Plussa-etua kortillasi

Sinulla on nyt mahdollisuus liittää Plussa-ominaisuus kortillesi. Sinun ei tarvitse kantaa lompakossasi enää useita kortteja, sillä Plussa-ominaisuus maksukortissa mahdollistaa sujuvan maksamisen ja kanta-asiakasetujen hyödyntämisen yhdellä kortilla.

Liitä Plussakortti pankki- tai luottokorttiisi

Voit lisätä Plussa-ominaisuuden seuraaviin Nordean maksukortteihin:

  • Nordea Credit
  • Plussa logoNordea Gold
  • Mastercard Premium
  • Nordea Platinum
  • Nordea Black
  • Nordea Debit

Löydät uuden Plussa-numeron jatkossa maksukorttisi taustapuolelta. Plussa-pisteet ohjautuvat samalle pistetilille kuin aiemmin, vaikka kortille tulostettava kanta-asiakasnumero muuttuu.

Kuinka saan Plussa-ominaisuuden korttiini?

Voit hakea Plussa-ominaisuuden sisältävää korttia tai liittää Plussa-ominaisuuden nykyiseen korttiisi, kun sinulla on olemassa oleva henkilökohtainen Plussa-kanta-asiakasnumero.

Näin liität Plussa-ominaisuuden kortillesi:

  1. Uusi maksukortti: Hae uutta maksukorttia verkkopankissa ja valitse hakemuksella "Haluan lisätä korttiini Plussa-ominaisuuden".
  2. Nykyinen maksukortti: Liitä Plussa-ominaisuus nykyiseen korttiisi vanhassa verkkopankissa kohdassa Päivittäiset raha-asiat > Kortit > Kortin muokkaus ja uusinta.

Huom! Kortin uusinnasta kesken voimassaoloajan veloitetaan hinnaston mukainen palkkio (pl. erikseen mainitut ajankohdat ja kampanja-ajat Plussa-ominaisuuden liittämisestä). Katso hinnasto

Lue lisää Plussa-kanta-asiakkuudesta ja eduista osoitteessa www.plussa.fiAvautuu uuteen ikkunaan