Tule Nordean henkilöasiakkaaksi

Pankkipalveluiden avaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Verkossa avaat pankkipalvelut ja tilaat kortin muutamassa minuutissa – käymättä pankissa.

Tule Nordean asiakkaaksi verkossa

Pankkipalveluiden avaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Verkossa avaat pankkipalvelut ja tilaat kortin muutamassa minuutissa – käymättä pankissa. Jos olet yli 18-vuotias ja sinulla on pankkitunnukset johonkin toiseen pankkiin, täytä hakemus.

Lue lisää ja tule henkilöasiakkaaksi

Avaa lapselle tili ja palvelut Nordeaan

Nyt myös lapsen tilin avaaminen onnistuu kätevästi verkossa. Voit avata verkossa muitakin pankkipalveluja ja tilata alaikäiselle lapsellesi vaikka Nordea Debit -kortin.

Lue lisää ja avaa tili lapselle

Tule Nordean yritysasiakkaaksi verkossa

Tule Nordean yritysasiakkaaksi täyttämällä hakemus verkossa ilman käyntiä konttorissa. Saat käyttöösi Nordea Business Start-paketin päivittäisten raha-asioiden hoitoon.

Lue lisää ja tule yritysasiakkaaksi

Mies keltaisessa sadetakissa etsimässä kotia

Kilpailuta asuntolainasi Nordeassa

Asuntolainaa kilpailuttaessa lainatarjous kysytään useasta pankista. Jättämällä lainahakemuksen Nordeaan voit kilpailuttaa meillä niin uuden, kuin vanhankin asuntolainasi. Kilpailuttaessa ja tarjouksia verratessa huomiota kannattaa kiinnittää marginaalin lisäksi myös kokonaisuuteen jota pankki tarjoaa.