Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Premium

Premium asiakkaillemme suunnattu Nordea Premium -luottokortti tuo joustoa arkeen ja ylellisyyttä lomaan. Nordea Premium mahdollistaa suuremmatkin hankinnat ja sisältää Priority Pass -edun lentokenttien loungeihin sekä kattavat vakuutukset.

 • FI Nordea Premium 640x360Luottolimiitti 5 000 - 20 000 euroa.
 • Korttiin kuuluva Priority Pass mahdollistaa neljä maksutonta lentokentän lounge-käyntiä kalenterivuosittain (sisältäen omat ja mahdolliset loungeen tuomasi vierailijan käyntikerrat; ylimääräiset lounge -käynnit veloitetaan korttiluotolta).
 • Kortti on ensimmäiset 6 kuukautta maksuton ja sen jälkeen vuosi- tai kuukausimaksullinen (90 e/v tai 7,50 e/kk).
 • Korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus sekä ulkomaanmatkavakuutus, joka on voimassa vapaa-ajan matkoilla, kun yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista vähintään 75 % on maksettu kortin luotto-ominaisuudella.
 • Maksat kortilla kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksella merkityissä paikoissa.
 • Saat kaikille ostoille korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.
 • Nordea Premium -kortilla voit maksaa alle 50 euron ostoksia myös lähimaksuina ilman tunnusluvun näppäilyä.

Nordea Premium mahdollistaa suuremmatkin hankinnat ja tuo luksusta lomaasi

Matkavaraukset ja esimerkiksi lennot kannattaa ostaa Nordea Premium -kortilla, sillä korttiin sisältyy kattava ulkomaan matkavakuutus sekä hätäkäteispalvelu ulkomailla sattuvia hätätilanteita varten. Lisäksi korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus, joka antaa merkittävää lisäturvaa kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tekemillesi hankinnoille.

Priority Pass - nauti lentokenttien lounge-palveluista

Nordea Mastercard Premium -kortin etuihin sisältyy Priority Pass, joka tarjoaa pääsyn useilla lentokentillä sijaitseviin hyvin varustettuihin Priority Pass -loungeihin. Priority Pass mahdollistaa neljä maksutonta lentokentän lounge-käyntiä kalenterivuosittain (sisältäen omat ja mahdolliset loungeen tuomasi vierailijan käyntikerrat; ylimääräiset lounge -käynnit veloitetaan korttiluotolta).

Priority Passilla saat käyttöösi jopa 1200 loungea ympäri maailmaa. Priority Pass loungeissa pääset nauttimaan esimerkiksi ilmaisista virvokkeista, internet yhteydestä sekä rauhasta ja hiljaisuudesta. Lisäksi Priority Pass lounget sisältävät usein myös suihku- ja nukkumistilat.

Lisätietoja Priority Pass -ominaisuudesta ja loungeista löydät osoitteesta www.prioritypass.comAvautuu uuteen ikkunaan.

Lähimaksu

Nordea Premium -kortti sisältää myös lähimaksuominaisuuden, jonka avulla voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostoksesi helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse syöttää korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). Yhdistelmäkortilla (Credit/Debit) lähimaksut veloitetaan aina pankkitililtä. Mikäli kortissa ei ole debit-ominaisuutta, veloitetaan lähimaksut korttiluotolta (Credit).

Sinä valitset:

 • Valitse sinulle sopiva korttiluoton lyhennysten eräpäivä ja lyhennysprosentti (3-100%). 
 • Valitse kortille haluamasi tunnusluku (PIN). 
 • Liitä korttiin pankkitilisi, jolloin ostokset ja käteisnostot veloitetaan valintasi mukaan joko korttiluotolta (credit) tai pankkitililtä (debit). 
 • Lisää korttiisi Plussa-ominaisuus.  
 • Liitä korttiluottoon rinnakkaiskortit 15-vuotta täyttäneille perheenjäsenillesi.

Todellinen vuosikorko 2 000 euron käytössä olevalle Mastercard Premium -luotolle on 26,9 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa + 7,5% (06/2019), ja siinä on huomioitu pääkortin vuosimaksu sekä kuukausittainen tilin ylläpitoon liittyvä maksu 4,50 euroa. Laskelmassa on käytetty oletuksena e-laskua. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9 Helsinki, 00020 NORDEA. Kortin myöntäjä on Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, 00020 NORDEA.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille