Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Premium

Nordea Premium Mastercard -kortin lounge-etu tuo luksusta lomaan. Tässä Premium-asiakkaiden luottokortissa on kattava ulkomaan matkavakuutus, Tuoteturvavakuutus sekä Ostoturva. Luottoraja voi olla jopa 20 000 euroa.

Turvaa ja mukavuutta matkoilla ja ostoksilla

Saat neljä maksutonta käyntiä lentokentän Priority Pass -loungeihin kalenterivuosittain. 

Korttiin sisältyy ulkomaanmatkavakuutus, joka on voimassa vapaa-ajan matkoilla, kun yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista vähintään 75 % on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. 

Turvallisuutta ostoksilla tuo on myös Ostoturva sekä Tuoteturva.

Nordea Premium Mastercard lyhyesti

  • Luotto on 5 000 - 20 000 euroa.
  • Saat luotto-ostoksillesi keskimäärin 30 päivän korottoman maksuajan. 
  • Saat halutessasi kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.
  • Emme veloita ensimmäisiltä kuudelta kuukaudelta kuukausi- ja vuosimaksua (90 e/v tai 7,50 e/kk).
  • Luoton korko on 3 kuukauden euribor + 7,5 %. 

Näin haet Premium Mastercardia

Jos olet Premium-asiakkaamme voit hakea tätä korttia jättämällä yhteydenottopyynnön.

Nordean Premium Banking on varainhoitopalvelu sinulle ja perheellesi, kun varallisuutesi on kasvanut jo 80 000 euroon tai lainatarpeesi ylittää 350 000 euroa ja sinulla on hyvät mahdollisuudet vaurastua. 

Premium-asiakkuus sisältää myös monia muita etuja. Jos et vielä ole Premium-asiakkaamme, lue lisää ja ota yhteyttä nordea.fi/premium.

Maksa omalla tavallasi

Lähimaksu älypuhelimella ja -kellolla - small

Lähimaksulla maksat alle 50 euron ostoksesi turvallisesti maksupäätteeseen koskematta. Myös yli 50 euron ostokset onnistuvat maksupäätteeseen koskematta, kun otat käyttöösi älymaksamisen ja maksat älypuhelimella- kellolla tai muulla älylaitteella. 

Lisäksi voit nostaa käteistä kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista. 

Kun liität korttiisi debit-ominaisuuden, voit tehdä ostoksia ja käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla.

Osta turvallisesti verkossa


Luottokortti, lukko ja paperikassi - small Teet ostoksia internetissä, kun ensin valitset kortille internetkäytön verkko- tai mobiilipankissa. 

Maksamalla ostoksesi luotto-ominaisuudella sinulla on käytössäsi Ostoturva. Se tarkoittaa, että voit saada rahasi takaisin, jos jokin menee pieleen.

Korttiluottoon liittyvä Tuoteturva-vakuutus tuo puolestaan merkittävää lisäturvaa kotiin ja vapaa-ajan asuntoosi tekemillesi hankinnoille. Tämä turva on voimassa ostohetkestä alkaen 180 päivää. 

Matkusta luottavaisin mielin


Luottokortti ja lentokone - small

Mastercard Premiumin ulkomaan matkavakuutus vapaa-ajan matkoilla on voimassa, kun maksat matkasi kortin luotto-ominaisuudella. 

Lisäksi ostoturva korvaa esimerkiksi luotolla ostamasi lennot, jos lentoyhtiö menee konkurssiin ennen matkaasi tai sen aikana. 

Kortti käy kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksella merkityissä paikoissa ja automaateilla.

Priority Pass - nauti lentokenttien lounge-palveluista

Nordea Mastercard Premium -kortin etuihin sisältyy Priority Pass, joka tarjoaa pääsyn useilla lentokentillä sijaitseviin hyvin varustettuihin Priority Pass -loungeihin. Priority Pass mahdollistaa neljä maksutonta lentokentän lounge-käyntiä kalenterivuosittain (sisältäen omat ja mahdolliset loungeen tuomasi vierailijan käyntikerrat; ylimääräiset lounge -käynnit veloitetaan korttiluotolta).

Priority Passilla saat käyttöösi jopa 1200 loungea ympäri maailmaa. Priority Pass loungeissa pääset nauttimaan esimerkiksi ilmaisista virvokkeista, internet yhteydestä sekä rauhasta ja hiljaisuudesta. Lisäksi Priority Pass lounget sisältävät usein myös suihku- ja nukkumistilat.

Lisätietoja Priority Pass -ominaisuudesta ja loungeista löydät osoitteesta www.prioritypass.comAvautuu uuteen ikkunaan.

Nordea Premium -korttiin sisältyvät turvat

Korko

Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle Mastercard Premium -luotolle on 26,7 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa + 7,5% (10/2020), ja siinä on huomioitu pääkortin vuosimaksu sekä kuukausittainen tilin ylläpitoon liittyvä maksu 4,50 euroa. Laskelmassa on käytetty oletuksena e-laskua. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9 Helsinki, 00020 NORDEA. Kortin myöntäjä on Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, 00020 NORDEA.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille
Oikeutesi kuluttajana, kun maksat Euroopassa