Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Yhteiskuntavastuu

Hyvät taloustaidot auttavat menestymään ja navigoimaan eteenpäin niin elämässä kuin liike-elämässä. Me haluamme, että oman talouden hallinnan ja yrittäjyden taidot ovat kaikkien saatavilla, ja siksi autamme vuosittain yli 100 000 suomalaista vastuullisuushankkeissamme.

Nuorten talousosaamisen tukeminen ja senioreiden digiopastus

Nuorten talousosaamisen tukeminen ja senioreiden digiopastus

Nuorten etätaloustyöpajat

Järjestämme oppilaitoksille etätaloustyöpajoja. Pajoissa tutustutaan yrittäjyyteen, säästämiseen ja sijoittamiseen, sekä oman talouden hoitoon. Jo yli 3000 oppilasta ympäri Suomea on osallistunut talouden etätyöpajaan.

Kevään 2021 työpajoihin ilmoittautuminen on käynnissä. Voit ilmoittaa luokkasi etätaloustyöpajaan tästä linkistä.Avautuu uuteen ikkunaan

“Oppitunti oli aivan mahtava, oppilaita osallistava ja oppilaiden osaamistason hyvin huomioonottava. Opettajanakin nautin, kun toinen veti oppituntia ja pääsin itse kuuntelemaan.” 

Nuorten EtäTET

Nordean EtäTET järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2020.  Lue lisää EtäTET:staAvautuu uuteen ikkunaan.

Teams- yhteydellä toteutettava EtäTET koostuu erilaisista talouslukutaidon ja yrittäjyyden - työpajoista. Nuoret oppivat EtäTET- jaksolla monenlaisia työelämätaitoja. EtäTET jakso on tarkoitettu 8.-9. luokkalaisille oppilaille valtakunnallisesti. 

Ilmoittautuminen vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen 19.3. mennessä.

Yhteiskuntavastuu - Nuoret - small

Opastamme vuosittain yli 10 000 senioria digitaalisten palveluiden käytössä

Tulevaisuudessa digitaalisten talouslukutaitojen hallinta korostuu entisestään ja opastuksella haluamme tukea ikäihmisten mahdollisuutta osallistua yhteiskunnan toimintaan täysivaltaisina kansalaisina. 

Toimimme yhteistyössä Enter ryAvautuu uuteen ikkunaan, Valli ryAvautuu uuteen ikkunaan, Savonetti ryAvautuu uuteen ikkunaan, Mukanetti ry,Avautuu uuteen ikkunaanJoen severi ryAvautuu uuteen ikkunaan ja Turun kansalliset seniorit ryAvautuu uuteen ikkunaan:n kanssa.

Yhteiskuntavastuu - Seniorit - small

Yrityskylä
Taloussankari-peli
Bisneskurssit
Taloustaitohanke
Matkalla-hanke

TAT Talous ja nuoret Avautuu uuteen ikkunaan

TAT Talous ja nuoret on valtakunnallinen vaikuttaja, joka auttaa nuoria talous- ja työelämätaitojen kehittämisessä sekä innostaa ja tutustuttaa nuoria yrittäjyyteen.

Siirry TAT-Talous ja nuoret verkkosivulle Avautuu uuteen ikkunaan

Vamos! Avautuu uuteen ikkunaan

Vamos tukee 16–29-vuotiaita nuoria pärjäämään arjessa. Hanke auttaa muun muassa raha-asioihin, mielenterveyteen, asumiseen sekä tulevaisuuden suunnitteluun liittyvissä asioissa.

Siirry Vamoksen verkkosivuille Avautuu uuteen ikkunaan

Plan International Avautuu uuteen ikkunaan

Lastenoikeusjärjestö Plan ajaa lasten ja nuorten oikeuksia ja tasa-arvoa. Järjestön tavoitteena on edistää muun muassa lasten koulutusta, terveyttä ja osallistamista päätöksentekoon heitä koskevissa asioissa

Siirry Plan Internationalin verkkosivulle Avautuu uuteen ikkunaan

4H Avautuu uuteen ikkunaan

4H on kansainvälinen ja sitoutumaton käytännön ja kädentaitoja opettava nuorison neuvontajärjestö. Järjestön päätavoitteita ovat työ-, yrittäjyys- ja kansainvälisyyskasvatus sekä sosiaalisten taitojen kehittäminen.

Siirry 4H verkkosivulle Avautuu uuteen ikkunaan