Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Maksukortit

Tältä sivulta löydät tietoa Nordean tarjoamista maksukorteista. Valikoimastamme löydät useat eri tarpeisiin soveltuvat maksukortit luottokorteista (credit) pankkikortteihin (debit). Voit verrata ominaisuuksiltaan erilaisia maksukortteja toisiinsa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Löydä sopivin maksukortti juuri sinulle

Maksukorteista puhuttaessa tarkoitetaan sekä luotto- että pankkikortteja. Luottokortti eroaa oleellisimmin pankkikortista luotto-ominaisuutensa vuoksi. Sen sijaan, että maksu veloitetaan suoraan pankkitililtäsi, luottokortilla maksettaessa korttitapahtuma veloitetaan korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksat laskutuskauden aikana käyttämäsi korttiluoton takaisin joko kerralla tai pienemmissä erissä. Kaikki Nordean maksukortit toimivat kansainvälisesti niin kortilla maksettaessa kuin käteisautomaateillakin.

Nordea Mastercard -luottokortit

Nordean luottokortilla saat joustoa elämääsi. Valikoimassamme on useita erilaisin lisäominaisuuksin varustettuja luottokortteja, joilla saat käyttöösi hyödyllisiä etuja, kuten tuoteturva- ja matkavakuutuksen sekä mahdollisia korttikohtaisia tarjouksia. Valitse luotto-ominaisuudella varustetuista maksukorteista sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Nordea Gold

Nordea Gold on Mastercard-maksukortti suurempiinkin hankintoihin. Nordea Gold -luottokortilla nautit kattavasta ulkomaan matkavakuutusturvasta vakuutusehtojen mukaisesti. Nordea Gold -kortin luottorajan voit saada jopa 10 000 euroon asti.

Lue lisää Nordea Gold -kortista

Nordea Credit

Nordea Credit -maksukortin luotto-ominaisuus antaa joustoa talouteesi aina kun tarvitset. Luottokorttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus, jolla turvaat kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi tehdyt ostokset vakuutusehtojen mukaisesti. Nordea Credit -luottokorttiin voit valita luottorajan 1 500 ja 5000 euron väliltä.

Lue lisää Nordea Credit -kortista

Nordea Premium

Nordea Premium -maksukortti tuo joustoa arkeen ja ylellisyyttä lomaan. Premium-asiakkaillemme suunnattu luottokortti sisältää lounge-edun, kattavat vakuutukset ja mahdollistaa suuremmatkin hankinnat.

Lue lisää Nordea Premium -kortista

TUOHI Mastercard

TUOHI Mastercard on luotto- ja maksuaikakortti, jonka Hintaturvavakuutus takaa sinulle markkinoiden edullisimman hinnan.

Lue lisää TUOHI Mastercard -kortista

Finnair Plus Mastercard

Maailmanmatkaajan oma luottokortti. Finnair Plus Mastercardin avulla kerrytät Finnair Plus -pisteitä jokaisesta luottokorttiostostasi. Finnair Plus maksukortin luottoraja on valintasi mukaan 2 000 – 10 000 euroa.

Lue lisää Finnair Plus Mastercard -kortista

Stockmann Mastercard

Vuosimaksuton Stockmann Mastercard -maksukortti on kätevä tapa hyödyntää Stockmannin kanta-asiakasohjelman edut. Kortissa on luotto-ominaisuus ja luottorajasi voit valita 1 500 – 10 000 euron väliltä.

Lue lisää Stockmann Mastercard -kortista

Nordea Visa -pankkikortit – Nordea Debit & Nordea Electron

Nordean Visa -pankkikortit tarjoavat kätevän sekä turvallisen maksukorttivaihtoehdon. Visa Debit -ja Electron -maksukorteissa ei ole luotto-ominaisuutta, vaan veloitus tapahtuu suoraan pankkitililtäsi tai katevarauksena. Alla voit tutustua pankkikortteihimme ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. 

Nordea Debit

Tämä maksukortti on kätevämpi kuin käteinen. Nordea Visa Debit -pankkikortilla nostat käteistä ja maksat ostoksia Suomessa ja ulkomailla. Maksaessasi tällä kortilla, veloitus tapahtuu suoraan pankkitililtäsi. Nordea Visa Debit -pankkikortti tarjoaa siis turvallisen sekä kätevän vaihtoehdon.

Lue lisää Nordea Debit -kortista

Nordea Electron

Nordea Visa Electron on helppo ja turvallinen maksukortti, joka sopii mainiosti myös perheen pienimmille. Maksaessasi tällä kortilla, veloitus tapahtuu suoraan pankkitililtäsi. Nordea Electron tarjoaa siis turvallisen sekä kätevän vaihtoehdon.

Lue lisää Nordea Electron -kortista