Yhteiskuntavastuu

Hyvät taloustaidot auttavat menestymään ja navigoimaan eteenpäin niin elämässä kuin liike-elämässä. Me haluamme, että oman talouden hallinnan ja yrittäjyden taidot ovat kaikkien saatavilla, ja siksi autamme vuosittain yli 100 000 suomalaista vastuullisuushankkeissamme.

Nuorten talousosaamisen tukeminen ja senioreiden digiopastus

Nuorten talousosaamisen tukeminen ja senioreiden digiopastus

Nuorten etätaloustyöpajat

Järjestämme oppilaitoksille etätaloustyöpajoja. Pajoissa tutustutaan yrittäjyyteen, säästämiseen ja sijoittamiseen, sekä oman talouden hoitoon. Jo yli 4000 oppilasta ympäri Suomea on osallistunut talouden etätyöpajaan.

Ilmoittautuminen syksyn 2021 Oman talouden eväät ja Matkalla miljonääriksi -etätyöpajoihin on päättynyt. Kevään 2022 osalta ilmoittautuminen alkaa joulukuun alussa.

Ilmoita luokkasi Oman talouden eväät -etätyöpajaanAvautuu uuteen ikkunaan.Avautuu uuteen ikkunaan

Ilmoita luokkasi yläkoululaisille suunnattuihin Matkalla miljonääriksi -etätyöpajoihinAvautuu uuteen ikkunaan

“Oppitunti oli aivan mahtava, oppilaita osallistava ja oppilaiden osaamistason hyvin huomioonottava. Opettajanakin nautin, kun toinen veti oppituntia ja pääsin itse kuuntelemaan.” 

Nuorten EtäTET

Olemme järjestäneet nuorten TET-jaksoja etänä Teamsin välityksellä syksystä 2020 alkaen ja ne ovat osoittautuneet suosituiksi: ”Tämä oli paras TET ja opin tästä paljon uutta raha-asioihin, talouteen ja muuhun tärkeään.” Lue lisää EtäTET:staAvautuu uuteen ikkunaan.

Syksyllä 2021 järjestämme 8. ja 9. luokkalaisille kaksi valtakunnallista EtäTET-jaksoa. Toisen TET-jakson järjestämme yhteistyökumppanimme 4Hn kanssa ja toinen TET-jakso on Nordean oma.

Yhteiskuntavastuu - Nuoret - small

Opastamme vuosittain yli 10 000 senioria digitaalisten palveluiden käytössä

Tulevaisuudessa digitaalisten talouslukutaitojen hallinta korostuu entisestään ja opastuksella haluamme tukea ikäihmisten mahdollisuutta osallistua yhteiskunnan toimintaan täysivaltaisina kansalaisina. 

Digineuvontaa sivuilta löydät opastusta digitaaliseen pankkiasiointiin. 

Toimimme yhteistyössä Enter ryAvautuu uuteen ikkunaan, Valli ryAvautuu uuteen ikkunaan, Savonetti ryAvautuu uuteen ikkunaan, Mukanetti ry,Avautuu uuteen ikkunaanJoen severi ryAvautuu uuteen ikkunaan ja Turun kansalliset seniorit ryAvautuu uuteen ikkunaan:n kanssa.

Yhteiskuntavastuu - Seniorit - small

Yrityskylä
Taloussankari-peli
Bisneskurssit
Taloustaitohanke
Matkalla-hanke

TAT Talous ja nuoret Avautuu uuteen ikkunaan

TAT Talous ja nuoret on valtakunnallinen vaikuttaja, joka auttaa nuoria talous- ja työelämätaitojen kehittämisessä sekä innostaa ja tutustuttaa nuoria yrittäjyyteen.

Siirry TAT-Talous ja nuoret verkkosivulle Avautuu uuteen ikkunaan

Vamos! Avautuu uuteen ikkunaan

Vamos tukee 16–29-vuotiaita nuoria pärjäämään arjessa. Hanke auttaa muun muassa raha-asioihin, mielenterveyteen, asumiseen sekä tulevaisuuden suunnitteluun liittyvissä asioissa.

Siirry Vamoksen verkkosivuille Avautuu uuteen ikkunaan

Plan International Avautuu uuteen ikkunaan

Lastenoikeusjärjestö Plan ajaa lasten ja nuorten oikeuksia ja tasa-arvoa. Järjestön tavoitteena on edistää muun muassa lasten koulutusta, terveyttä ja osallistamista päätöksentekoon heitä koskevissa asioissa

Siirry Plan Internationalin verkkosivulle Avautuu uuteen ikkunaan