Maksukortit

Nordean maksukorteista löydät sopivan, kun etsit korttia turvalliseen maksamiseen niin koti- kuin ulkomailla ja verkko-ostoksilla. Joustoa arjen menoihin saat helposti luottokortilla, ja kortin käyttöäsi seuraat ajantasaisesti Wallet-mobiilisovelluksella. Lisäksi, kun arvostat kumppaniemme tarjoamia asiakasetuja, ratkaisuja löytyy Nordean korteista.

Löydä sopivin maksukortti juuri sinulle

Maksukorteissa on yksilöllisiä ominaisuuksia ja erityisiä etuja; vertaa niitä ja valitse omiin tarpeisiisi sopiva. Kaikilla Nordean maksukorteilla maksat turvallisesti lähimaksuna koskematta kassapäätettä. Lähimaksat myös monilla älymaksamisen tavoilla: älypuhelin, -kello, -avaimenperä, - sormus jne.

Kortin käyttö on turvallista myös siksi, että voit mm. asettaa omat turvarajat käteisnostoille ja maantieteellisen rajauksen sekä ostoille että nostoille. Jos korttisi katoaa voit sulkea sen nopeasti mobiilipankissa. 

Maksukorteista puhuttaessa tarkoitamme sekä luotto- (credit) että pankkikortteja (debit).

Nordea Mastercard -luottokortit

Luottokortilla saat joustoa arkeesi, sillä voit maksaa ostoksesi nyt tai myöhemmin. Saat korotonta maksuaikaa ostoksillesi keskimäärin 30 päivää, jonka jälkeen maksat luottoa takaisin oman suunnitelmasi mukaan. 

Suosituin korttimme

Nordea Gold

Nordea Gold Mastercard on valintasi, kun tarvitset ulkomaan matkoille kattavan matkavakuutuksen ja kodin hankinnoille Tuoteturvavakuutuksen. Lisäksi saat Ostoturvan verkko-ostoksia varten. Gold-korttiin luottoa voit hakea 1 500 - 10 000 euroa. Kortin hakeminen onnistuu mobiili- ja verkkopankissa.

Lue lisää Nordea Gold -kortista

Nordea Credit

Nordea Credit Mastercard tuo joustoa talouteesi. Yhdistelmäkortilla valitset maksatko suoraan tililtä vai luotolla. Luottokortilla maksaessasi saat turvaa ostoksillesi Ostoturvan ja Tuoteturvavakuutuksen avulla. Luottoa voit hakea 1 500 - 5 000 euroa.

Lue lisää Nordea Credit -kortista

Nordea Premium

Nordea Premium Mastercard -kortin lounge-etu tuo luksusta lomaan. Tässä Premium-asiakkaiden luottokortissa on kattava ulkomaan matkavakuutus, Tuoteturvavakuutus sekä Ostoturva. Luottoraja voi olla jopa 20 000 euroa.

Lue lisää Nordea Premium -kortista

Tuohi Mastercard

Tuohi Mastercard -kortin ainutlaatuinen hintaturvavakuutus takaa sinulle markkinoiden edullisimman hinnan. Tätä korttia voit hakea kätevästi myös Nordea Walletissa.

Lue lisää Tuohi Mastercard -kortista

Finnair Plus Mastercard

Finnair Plus Mastercard sopii etenkin paljon matkustavalle. Tämän kortin avulla kerrytät Finnair Plus -pisteitä. Saat kaksi Finnair Plus -pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta, kun maksat kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.

Lue lisää Finnair Plus Mastercard -kortista

Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard -maksukortti on kätevä tapa hyödyntää Stockmannin kanta-asiakasohjelman edut. Kortissa on luotto-ominaisuus.

Lue lisää Stockmann Mastercard -kortista

Nordea Visa -pankkikortit – Nordea Debit & Nordea Electron 

Nordean Visa -maksukortit sopivat hyvin luottokortin rinnalle toiseksi kortiksi ja silloin, kun et tarvitse korttiisi luotto-ominaisuutta. Näillä korteilla ostot ja nostot veloitetaan siis suoraan pankkitililtäsi. 

Nordea Visa -kortit ovat turvallisia maksukortteja, myös ulkomailla ja verkko-ostoksilla. Pysyt aina ajan tasalla rahankäytöstäsi, kun seuraat ostoksiasi Wallet-mobiilisovelluksessamme. 

Nordea Debit

Käteistä et enää tarvitse, kun sinulla on Nordea Visa Debit maksukortti. Maksat ostoksia Suomessa ja ulkomailla turvallisesti suoraan pankkitililtäsi – vain näyttämällä korttia maksupäätteelle. Toki kortilla saa rahaa myös automaatista, myös ulkomailla.

Lue lisää Nordea Debit -kortista

Nordea Electron

Uusien Nordea Visa Electron -pankkikorttien myöntäminen on päättynyt 13.4.2021. Kortin ominaisuuksiin, korttiin liittyviin palveluihin sekä ehtoihin ja hinnastoon voit edelleen tutustua sivuillamme.

Lue lisää Nordea Electron -kortista