Maksukortit

Nordean maksukorteista löydät sopivan, kun etsit korttia turvalliseen maksamiseen niin koti- kuin ulkomailla ja verkko-ostoksilla. Joustoa arjen menoihin saat helposti luottokortilla. Lisäksi, kun arvostat kumppaniemme tarjoamia asiakasetuja, ratkaisuja löytyy Nordean korteista.

Löydä sopivin maksukortti juuri sinulle

Maksukorteissa on yksilöllisiä ominaisuuksia ja erityisiä etuja; vertaa niitä ja valitse omiin tarpeisiisi sopiva. Kaikilla Nordean maksukorteilla maksat turvallisesti lähimaksuna koskematta kassapäätettä. Lähimaksat myös monilla älymaksamisen tavoilla: älypuhelin, -kello, -avaimenperä, - sormus jne.

Kortin käyttö on turvallista myös siksi, että voit mm. asettaa omat turvarajat käteisnostoille ja maantieteellisen rajauksen sekä ostoille että nostoille. Jos korttisi katoaa voit sulkea sen nopeasti mobiilipankissa. 

Maksukorteista puhuttaessa tarkoitamme sekä luotto- (credit) että pankkikortteja (debit).

Nordea Mastercard -luottokortit

Luottokortilla saat joustoa arkeesi, sillä voit maksaa ostoksesi nyt tai myöhemmin. Saat korotonta maksuaikaa ostoksillesi keskimäärin 30 päivää, jonka jälkeen maksat luottoa takaisin oman suunnitelmasi mukaan. 

Suosituin korttimme

Nordea Gold

Nordea Gold Mastercard on valintasi, kun tarvitset ulkomaan matkoille kattavan matkavakuutuksen ja kodin hankinnoille Tuoteturvavakuutuksen. Gold-korttiin luottoa voit hakea 1 500 - 10 000 euroa. Kortin hakeminen onnistuu mobiili- ja verkkopankissa.

Lue lisää Nordea Gold -luottokortista

Nordea Credit

Nordea Credit Mastercard tuo joustoa talouteesi. Yhdistelmäkortilla valitset maksatko suoraan tililtä vai luotolla. Luottokortilla maksaessasi saat turvaa ostoksillesi Tuoteturvavakuutuksen avulla. Luottoa voit hakea 1 500 - 5 000 euroa.

Lue lisää Nordea Credit -luottokortista

Nordea Premium

Nordea Premium Mastercard -kortin lounge-etu tuo luksusta lomaan. Tässä Premium-asiakkaiden luottokortissa on kattava ulkomaan matkavakuutus ja Tuoteturvavakuutus. Luottoraja voi olla jopa 20 000 euroa.

Lue lisää Nordea Premium -luottokortista

Tuohi Mastercard

Tuohi Mastercard -kortin ainutlaatuinen hintaturvavakuutus takaa sinulle markkinoiden edullisimman hinnan.

Lue lisää Tuohi Mastercard -kortista

Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard -maksukortti on kätevä tapa hyödyntää Stockmannin kanta-asiakasohjelman edut. Kortissa on luotto-ominaisuus.

Lue lisää Stockmann Mastercard -kortista

Finnair Plus Mastercard

Uusien Finnair Plus Mastercard -korttien myöntäminen on toistaiseksi päättynyt 1.1.2023. Nykyiset kortinhaltijat voivat käyttää korttiansa normaalisti ja kerryttää Finnair Plus -pisteitä.

Lue lisää Finnair Plus Mastercard -kortista

Nordea Visa -pankkikortit – Nordea Debit & Nordea Electron 

Nordea Visa Debit -maksukortti sopii hyvin luottokortin rinnalle toiseksi kortiksi ja silloin, kun et tarvitse korttiisi luotto-ominaisuutta. Nordea Visa Debit -kortilla ostot ja nostot veloitetaan siis suoraan pankkitililtäsi.

Nordea Visa -kortit ovat turvallisia maksukortteja, myös ulkomailla ja verkko-ostoksilla. Pysyt aina ajan tasalla rahankäytöstäsi, kun seuraat ostoksiasi Nordean mobiilisovelluksesta.

Nordea Visa Electron -kortit poistuvat käytöstä  vuoteen 2024 mennessä.  Nordea Visa Debit -kortti korvaa Visa Electron -kortin. Korttien ominaisuudet ovat jatkossa samat. Nordea on aloittanut vaihtamaan Nordea Electron kortteja Nordea Visa Debit -kortteihin. Asiakkaiden kortit vaihtuvat vähitellen uusin Debit -kortteihin uusintojen yhteydessä. Jatkossa Nordea Visa Debit on kortti myös perheen pienimmille. 

Nordea Debit

Käteistä et enää tarvitse, kun sinulla on Nordea Visa Debit maksukortti. Maksat ostoksia Suomessa ja ulkomailla turvallisesti suoraan pankkitililtäsi – vain näyttämällä korttia maksupäätteelle. Toki kortilla saa rahaa myös automaatista, myös ulkomailla.

Lue lisää Nordea Debit -kortista

Nordea Electron

Uusien Visa Electron -korttien myöntäminen on päättynyt 13.4.2021 ja tammikuussa 2022 aloitamme vaihtamaan olemassa olevia Visa Electron -kortteja Visa Debit -korteiksi. Kortit vaihtuvat asteittain uusiin Visa Debit -kortteihin uusintojen yhteydessä. Visa Electron -kortin haltijana sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Lue lisää Nordea Electron -kortista

Hae uutta korttia verkkopankissa

Siirry verkkopankkiin Avautuu uuteen ikkunaan