiinne tai järjestelmiinne ennalta sovituille ajanjaksoille, jopa 24 tunniksi. Me voimme tarjota myös kiinteän valuuttanoteerauksen viikonlopun yli. 

Yli 90 % prosenttia verkkokauppojen asiakkaista haluaa, että tuotteiden ja palveluiden hinnat on noteerattu heidän omassa valuutassaan. Ilman tätä mahdollisuutta 1/3 jättää ostoksensa kokonaan tekemättä. Integroimalla kiinteät valuuttakurssit järjestelmiisi voit lisätä yrityksesi myyntiä ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Pienennät myös valuuttariskiä, koska vaihtokurssi on selvillä sovitulle ajalle. Katteesi on turvattu riippumatta siitä, mitä valuuttaa asiakkaanne haluaa käyttää. 

FX Listed Rate API:a voi hyödyntää myös fyysisten tuotteiden ja palveluiden myynnissä. 

Näin API:t toimivat

API (Application Programming Interface) on välittäjä, joka mahdollistaa kahden sovelluksen tai järjestelmän keskinäisen keskustelun. Se mahdollistaa sellaisten tehtävien automatisoinnin, jotka yleensä hoidetaan manuaalisesti. Se mahdollistaa teidän ja Nordean järjestelmien välisen yhteyden.

API tuotteemme ovat saatavilla Open Banking PlatformillammeAvautuu uuteen ikkunaan asiakkaille, ja joissain tapauksissa kolmansille osapuolille. Tervetuloa tutkimaan ratkaisujamme sandbox-ympäristöömmeAvautuu uuteen ikkunaan, jossa voitte varmistaa tekniset valmiutenne käyttääk APIa. 

Teidän tulee tiedostaa ja ymmärtää mahdolliset riskit kun käytte SPOT kauppaa Listed Rates API:lla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Nordean yhteyshenkilöönne tai lähetä meille sähköpostia.

Ota yhteyttä Avautuu uuteen ikkunaan